Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick en uppgift för några veckor sedan om att vi skulle ta bilder av konst, och vad är konst egentligen? Det är upp till var och en, konst för mig är frihet, och för andra kan det vara något heeeeelt annat.

Jag valde att fotografera utomhus och himmeln för att få den här frihetskänslan, jag har gjort mycket efterarbete i photoshop för att få fram färgerna.
Likes

Comments

här är några bilder från förra veckan, ingen skoluppgift som mina inlägg brukar handla om utan vara ett helt vanligt inlägg :)
Likes

Comments

Så fort jag fick höra om uppgiften hoppades jag verkligen på att få just 80talet på grund av att det årtiondet är något jag verkligen tycker om, stilen, färgerna. allt.

80-talet för mig innebär mycket färg och stort våfflat hår. så det var en självklarhet att hon skulle ha våfflat stort hår.

Jag är faktiskt nöjd med mina bilder trots att ljuset var rätt kasst. jag har använt mig av det befintliga ljuset, alltså solen, som typiskt nog gick i moln precis när vi skulle börja fota...
Likes

Comments

Var i Malmö den 26 mars och fotade och var på en utställning på moderna museet med klassen. En riktigt trevlig dag fast väldigt kallt!
Här är några utav bilderna som jag tog :)

Likes

Comments