Sista jobbnatten, fan vad skönt. Inte sovit hemma på tre dagar, saknar min säng, min man, min hund. Jobbat snart 200 timmar den här månaden, ska mjölka sönder både mannen och hunden på kärlek när jag kommer hem. Ledig i två dagar sen kör jag två nätter till sen min första lediga helg på fyra veckor.

Fan vad tiden går sakta, möte idag på Beroendecentrum vid 10 innan jag får åka hem och sova. Nykter i 4 veckor iaf,
✌️️ enda jag har abstinens efter är min Emil, kdkdbdjdndkdnskskskd fan vad tiden går sakta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur fan ska jag få ihop möten och jobb denna vecka?! Det får bli sömnbrist och tålamodsprövande för mina möten på Beroendecentrum måste skötas. Jag blir ju förfan beroende av precis allt jag tar i, lagom är inget jag känner till och kommer nog aldrig göra det heller.
Redan när jag var jätte liten samla jag på saker, hade flera säckar av tablettaskar och var som helt besatt i dem, sen gick det över till katten Gustaf och ville ha precis allt i den jävla serietidningen: väckarklockan va Gustaf, täcke, matta, tapet, you name it, visserligen är det normalt att barn tycker om vissa saker speciellt mycket men jag tyckte inte om, jag var besatt. En stor skillnad. Nu är det dock inte katten Gustaf besattheten jag behöver hjälp med på Beroendecentrum, det är den där jävla alkoholen som lurar på axeln och har gjort i över 10 år?! För jag drack såklart inte som dem flesta tonåringar jag vart ju torsk redan när jag var 15, första fyllan, den va bra, rolig, all in, alltid, jämt, fullfart, mera mera mera.

En dag i taget
En dag i taget
EN DAG I TAGET!

Likes

Comments

​ledig idag, ska städa och rensa. Samlare in i benmärgen så kommer antagligen inte rensa ut spec mycket.. 

Likes

Comments