Idag fick jag till ett så grymt pass, eller kan man ens säga så efter ett uppehåll på ca 2 veckor när man varit sjuk och sängliggandes. Trots att musklerna började försvinna så kände jag att jag fick kontakt med musklerna på ryggen redan i början av passet.
Sån härlig känsla, kan jag lugnt säga speciellt nu när jag är back on track igen. Men får köra lugnt nu då jag har opererats.

Men dagens pass fick bli sittande rodd bland annat, och korsryggsmaskin (här brändes det när jag körde 67,5kg) ville verkligen få kontakt och kontroll på musklerna. Så körde långsamt och tungt, sånt pump jag fick in! Även skönt när det är så folk på gymmet såhär dags faktiskt, avslutade lite lätt med crosstrain med högt motstånd och lut.
Vågar nämligen inte köra fullt ut när det gäller att röra på ben /rumpa då jag har opererat mig vid svanskotan. Mer om det i ett annat inlägg!

Blev direkt hem och värma på matlådan och sätta sig i soffan och vila, en Celsius fick slinka ner också. Om vädret håller sig, så funderar jag på att ta en PW lite senare så jag fått röra mig lite medans jag ännu kan!
Ska strax ta ett mellanmål och planera lite träning.

Bjuder på en instagram bild, lunchen och träningen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Nu har jag ny blogg!

nouw.com/michellegisselfeldt

Likes

Comments

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tänker på dig varje dag, att jag varje dag läser din blogg och kikar in på instagram för jag vill vara delaktig i ditt liv igen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag aldrig haft tanken på att åka hem till dig och ställa mig framför dig och sagt förlåt.

Jag skulle ljuga för dig om jag sa att jag inte är rädd, för det är jag. Dagligen, jag är rädd att aldrig mera få uppleva stunder med dig igen eller aldrig mera höra dina skratt. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte brydde mig om du hittade en som tar min gamla plats. För jag bryr mig, det hugger i hjärtat att den chansen ökar för varje dag som går. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kom ihåg din födelsedag. Jag kan den ännu idag, och jag skulle ljuga ännu mera om jag sa att jag inte har tankar på att köpa dig en present trots allt. Du var & är en stor del utav mitt liv, vare sig det är i tankarna eller i verkligheten. 

Jag är riktigt ledsen över allt som har hänt, jag ångrar att jag stängde inne allt utan att förstå att du faktum allt, bara ville mig väl och att du hade stor nytta utav att veta hur jag mådde. Jag har inte raderat en enda bild på oss två, jag har inte ens raderat ditt nummer. Jag har inte vågat läsa igenom det du och jag skrev innan vi blev ovänner. För jag vet att det skulle krossa mig, av tanken att du inte är min vän längre.

Jag känner mig helt förvirrad, känns så konstigt när T åker iväg och träffar din kille. När jag förr alltid åkte med, för att umgås med dig. Då det kändes som dom enda gångerna, när jag egentligen ljög för mig själv. Jag önskar att jag var tillräckligt stark då som jag är idag, att jag skulle vågat. Vågat åka ut till dig själv, vågat bjuda hit dig själv.

Det har varit ett konstigt halv år, utan att veta hur allt orsakade detta som hände oss. Att jag kunde läsa dina texter på din blogg, som handlade om mig, eller en upplevelse som du har haft med mig. Men du inte kunde skriva mitt namn, då jag blev "en vän", då jag faktiskt inte förtjänar att ha mitt namn på din blogg, än förutom bland dina kommentarer. Allt jag skrev till dig under tider vi bråkade, menade jag aldrig. Då jag alltid hugger till utan att tänka till. 

Idag står jag här fortfarande förvirrad, undrar vart min bästa vän tog vägen. Eller som andra sa "tvilling". 

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gråter just nu, för det är det enda jag gör så fort ditt namn kommer upp i huvudet. Och det gör ont i mig, att du faktiskt har hatat mig i ett halv år. Du fanns i mitt liv 2013, och försvann när 2014 började. Jag trodde att det alltid skulle vara du och jag. Att det var du och jag emot alla hinder i livet. Att jag skulle stå bredvid dig på gymmet och pushat dig när det har tagit emot. Att jag skulle spenderat timmar framför mobilen eller datorn för att du behöver någon att prata med när livet inte alltid är lätt. 

Jag saknar trots allt dina flamsiga snapchat som jag ibland inte förstod mig på, eller dina konstiga smeknamn du gav mig dagligen. Hur du trots allt satt hemma, visste att något inte stod rätt med mig. Du kunde läsa av mig på en bild, du kunde läsa av mig i verkligheten. Du kunde även läsa av mig via sms. 

