NY I BYEN: MINE FAVORIT SALATSTEDER I AARHUS

Food

Indlæg lavet i samarbejde med Ny i by i byen 

Hello there

I dag skal det handle om mine yndlings spiste steder i Aarhus, eller rettere sagt, yndlings steder, jeg elsker at spise salat. Jeg har teamet op med Ny i byen, som har lavet det smarteste koncept, som går ud på, at man som ny i en by, kan læse alt om gode steder, til at spise, gå ture, gå i byen, få en is, osv osv. Der er ikke det man ikke kan læse om. Det er super smart for ny tilflyttere, så man hurtigt danner sig et overblik over byen, og hvor det er lækkert at tage hen. I kan læse meget mere om konceptet her

Det er ingen hemmelighed, at jeg ofte spiser frokost eller aftensmad i byen, med venner og veninder, derfor har jeg efterhånden erfaret, hvor jeg får den bedste salat, og også til pengene. Det tager altid super lang tid, som ny i byen, at finde frem til de små perler i byen, derfor vil jeg remse mine yndlings steder op for jer, så i måske kan få gavn af dem


FFOOD 

Ffood er det sted jeg altid spiser, hvis ikke jeg ved hvor jeg skal spise. Jeg tager det ofte take away, da der næsten altid er fyldt i cafeen. Det er en meget lille cafe, med kun plads til omkring 6 personer. Men hvis man får en plads, er det virkelig hyggeligt. Man kan både få sandwiches, salater og smoothiebowls hos dem. Jeg får ofte sandwich eller salater. Min yndlings sandwitch er klar nr. 2 (Half and half) som er med kylling og avocado. Den er så lækker!! De laver deres egen mayo, som smager fantastisk! Når jeg får salater, vælger jeg mix selv, så kan man helt selv vælge, hvad der skal i, og hvor meget! Jeg er fan! Side info, så laver de de bedste juices og smoothies i byen (hvis i spørger mig)! Deres spiser er også helt fine, det er et budget alle kan være med på.

Priser:
Sandwich : 50DKK
Salat: 55DKK
Juice/smoothie 40/50DKK

- Vesterbro Torv 8, 8000 Aarhus C -

Cafe glad

Hos cafe glad, kan man få alt fra havregrød, sandwiches til lækre salater, og lækre smoothies. Cafeen ligger tæt på rådhusparken, hvor det er super hyggeligt, at tage sin mad med hen. Jeg er helt vild med deres salat med laks, og deres lemonade! De har den lækreste urtedressing, som jeg virkelig elsker! Når man sidder i cafeen og spiser, kan man sidde helt i vinduet, og holde øje med trafikken. Jeg er typen, der kan sidde i timevis og holde øje med folk der går forbi, det får jeg simpelthen så meget inspiration af. Deres priser er lidt højere end Ffood, men det er også utrolig lækkert!

Priser:
Salater: 65-85DKK
Sandwiches: 65DKK
Juice/smoothies: 55DKK

- Frederiks Allé 127 -

Guld og rødder

Guld og rødder er en af de nyere, på listen over mine favoritter, men jeg har flittigt besøgt dem, det seneste halve år. Det er super lækkert, og egentlig meget enkelt også. De har 3 salater at vælge imellem, og 3 dressinger, og selvfølgelig noget man kan tilkøbe. Jeg plejer at blande deres ''rødbeden'' med ''grønkålen'' og humus som dressing, det er super lækkert! Deres salater mætter utrolig godt, så de egner sig rigtig godt til aftensmad!

Priser:
Salater: 55-65DKK

- Mejlgade 48, 8000 Aarhus C -

Cafe Fika

Sidst men bestemt ikke nederst på listen, kommer cafe Fika. Fika er en økologisk cafe, hvilket jeg normalt slet ikke går op i, men deres mad er simpelthen så lækkert, derfor vil jeg også gerne betale lidt ekstra. De laver de lækreste salater, hvor man selv kan vælge hvad man vil have i, og det lækreste er, at de hele tiden skifter deres udvalg ud, så man aldrig får den samme salat. Udover deres salater, vil jeg lige kort nævne, at de i følge mig, har byens bedste smoothiebowl! Den smager himmelsk, og den fåes både som almindelig og som greenie.

Cafeen befinder sig i Jærgergårdsgade, som er den hyggeliste lille gade, med en hav af forskellige cafeer, små butikker og en helt masse mennesker. Hvis man er heldig at få et bord udenfor, kan man sagtens bruge flere timer, mens man byder sin mad og drikke. Just so you know ;)

Salat : 85DKK

- Jægergårdsgade 47, 8000 Aarhus -

Jeg håber i kunne bruge dette indlæg, om i så er ny tilflyttere, eller blot er på udgik efter nye spisesteder.

Må i have en dejlig dag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Ninaarnholm
Ninaarnholm,
Mega godt indlæg! 😊
nouw.com/ninaarnholm