Som jag skrev senast så behövde jag sova på grund av operation som skulle ske dagen efter som då alltså var igår. Det gick alldeles utmärkt, jag var på benen och vart hämtad av min kära mor bara ett par timmar efter ingreppet.
Alla människor med livmoder får kallelse till cellprovtagning av livmoder vid 23 års ålder och efter det med kallelser med 3 års mellanrum för att se så vi inte har några cellförändringar i vår livmoder vilket det alltså fanns i mitt fall.
Nu är de bortbrända och inskickade för provtagning för att se att allt är lika lugnt som vi anar.
Jag mår annars kanon och är tillbaka på jobbet redan imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

so, ett till innan läggdags för att uppdatera läget lite, eller iallafall skriva av mig och ha något att kolla tillbaka på om ett år, vad skedde, hur mådde jag, vad gjorde jag NI VET, som vanligt.
Jag mår kanon just nu, märkligt ellerhur, eftersom mönstret för när jag vanligtvis halkar tillbaka hit är när jag mår sämre, men jag har senaste tiden mått som en jävla gud och kanske just därför som jag inte halkat hit.
Men jag får inte glömma bort att skriva av mig även när jag är såhär glad i livet, det är viktigt att jag har sådana tider att se tillbaka på också.
Att kunna läsa hur och vad som får mig att må bra i nuläget och ta lärdom till senare i livet, eller bara läsa och njuta.
Jag njuter av varje sekund jag tillbringar i mitt hem, jag kan som bara sitta i soffan och se mig omkring med ett leende som ger mig kramp i hela ansiktet, jag trivs och mår så otroligt bra här så det finns inte.

Lillsyrran är ute och reser, dyker, solar, upplever farliga saker & provar säkert en hel drös olika droger (de hade jag gjort) (pga jag aldrig provat ett skit) Jag inte bara tror utan vet att hon har det magiskt. Jag är både orolig och saknar henne väldigt mycket.

Mor & far bor för första gången på 23 år under samma tak utan några andra individer, jag tror det går bra, var lite orolig innan om jag ska vara ärlig. Inte orolig som i att jag och Thea inte finns där för att rädda dem om de händer något utan snarare att de har varit tillsammans så otroligt länge, men länge sen de fick den tiden för sig själva liksom. Det har ju blivit äldre och jag vet inte, häftigt är det iallafall att man kan trivas så bra efter så lång tid tillsammans. Jag har inte klarat längre än 4 månader med en annan individ någonsin.
BTW pappa var alltså yngre än vad jag är nu, när jag föddes, galet.

Jobbar gör jag på Minko, wtf liksom(?!)
men ni behöver inte oroa er/framtida jag behöver inte ta de allt för hårt, jag skuttar fortfarande in någon gång i månaden när det behövs och underhåller mina butiksrutiner.
På Minko gör jag fransar som jag visat i inlägg tidigare, volymfransar är BRUTALT, längtar till jag tittar tillbaka på detta och tänker att det är lite gulligt att jag tyckte de va så svårt för att jag då (i framtiden) (nu när jag är äldre och läser detta) kan de i sömnen..

apropå sömnen, nu somnar jag precis när som helst, måste sova, imorgon ska jag operera mig, cellförändringar,
mer om de i nästa inlägg, godnatt.

