Jag har försökt uppdatera bloggen många gånger men det har inte gått. Vad som varit felet eller problemet vet jag inte, så jag tänkte jag byter till denna och testar här igen och så får vi se om det går.

Jobbade fullt hela veckan, kan säga att man var ju trött! Så nästan legat hela helgen nu, idag är det ju söndag då ska jag och Molly åka till min mor för övernattning och jobb på hennes förskola.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det ett nytt år men det förändrar ingenting för mig. Jag har samma pojkvän som två år tillbaka, en dotter som blir 1 år om 2 månader.
Just nu bor jag hos min mor denna veckan, anledningen till det är för att det tapetseras. Ska bli skönt att äntligen kunna få upp allting. Eftersom jag och Daniel är rätt spontana så är en matta och en ny soffa inköpt. Inte kommit till oss än dock men snart gör dom det.
Molly ska snart börja dagis, ja ska snart börja söka jobb. Daniel fortsätter nog jobba på sitt jobb ett tag till.

Klockan är sjukt mycket och jag kan inte sova. Jag blir galen på mig själv, tar väldigt dumma beslut för övrigt när klockan är så mycket.

Ni som har missat så har detta hänt molly senaste:
* fått sin första tand
* lärt sig klappa händerna
* låter som en gris

Vi övar nu på att äta själva, ska även sluta amma henne. Få i henne bättre med mat så hon helt enkelt snart är redo för dagis.
Men nu är det sovdags. Puss på er!

Likes

Comments

Känslan när alla julklappar är färdiga, eller ja iallafall till min familj. Nu gäller det att fixa det sista dom sista dagarna vilket blir imorgon troligtvis. Det är rätt jobbigt att ha en pojkvän som vill fixa allt dagen innan julafton, paniken man har i kroppen på grund av det. Men jag älskar honom otroligt mycket så han får göra det om han vill, bara det att han inte har sett mina utbrott när jag inte kan hantera min stress och hur jag bryter ihop om man ens kollar på mig när jag är stressad. Men någon gång måste vara först. 😘
Han har redan fått sin julklapp men några till skadar nog inte. Dock måste man ju hitta något med.. han är riktigt svår och det jag tänkt köpa har någon annan köpt.. (min kära syster)
Molly ligger och sover jämte mig, Daniel ligger i sängen och jag ligger framför tvn och serie. Tänkte sova här ute på soffan inatt så han kan få sova ut och molly slipper väcka oss båda. Då han ändå får sova en timme extra imorgon.

Blir BVC med lilltjejen imorgon med, håller tummarna att allt är normalt! Nu ska jag fortsätta här så puss så länge.

Likes

Comments

Gör ont i mammahjärtat att behöva göra oss av med katterna. Men ena trivs inte så bra hos oss. Anledningen till att båda måste flytta är för vi inte vill dela på dom. Dom har en trygghet hos varandra men nästa katt blir bara 1. Förhoppningsvis tar vi även Greta så får hon flytta hit till oss. Saknar henne en massor och det kommer kännas bra för henne och oss. Så nu blickar vi framåt att våra små hjärtan hittar ett hem där dom trivs och mår bra och blir väl omhändertagna med otroligt mycket kärlek. Nu ska jag krypa ner i sängen men mina två andra hjärtan och sova. Så godnatt ❤️

Likes

Comments

Har bott hos mamma nu sen i måndags då dom skulle göra golven, så imorgon är förhoppningsvis alla golv klara! Sen är det bara målning o tapetsering, byte av köksknoppar och dörrar. Det kommer bli toppen! Fick inflyttningspresent av min syster, tvättmaskin och torktumlare, lyckan är gjord!
Sov hemma inatt och myste med min man lite, sen körde han hit oss vid halv 6 på morgonen.. jag var död. Sa ändå jag kunde ta bussen upp men icke.
Nu har jag precis lagat mat så sitter här och äter med mollybus. Tänkt gå ut och gå en sväng om en stund om det inte blåser allt för mycket sen sätta upp granen.

Likes

Comments

Jag och Daniel ville köpa katt, hittade en och jag ville inte ha en pojk utan en flicka. När Daniel skulle hämta den såg han hennes bror och ville så gärna ha honom istället. Men jag vägrade. Daniel kommer då hem med två katter. Så ja nu har vi 3 bebisar här hemma.
Igår var jag på julmarknad med Michelle, syster och hennes man och gick lite där, på Ikea och A6. Köpte lite saker vi behövde i hemmet och idag åker vi till Ullared.

Orkar inte vänta på att vi ska köpa tvättmaskin så ska gå ner och kolla tvättstugan här i området och isåfall tvätta lite då molly har smutsat ner ALLA sina pyjamaser. Nu ska jag byta om på molly sen ska vi gå och köpa tvättmedel osv.

Likes

Comments

Sitter nu i soffan med min andra halva, ska strax gå och lägga oss. Haft fullt upp med flytten men börjar likna något. Saknas lite men det kommer så småningom, man vill ju gärna ha möbler man trivs med. Har fyllt kyl och frys nu så vi har något att äta om dagarna.
Fick även världens bästa inflyttningspresent av Michelle, vilket var en superfin micro. Är så otroligt nöjd! ❤️
Men nu är det läggdags, puss och kram ❤️

Likes

Comments

Tips på klänningar till julafton som jag tycker om är dessa..

Alla är från Nelly, vissa gillar rött och vissa svart.
Jag själv kommer satsa på en röd klänning, antingen den längst till vänster eller en helt annan som inte finns med på dessa bilder.
Min rumpa tappade jag när molly kom, för er som inte vet så händer det alla. Man måste träna upp den om man vill ha tillbaka den. Väntar bara på att orken ska trilla ner på mig just nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon ni fina!
Skulle som sagt göra ärenden idag med Emilia,blir tyvärr inte av då det går magsjukan i hennes familj. Så får hålla tummarna att dom kryar på sig istället.❤️
Försöker få tag på finnvedsbostäder men verkar inte som om dom vet hur man svarar i telefonen. Ska strax äts upp och ringa igen. Ha en bra dag! 🌸

Likes

Comments