VÅLDTÄKT

En mardröm som blev till verklighet

 

 SANN HISTORIA

 

Mitt liv är förstört, helt förstört. Jag är så rädd som jag aldrig förut har varit. Jag var med om någonting som fick mitt liv att kännas onödigt. Varför hände det just mig? Ville han egentligen ha mig? Eller varför gjorde han det? Vill ni veta vad som hände ? Då kan ni fortsätta att läsa min berättelse.

 

Det var onsdagen den 8 augusti. Allt var perfekt om man bortsåg från vädret som var blåsigt och kallt. Jag satt ensam på centralen och väntade på honom. Han kom inte förrän efter en eller två timmar. Jag fick ett sms om att jag skulle kolla bak, jag gjorde det och där satt han. Han kom emot mig och sa "Hej!". Jag hade inte förväntat mig att han skulle se ut sådär. Han såg ju faktiskt förjävlig ut till skillnad emot vad han gjorde på bild.

 

Eftersom jag inte hade något batteri i mobilen så följde jag med honom hem. Jag satte mobilen på laddning och bara stod där som ingenting. Tillslut bad han mig att sätta mig ner på hans säng. Jag gjorde som han sade för jag var rädd för honom och vågade inget annat. För han satt och snurrade på en kniv i handen och berättade att han hade vapen under sängen och det låg skottpatroner på bordet, han sa ävrn att han va med i HA (hells angels). Tillslut flyttade han sig närmre och närmre. Jag ville hem och bort från detta. Tankarna om varför jag gick med på att träffa honom snurrade runt i hjärnan på mig.

 

Han började ta på mig och kysste mig. Jag vågade inte säga ifrån, eftersom jag inte visste vad han kunde göra mot mig. Han tog min hand och tryckte ner den i hans byxor. Jag ville verkligen inte va med om detta. Men han höll fast mig. Han började klä av mig mina kläder. Plagg efter plagg.

 

Tillslut reste han sig upp från sängen och gick ut från rummet. Min första tanke var ”Nu kan jag dra!”. Jag hann precis ta på mig underkläderna och shortsen innan han kom in och puttade ner mig i sängen igen. Han slet åter igen av mig kläderna och lade sig över mig. Jag ville bara börja gråta. Men där låg jag tyst och blundade ,fastän det gjorde så ont så oerhört ont så höll jag mig tyst! När det äntligen var över så reste jag mig upp och drog på mig kläderna och satt mig på golvet. Han snackade med mig medan jag var i andra tankar. Tankar om varför han hade gjort som han gjorde. Han ringde nån tjej och pratade med henne en stund.

 

Efter ett tag ställde jag mig upp och tog på mig skorna. Jag sa att jag var tvungen att gå till min buss som snart skulle gå. Han kom fram till mig, gav mig en kyss. Men jag öppnade dörren och gick. Jag kunde knappt gå så ont jag hade. Bussen skulle gå om bara några minuter så jag försökte springa men det gick inte alls bra, haltade sista biten till bussen med tårfyllda ögon.

 

Jag satt rädd på bussen hem, hem från helvetet. Det värsta som skulle kunna hända hade jag precis varit med om. Våldtagen, jag hade blivit våldtagen. Jag hade haft sex mot min vilja. Mitt liv hade förändrats. Såhär skulle det inte blivit.

 

Jag torkar mig om kinderna med min grå munktröja som var blöt av tårarna som inte kunde sluta rinna. Jag tänkte att mamma inte skulle fatta vad som hade hänt om hon inte såg tårarna. Vad skulle hända om jag skulle berätta? Skulle han slå mig om jag berättade för någon? Jag antog det. Jag var så rädd man kunde bli. Jag orkade inte mer. Jag åkte direkt hem till Matilda, för jag klarade inte av att åka hem.

 

En månad efter övergreppet hörde mamma mig gråta och kom in på mitt rum. Hon undrade vad jag grät över. Jag bara låg där och grät. Mamma sade till mig att jag kunde berätta allt för henne. Det var sant, det kunde jag. Jag berättade därför om vad som hade hänt. Hon bara satt där och kollade mig i ögonen och trodde inte det var sant. Hon kramade mig hårt och frågade varför jag inte berättat något tidigare. Jag sade som det var - att jag inte hade vågat för att jag var rädd för honom. Jag hade ju i efterhand hört att han var farlig. Just därför vågade jag inte heller anmäla honom. En sak är säker, jag kommer alltid vara rädd att det ska hända igen och jag kommer förevigt att vara rädd för honom. Det som hände kommer alltid att finnas kvar inom mig. Långt där inne gör det så ont. För så ont som det gjorde att ha sex mot sin vilja, så ont har jag aldrig haft. Jag hade börjat skära mig i handlederna, mådde bättre för stunden men skit efteråt. 