Jag vet inte ens om detta hjälper någonstans, men jag tänker inte sluta kämpa. För jag saknar min knasboll.


Likes

Comments

Ni lyckades knäcka mig. Jag ger upp.

Likes

Comments

Kan redan nu be om ursäkt för ingen uppdatering idag. Försov mig, hann inte träna och fick skynda mig bort till pappa. Nu är jag på jobbet och längtar hem, verkligen för första gången. Träningsvärk i hela ryggen och magen, varmt som fan att man får huvudvärk och kvavt inne i hallen. Kommer hem vid 22:30 ungefär, blir duschen direkt eller så tar jag det på morgonen och lägger mig direkt.
Nu har jag precis ätit lax med potatis och dill&citronsås.

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan och håller på med att laga mat, blir att göra matlåda till imorgon och även nattkäk till mig och killens kompis som är här över natten. Så får mätta killarna så kan jag sedan lägga mig under täcket och sova med gott samvete. Blir lax i dill&citronsås och potatis (fruktansvärt gott om man frågar mig)

När jag kom innanför dörren insåg jag att jag hade glömt min rosa proteinshaker på jobbet, så får ta min svarta äckliga imorgon om jag kommer iväg till träningen. Eller om jag springer ut på en tur, jag behöver inte överanstränga mig direkt då jobbet påverkar en hel del utav min träning då jag förbränner en hel del när vi står och jobbar i 30+ och kommer säkerligen upp i 40+ i kroppsvärme så svetten bara rinner ner. 

Imorgon står mest kondition på schemat, men funderar på att köra armar eller ben. För det behövs verkligen, men jag vill helst ha mina träningsbyxor som ligger hos pappi för tillfället, så måste åka hem och hämta dom imorgon innan 10:00, hehe. 


Mina favoritbyxor ifrån H&M, sitter perfekt och är jätte tunna så dom blir inte jobbiga eller äckliga på! (sen även mina älskade nike, funderar på att beställa hem i ljusblå också) + min neongula Nike tröja är typ.. förstörd.

Likes

Comments

Just nu har jag lust att gräva ner huvudet och stanna kvar där. Det är så fruktansvärt varmt och medans alla är lediga så ska jag stå och jobba i denna värmen. Inte nog med att det är 30grader, det finns ingen fungerade AC i fyllningshallen och det är vindstilla! Alltså, ingen sval luft in i hallen. Svetten liksom bara rinner över hela kroppen och kläderna blir genomblöta för att man ska jobba konstant i 2 timmar innan varje rast för att producera så mycket flaskor som möjligt.

Och när jobb perioden är slut så drar jag till Turkiet! Vilket är ... Lite över 30 dagar kvar.Likes

Comments

Ja, jag vet att det blir mer mage än rygg övningar när jag tränar. Men sanningen är att jag faktiskt inte kan överanstränga min rygg utan att få djävulsk ont. Så jag kör lätt för att stabilisera den så jag sedan kan träna mera och fokusera just på det området.
Så ja, det är mer eller mindre ett magpass med lite ryggövningar!

Bålböjning 26kg 10x3
Bålsträckning 31kg 10x3
Benlyft 10x3
Knälyft 10x3
Ding dong 10x3 5kg
Knästående crunches 9 på maskin
Wood chop low i kabelmaskin 20kg
Maghopp
roterande mag maskin 27 kg 10x3 varje sida
Ryggövning 49kg 10x3
Snea ryggresningarLikes

Comments

Nu blir det att köra ett mag och ryggpass! Ska även testa ett nytt aminosyror och skriver sedan ett omdöme om produkten. Men återkommer senare, har just nu kört ett halv pass dvs, lite över 30minuter. Ska avrunda om 20-30 minuter då jag lär vara klar!

Likes

Comments

Oj, ser att många fortfarande kikar in på min blogg utan några nya inlägg. Har tänkt i flera dagar nu om jag ska ta tag i bloggandet. Tyckte det var dags att kika in och se vad som har hänt, och måste ändra om designen lite och lite små saker.
Men detta kommer mera bli som en dagbok för mig, där jag skriver ner mina träningspass och framgång. Mycket även kommer handla om fritiden (när den finns). Jag jobbar och tränar på vardagarna, helgerna jobbar jag ibland eller så sover jag för jag är så trött efter veckans jobb.

Dagens pass idag blev kondition och armar, samt lite mage i slutet då alla saker var upptagna så fick göra slut på min energi på något annat sätt. Minns tyvär inte övningarna, men ska börja skriva ner dom och redan nu sätta mig ner och leta upp nya. Imorgon står mage & rygg på schemat innan det är dags för lite jobb.

Likes

Comments