MY CHRISTMAS WISHES 2017

Hello there

Julen nærmer sig med hastige skidt, og jeg kan knap nok følge med. Jeg synes altid december løber afsted, inden jeg får set mig om, er den næsten forbi, og jeg har slet ikke nået alt det jeg gerne ville. I år nåede jeg kun at bage pebernødder, og lidt peberkager. Ingen vaniliekranse, som jeg ellers elsker rigtig højt, og heller ingen konfekt.

Det er vidst også på tide, at jeg får vist jer, hvad der står på min ønskeliste i år. Jeg er bevidst gået udenom mine designer ønsker, da jeg synes jeg har vist dem meget frem her på bloggen, det seneste stykke tid. Disse ting, mener jeg ikke jeg værgen har nævnt, eller vist jer før (selvfølgelig udover bestik og tallerkner).
Jeg har også tideligere lavet dette indlæg, om julegaver ideer til hende, hvor jeg selvfølgelig havde taget udgangspunkt i mig selv. Det kan i også læse, hvis i ønsker mere inspiration, til et last minute ønske

Jeg er stort set også færdig med at købe mine julegaver i år, jeg mangler dog stadig til mine brødre, ellers er de andre købt. Jeg håber godt nok, at jeg kan købe deres gaver i København. Fingers crossed. Nu glæder jeg mig bare til at skulle pakke dem allesammen ind d. 23 december. Jeg elsker at nusse og hygge, med at pakke gaver ind. For mig betyder indpakningen virkelig meget, og jeg går længe og overvejer, hvordan jeg skal pakke ind hvert år, og får købt ting ind til det. I år går jeg efter det meget naturlige, med brunt papir, gran, og et tykt silkebånd rundt om. Jeg skal nok poste et billede af gaverne, når de er pakket ind d. 23 december.

Har i styr på alt det praktiske, og bare kan nusse rundt indtil jul nu?

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

carolinemattsson
carolinemattsson,
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak <3
nouw.com/mettehogh
Kamilla Sjögren
,

SÅ fine ting! 😍 Jeg har ikke kendt Love Stories før, men nu skal jeg helt sikkert tjekke dem ud og holde godt øje med dem 😊 Tak for det! Jeg eeeeeeelsker at sove med sovemaske og den er virkelig fin, den du har postet. Jeg var til udsalg i weekenden og fandt denne her til kun 19kr!!!! 🙉🙉 https://www.hunkemoller.dk/dk_da/41-oriental-leopard-ojenmaske-sort-120093.html

Mettehogh
Mettehogh,

Tusind tak! Love Stories er simpelthen det fineste mærke. Godt nok lidt i den dyre ende, men det er bare så lækkert og ikke mindst smukt!!
Der er ikke noget så cute som natbriller <3

nouw.com/mettehogh