 

Två månader senare tog han kontakt med mig, han skrev till mig, jag blev mera rädd och orolig att han ville göra mig illa, igen. Men jag svarade honom inte, varför skulle jag göra det när han gjort sådär emot mig. Jag kommer aldrig att svara honom, det kan jag lova mig själv. 

Jag brukar ligga i min säng och försöka sova, då kommer bilderna upp i huvudet om händelsen och jag blir rädd, oerhört rädd, ögonen fylls med tårar och jag gråter direkt. Får paniken om att ta livet av mig, vad skulle hända då? Det vet jag inte, och det är inget jag själv kan svara på. Har skurit mina handleder tillräckligt och vill inte mera. Jag orkar inte med att få meddelande om att man är en stämplad hora för att man blivit våldtagen. Det är inte okej! Det förstör min vardag att få se såna meddelanden som trakasserar en för något sånt

                               Jag lider idag av PTSD

                         Han är nu anmäld, men tyvärr är han på fri fot. är så rädd.


Ni andra som har blivit våldtagna, kolla denna videon. Och ni som säger att våldtäkt inte kan ske av ens pojkvän eller att man har för utmanade kläder, kolla videon. Hon har så himla rätt, bara för att en tjej har kort kjol och pushup bh betyder inte det att han har rätten till att våldta henne. Våldtäkt är aldrig okej!

Gillar

Kommentarer

Guest,
Fyfan vilket svin! Du är stark som anmälde han. Kram
www.amandalingefeldt.blogg.se
mexxpexx
mexxpexx,
Guest,
Vadfan är det för nån jävla idiot? han borde behandlas på psyke eller nå, fortsätt kämpa, även om du är rädd så kommer allt bli bra tillslut, stay fucking strong!
www.idasoderbergg.blogg.se
mexxpexx
mexxpexx,
gör mitt bästa'! tack det värmer!!
nouw.com/mexxpexx
Guest
,
Hoppas han sitter i fängelse det jävla svinet!
Jensa
,
Han är inget svin
Guest,
Usch ! Förstår inte hur folk kan sitta och kommentera så som dom skrivit nedan ! Tycker hemskt synd om du och ingen absolut INGEN ska behöva bli utsatt för något sånt här ! :(
nouw.com/HannahNorberg
Guest,
Om ham sa att han var en del av HA så kan man ringa till som å säga att han sa att han vae en av dom för dom skulle aldrig någonsin tolerera en våldtäckt...dom dödar sånna... trust me :)
elviramork.weebly.com/
mexxpexx
mexxpexx,
Guest
,
Oj där kom några tårar.... Vad stark du är som delar med dig av din historia! Styrkekramar <3
mexxpexx
mexxpexx,
inte gråta nu.. tack <3
nouw.com/mexxpexx
theresse
theresse,
Blir ju tårögd... Vilka idioter de finns..
nouw.com/theresse
mexxpexx
mexxpexx,
Håller med dig..
nouw.com/mexxpexx
jolanda.edvardsson
,
Hej ! Jag blev så glad när jag läste detta, (det är såklart inget att vara glad över, är så klart inte de över vad som hände) för att jag känner igen mig så väl! Jag var med om en liknande situation för ett år sen nu.. Så om du behöver tips / råd så kan du maila mm så kan vi skriva lite :) kram
mexxpexx
mexxpexx,
Hej! Ah ingen rolig situation.. Ah absolut! Tack! Kram :)
nouw.com/mexxpexx
gwendolyn.nielsen,
Hej, jag håller på att göra en pjäs om sådana här berättelser till mitt gymnasiearbete. Jag undrar om jag får använda en del av den till min pjäs? Du är självklart anonym om du vill det, och om du vill ha med ditt namn så går det absolut det med. Kram
sansvous.devote.se
mexxpexx
mexxpexx,
Hej! Ja absolut, klart du får ha med mitt namn inga problem :) Kram på dig, lycka till!
nouw.com/mexxpexx
Wilma
,
Jag e så sjukt glad att du vågar stå upp och berätta detta, blir bara så sjukt äcklad på sånna idioter som finns i världen?! Själv har jag blivit utsatt, ett övergrepp för några månader sen! Och jag kände att det verkligen inte fanns nå hopp av att leva? Att de bara tog honom några minuter för att förstöra ett liv som kunde blivit hur bra som helst? Jag tappade all respekt för killar och jag varken skrev eller ville ha någon kontakt med någon, men jag lyckligare nu när jag har min kille som har stöttat mig på vägen och genom alla rättegångar! Du är verkligen stark! En riktigt bra förebild! Stora kramar till dig❤️