Nu var det riktigt längesen jag gjorde ett inlägg här! men de har varit så himla mycket nu sista tiden. Vi har inte riktigt kunna sova ut om kvällarna då vi har varit så himla orolig över Melwin. jag märkte bara för några veckor sen ett par kala fläckar på honom både på benet och vid ögat, googlade som sagt upp vad de kunde vara dum som jag är så kommer det upp allt möjligt. Bestämde oss för att boka tid hos vetris och fick fara in och skrapa. Sen dess har Melwin sovit så dåligt och gått runt om kvällarna. Så de har varit en hel del sömnlösa nätter sista tiden men idag så sov han äntligen ut med oss. Jag har som sagt fått påskledigt en vecka nu så vi fira de med go frullen imorse. Ska till Madde ikväll  och bara mysa, känns så välbehövligt efter en intensiv jobb vecka.

Likes

Comments

Har mina 12 timmars pass då jag jobbar helg så det har inte hänt så mycket i helgen. I fredags så for Marcus på konsert medans jag blev bjuden till min syster på middag, vart bjuden på kyckling fajita så de vart premiär att laga ute med muurikkan i år. mot kvällen bjöds de på kex sedan gjorde Hon sin specialare med Bre osten, kan säga att jag inte är ett fan av ost alls men oj så god den var! Lördagen bestod av jobb. Sedan mot kvällen följde jag med till Nordmaling då Marcus skjutsa sin kompis så det vart en riktigt sen kväll igår.

Likes

Comments

Jag totalälskar volang trenden just nu. både på toppar och byxor, Jag själv tycker att det är SÅ fint!


Likes

Comments

Har verkligen haft fullt upp ihelgen! i fredags så slutade jag 16.00 så for direkt till Ica och stor handlade. Till middag så överraskade jag Marcus att laga plankstek med en hemma gjord pommes duchcesse som vart så himla lyckad! mot kvällen blev de städning i lägenheten sen såg jag ännu ett avsnitt av en serie som jag helt har fastnat för som går på svtplay. På lördagen kom både mina och Marcus kompisar till oss så vi var nog 20 pers där. och hade de trevligt.Det bjöds på en plock bricka med massa gott. Sen igår så vart vi bjuden över till pappa och hans tjej som hade lagat en super god thai buffé med massa olika maträtter och passade även på att planera lite inför borgafjälls resan. Senare mot kvällen så for vi vidare till Marcus föräldrar en stund så det vart en sen kväll för oss.

Likes

Comments

Igår när jag kom hem så vart jag helt överraskad! hela lägenheten var städad våran nya hatt hylla och spegeln var uppe på väggen. Marcus fina föräldrar var då där under kvällen och hjälpte till i våran lägenhet. Blev så glad när jag kom in eftersom de har varit kaotisk då vi inte har  kunnat hålla till och diskat vid diskbänken och jag har jobbat så mycket.Ska bli himla skönt med helg !har tagit lite extra pass i veckan då jag ska till Borgafjäll till påsk. Vaknade idag med världens största leende på läpparna och hade så mycket energi så tog Melwin på en lång promenad idag i solen, hann även laga en middag till Marcus och starta en tvätt. sitter nu på jobbet och slutar 22 .00 ikväll. Har ett lång pass imorgon men sen får jag äntligen helg!!

Likes

Comments