Scarlet lady

Nu har jag varit här i Italien i några dagar. Och för några timmar sedan flyttade vi in på vårt skepp Scarlet Lady. Det är fortfarande under uppbyggnad så vi har inte kunnat bo ombord förens nu. Det är fortfarande som en byggarbetsplats men förhoppningsvis börjar det bli klart snart.

Det har varit väldigt många blandade känslor angående mitt nya jobb här. Jag var väldigt orolig i början och kände mest att det var ett enda stort misstag. Jag var orolig över jobbfördelningen då vi kommer att vara 3 stycken tränare. Jag var även orolig över hur allt är uppbyggt. Vi har inte tillräckligt med yta för konsultationsrum, hela spat är utspritt över flera våningar så vår reception är på plan 5 medans gymmet är på plan 15, 16 och 17. Så ja gymmet är också väldigt utspritt, vi har över 5 olika locations... så jag var helt enkelt orolig över hur jag skulle få det hör att fungera och hur jag ska lyckas tjäna de pengar jag vill...

Men jag kom sen till sans litegrann och insåg att jag bara måste sluta stressa. Jag hade magkramper i en vecka och det kan inte fortsätta. Så jag bankade vett i skallen på mig själv och sa att pengar är inte allt. Och det är bara 7 månader, trivs jag inte kan jag alltid byta.

Utöver det är allting toppen. Skeppet är fantastiskt och allt är toppmodernt. Gymmet kommer nog att bli fantastiskt och vi kommer få det att fungera. Mina managers är jättebra och mitt team är fantastiskt. Vi har så himla kul och alla är väldigt snälla.

Har hunnit med att träna lite och gå på hajk! Även ha en guidad tur av Genova. Annars är det fullt med träningar med Virgin...
Här kommer en bildbomb


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@