Likes

Comments

oroa er inte, jag lever!
måste som vanligt komma igång här igen då jag inser hur mycket det hjälper mig idag att jag bloggat så mycket som jag gjort i mina dagar. Det hjälper mig och mitt minne. Jag har tänkt att jag kanske ska göra det via en dagbok eftersom jag ändå tjatar så mycket hela tiden om hur jag bloggar för endast min och ingen annans skull, men det blir av någon anledning inte av, och det känns som att jag ?om möjligt? slarvar ännu mer, jag som tänker "äsch, de där minns jag ju" fast jag nu när jag kollar tillbaka i bloggen verkligen inte minns ett skit.
Jag ljuger ju liksom, för nya människor om mitt liv vad jag gjort och inte gjort, omedvetet på grund av att jag inte minns.
Inte att jag hittar på att jag gjort saker som jag inte gjort men tvärtom. Bara för att jag idag, som mitt liv ser ut tillbringar all min vakna tid hemma så kan jag inte tänka mig att jag någonsin gjort något annat.
Nog pratat om detta, behövde bara förklara mig lite innan jag sätter igång igen, varför och så ni vet.
Jag kommer alltså med största sannolikhet skita i alla typer av samarbeten kopplade till bloggen också.
Tror jag iallafall, jag har liksom inte tid till detta egentligen..
Jag kommer inte att fota och trixa med bilder för att det ska passa inläggen utan försöka att iallafall till en början bestämma att jag skriver ett par rader innan jag somnar, hur har dagen varit, hur har det gått, något nytt OSV, ni fattar SÅKLART, de gör ni alltid.

Likes

Comments

Mitt första blogginlägg som tjugotreåring, de ni!

Idag har jag lite samarbeten som ska upp som jag skjutit på då jag firat mig i stort sett hela helgen, i lördags fick jag av Simone en dag på spa tillsammans med Simone och min lillasyster Thea, det var fantastiskt.
Efter var tanken att vi skulle slira på stan, så vi gjorde oss iordning och de var länge sedan jag kände mig så läcker, men vi alla vart så sega, slutade med att vi satt och huttrade på någon uteservering drickandes kaffe för att försöka vakna till liv och få lite värme, men insåg att de va dags att bege oss hemåt. Magisk dag tho, badade för första gången i år, bastade, drack bubbel och bara götta oss!

Igår var då självaste födelsedagen, mor, far och lillasyster kom förbi, vi drack kaffe, vi spelade dålig musik och umgicks helt enkelt. Jag och Simpan gick sedan och käkade sushi, handlade snacks och kollade film resten av kvällen. De va skönt!
Nu måste jag starta dagen, kul att få uppdatera er lite, kul att ni hittat hit igen, puss!

Likes

Comments

Kläder, sexleksaker, bondage, bättre sex är bara en del av kategorierna hos LOVETALES.SE
"Ingrid - finger vibrator" gav jag i present till en relativt nybliven singel som fyllt år då jag har en som gett mig många lyckliga stunder, och som jag skulle om jag kunde unna ALLA kvinnor, inte bara singelkvinnor.
"Let´s talk about sex" har också hunnit ge mig lyckliga stunder sedan jag fick hem de, SÅ roligt. Hälften av korten är nämligen charader med meningar som har gett minst sagt goda skratt.

Unna dig själv eller någon annan du verkligen bryr dig om - LOVETALES.

Likes

Comments

De va gott. Hårprodukterna åt jag inte. Kaffet hann bli kallt medan jag fotade. Med de var och kommer att förbli (tack vare bilden) en fröjd för ögat. Nu MÅSTE jag dra.

Likes

Comments

JÄVLAR, vad jag jobbat/jobbar..
Som jag berättade tidigare så mår jag SÅ JÄVLA BRA, och det gör jag, rent själsligt, men WOW min kropp är helt slutkörd. Minns inte när jag hade en ledig dag senast..
Men nu är det bara någon vecka kvar till alla är tillbaka ifrån sina semestrar och då undrar jag om inte jag ska ta ett par dagars semester och åka ut till mina föräldrar och bara ta in de sista sommardagarna, sätta mig på framsidan hos farmor och farfar och dricka grappo som när jag var liten. Gå till badplatsen såkallad Brantis och hoppas att det är någon värme i vattnet. Aldrig någonsin tidigare har jag känt för att läsa en bok, det har jag vanligtvis för mycket energi för, men det är nästan så jag ska be lillsyrran ta fram en som hon tror jag kan ta mig an och lägga mig och läsa på någon klippa alldeles ensam, vem fan har jag blivit?

Gissa vad? Nu måste jag kila, för att jag ska om en liten stund bege mig mot JOBBET. Hörs.

Likes

Comments