NY I BYEN : BEDSTE BRUCH STEDER I AARHUS

Food

Indlæg lavet i samarbejde, og betalt af Nyibyen.dk

Hello there

Som i ved, har jeg teamet up med ny i byen, som er det her super smarte koncept, der gør det nemt for nytilflyttere, at finde ud af, hvor man kan gøre forskellige ting, i ens nye by. Inde hos nyibyen.dk kan i både finde guide, til Aarhus og København.

I dag vil jeg forkæle de Århusianske læsere, med en lille guide, over de i følge mig, bedste brunch steder, der befinder sig her i Aarhus. Jeg elsker selv brunch, og spiser det desværre alt for lidt, hvilket er en fejl! Der er ikke noget mere hyggeligt, end at spise en god brunch, med gode venner, eller ens familie. Man kan sidde i flere timer, hygge spise, drikke noget kaffe, og snakke om alt. Jeg er vild med det.

De fleste steder vil være budget venlige, pånær et par stykker. Men ikke destomindre, er de alle utrolig lækre, og kan få en hver madelskers tænder til at løbe i vand.

Langhoff og Juul

Hos Langhoff og Juul får man en super lækker brunch, som er lidt anderledes, end den traditionelle brunch. Man får mange forskellige ting, både æg, bacon og pølser, samt ymer, hønse og laskesalat osv. Det er en super fin brunch. Stedet er beliggende i guldsmedgade, som personligt er en af mine yndslingsgader i Aarhus. Hvis man er så heldig at få et bord ved vinduet, skal man helst sætte et par timer af, til sin burnch, da man nemt bliver hængende, og blot sidder og kigger på folk der går forbi. Det elsker jeg selv at gøre

Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus
Pris: 148kr (Ikke indkluderet drikke)

Åland

Åland er en ny tilføjelse til mine fortrukne brunch steder i Aarhus. Men ikke destomindre er det blevet en kæmpe favorit. Ikke nok med maden smager himmelsk, så er cafeen også det man kalder ''insta værdig''! Maden bliver serveret pænt, lemonaden kommer i ananas glad, plus der er pynt på næsten alle retterne. Deres koncept er super smart. Man kan vælge en brunch med 3 eller 5 retter, og derefter helt selv vælge, hvad ens brunch skal bestå af. På den måde undgår man, at man får en tallerken, hvor der er noget man ikke kan lide. Det er super smart!

Jægergårdsgade 9, 8000 Aarhus C
Pris: 3 retter for 89, 5 retter for 129kr

Cafe glad

Hos cafe glad kan man få en brunch platte, med en masse forskelligt, men faktisk foretrækker jeg selv at lave min brunch, i den forstand, at de har super meget forskelligt morgenmad. Jeg plejer at vælge en smoothiebowl, og en chiagrød. Jeg synes det er super lækkert, at man på den måde, både kan vælge imellem en komplet brunch platte, men at man også selv kan sammesætte sin brunch, udfra deres mange morgenmadsretter. Det skal lige siges, at deres smoothiebowl, smager helt fantastisk!!

Frederiks Allé 127, 8000 Århus C
Pris: Brunchplatte : lille 75kr, stort 140kr. Sammensat brunch, er svær at sætte pris på

Salling rooftop

De fleste af jer, har helt sikkert hørt om Salling rooftop. Det er simpelthen det fineste sted! Det er så smukt, og hyggeligt, og med den mest vidunderlige udsigt udover hele byen! De har deres egen restaurant/cafe på deres rooftop, hvor man kan blive forkælet med alt muligt lækkert mad, f.eks en super god brunch. Det er en helt traditionel brunch med æg, bacon, yoghurt, pålæg, frugt og brød. Simpelthen så godt!

Søndergade 27, 8000 Aarhus C
Pris: 95kr

Globen flakket - All inclusive

Man gemmer vel altid det bedste til sidst ikke? Det her må klart være min favorit. Det er dog også det dyreste, men det hænger tit sammen.. Jeg har så længe jeg kan huske tilbage, spist brunch med mine familie på Globenflakket, men de har netop for et halvt års tid siden, udvidet deres lokaler samt menukort. Nu kan man både få alm brunch, og deres all inclusive brunch. Det er deres all inclusive brunch vi skal snakke lidt om. Man sidder i deres øverste lokaler, som er indrettet som en super fin rustik lejlighed, med udsigt udover åen og en gågade. Maden er helt fantastisk, og der er så meget forskelligt. Drikkevarer er inkluderet i prisen. Der er champagne, kaffe, te, smoothie, milkshake, juice og lemonade. Det er super lækkert! Prisen er selvfølgelig lidt høj, men jeg vil sige, at det klart er pengene værd!

Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C
Pris: 235kr (2 timer)

Jeg håber i kan bruge min lille guide til noget, og i har lyst til at prøve de forskellige steder! Jeg kan i hvert fald love jer for, at i ikke går sultne hjem!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

ByAJ
ByAJ,
Å, det så godt ut! <3
nouw.com/byaj
lauraks
lauraks,
Ser super lækkert ud! <3
nouw.com/lauraks