Kopi - Spinat tærte. GLUTENFRI

Spinat tærte med hytteost. GLUTENFRI

360g Frisk spinat, frosset kan også bruges.


200g hytteost

4 - 5 æg

1dl fløde

Revet mozzarella ( eventuelt frisk )
Salt og peber
-

Dej

3 og en halv dl majsmel,

1 halv dl rismel

2 dl olie

2 og en halv dl mælk eller vand



Følgemåde:

Det friske spinat skylles og steges af i en gryde med lidt olie, derefter tages af og lad afkøle.

Pisk æggene, sammen med hytteost, mozzarella og fløde. Sættes til side efterfølgende

Dejen:

Bland mel, olie og væske sammen i en skål eller røremaskine. Ælt sammen til en ensartet masse, hvis dejen ikke hænger ved, juster eventuelt med mere væske eller olie, mel.

Når dejen er færdig, foldes det ud i en tærte form, og derefter bages i ovnen i ca 9min

Obs: stil ovnen på 180grader

Når tærtebunden har fået de første 9 min, tages den ud, derefter tilsættes spinaten, og æggemassen her bliver hældt udover. Toppes med ekstra mozzarella

Tærten færdig bages ca 15, 20, til 30 mins tid.

Husk altid at holde øje med tærten ikke bliver for brændt.



Ja kønne er mine billeder ikke, men det smager nu alligevel godt (-:

#nouw30daychallenge #recipe #opskrift #glutenfri #glutenfritt #glutenfree
#tærte #tarte #pie

Synes godt om

Kommentarer

Instagram