Hej alla läsare! Det var ett tag sen jag blogga men det finns en anledning till det. Jag mår int så bra, jag försöker att se det mesta från den ljusa sidan men det går bara inte. Jag har kollat om det finns nå lägenheter men det finns det int så jag är fast här uppe, jag vill verkligen härifrån, jag skulle offra allt, allt, allt. Jag skär mei nästan varje dag. Jag vill bara leva ett normalt liv utan att tänka på att skära eller ta mitt liv varje dag. Varje dag för mei är en kamp, en kamp mot klockan. Hur mycke mer ska jag behöva kämpa? Energin är slut, jag arbetsträna, försöker få min varda att funka, få rutiner men allt bara tjorva & strula. Jag går på tomgång & behöver semester men jag har 3 djur & litar int på nån här uppe. Alla har huggi mei i ryggen, mer än en gång. Är så trött på att folk int kan beté sig som folk.

Har börjat med youtube oxå så får se hur det går, antingen stannar det upp eller så kan det gå fruktansvärt bra, men det är upp till människorna där ute :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena dom få läsare jag har! Det var ett bra tag sen jag bloggade, sen sist så har det hänt massor, blivi med hund, fått världens finaste pojkvän, finaste svärföräldrar m.m. Jag har även mått skit! Jag har psykiskt ohälsa som jag haft sen jag var 12. Vi tar allt från början!

När jag var 18 så vart jag utkastad från Fredrik & hans exfru, flyttade till mamma i hopp om att det skulle bli bättre. Men så vart det int. Det vart ett helvete även där, jag flyttade till ett ställe utanför Axvall tillsammans med en dåvarande kompis. Vi beslöt att vi skulle stå för handlingen varannan månad men eftersom jag int hade så mycke pengar efter räkningar & shopping så hon fick stå för det mesta. OBS att jag hade inga kläder alls typ så var tvungen att köpa mei några par byxor. Det slutade med att jag flyttade till Falköping, det vart bättre men efter 6-8 mån. så tog det slut & jag flytta hem igen, jag orkade inte med dedär så min räddning var att min syrra ville ha kattvakt i 3 veckor för hon & hennes pojkvän skulle till Tyskland, när dom kom tillbax så fot jag upp till Norrbotten i hopp om att jag skulle få må bra, det vart det. 3 mån. sen vart jag utkastad, fick jag bo hos min tjejkompis 3-7 dar, flyttade sen till Lantjärv, bodde där till den 12:e December, jag la in mei själv för att rädda mei själv, annars hade jag int suttit & skrivit detta i lägg just nu, låg inne mellan den 12:e December 2015 till 14:e Januari 2016, några dar senare hittade jag kärleken. Trodde jag, det var bra i dom 3 första månaderna & sen gick det bara utför men orkade stå ut med denna människa i 9 månader sen fick han flytta ut från vår gemensamma bostad & jag mådde bättre än vanligt, det var som en tung sten lyftes från hjärtat! Jag ville ha större lägenhet med normalt kök. Efter många om & men så fick jag det, men det jag int visste då som jag vet idag att det vart ett helvete. Igen. Anmälningar efter anmälningar efter anmälningar ramlade in hos Kalixbo. Anmälningarna bestod av bland annat:
1: För hög musik mitt på dan.
2: Jag röker på.
3: Tvättstugan är ostädad. ( OBS att tvättstugan är 30+ )

Jag orkade inte med allt dedär så jag börja skrika på hjälp, jag vart sparkad & slagen med ingen hörde mina varningssignaler. ( nej, inte bokstavligt ) Soc kom hit för ca. 2 veckor sen & skulle kolla hur jag mådde & vad jag gör på dagarna. Slutade med en anmälning till länsstyrelsen. Jag mådde skit HELA den veckan, gick som över förra veckan, var glad & positiv. Tills för nån dag sen då jag fick hem ett brev från Kalix Kommun, ett varningsbrev & då rasade min värld igen. Just nu är jag mitt upp i allt dehär, jag vill bara flytta ner så jag kan mänskligt stöd & folk som bryr sig på riktigt & inte bara för att dom måste!!

Jag sluta detta inlägg med åh säga att det ska bli jävla skönt med semester & få komma ut & få andas frisk luft!

Tack till:
1: Mamma
2: Bella
3: Mina svärföräldrar
4 Min pojkvän!!

Likes

Comments

Hej alla som tycker att min blogg är helt ointressant! Hur är det med er då? Det var ett tag sen jag bloggade så tänkte att jag skriver ett litet inlägg iaf! Jag sitter här med en öl brevid mei & pojkvännen på andra sidan & kolla på nån film på 6:an. Jag vet dock int vad mitt inlägg innan dehär handlade om men det som har hänt sen det inlägge är att jag har vart på möte, jag har fått klagomål för att det är för hög musik & att det lukta hasch i min lght & sen vart på en '' arbetsplats '' som jag förhoppningsvis kan börja arbetsträna på ett tag iaf så jag slipper bara gå hemma hela tiden, dag ut & dag in & imorn ska jag åh min pojkvän in till Kalix för att gå på ett möte! Eftersom jag int har så många som läser min blogg så behöver jag ju int skriva lika långt som jag gjorde i min gamla!

Likes

Comments

Tjena! Det var ett tag sen jag bloggade men det finns en anledning. Jag har mått skit men jag har även mått riktigt bra! Som många vet så har jag bott i en lägenhet på 22 kvm2, jag har sett massor i den. En kvinna som blivit kastad från vägg till vägg i vardagsrumme, när jag vart på toa så har jag sett en svart skugga som rört sig från ytterdörren & ut till vardagsrumme men det värsta var nog fan i mei när jag vaknade upp en natt & såg en kvinna som hade panik i hela ansikte som bultades från tröskeln bort till min säng & försvann! & sen en dag så fick jag ett samtal om jag ville ha en lägenhet & vad tror nu jag svara? Självklart sa jag ja! Jag har alltså gått från 22 kvm2 till 50 kvm2! Kan även tillägga att jag pratade med grannen i lördags & hon berättade att mannen som bodde innan mei var storknarkare! Där har vi svare på varför jag känt som jag har gjort! Jag är sjukt glad att jag sa ja till den här lägenheten! I den gamla så hade jag bara 2 spisplattor, ingen ugn, ingen dusch. Ingenting & det enda jag får göra i den här lägenheten är att gå ner till tvättstugan. Jag stormtrivs & det gör mina små bebisar oxå! Idag är det dagen med stort D, killen jag är på g med kommer upp ikväll & det ska bli fruktansvärt mysigt!

Idag ska jag fixa & dona lite innan han kommer så allt är rent & snyggt! Denna kille träffade jag via en sida på näte, jag är sjukt glad att ha han vid min sida! Finare kille får man faktiskt leta efter & hans föräldrar är väl helt okej. Nej, int helt okej, dom är fina verkligen! Det är inte konstigt att dom gilla mei för alla svärföräldrar jag haft har alltid tyckt om mei, även mina kompisars föräldrar förutom 1 av mina ex föräldrar! Men åh andra sidan så kunde dom int acceptera mei för den jag är heller så det jämna ju ut sig! Jag hoppas iaf att mina blivande svärföräldrar åtminstone prata med mei! Jag kanske återkommer senare ikväll!

Puss!!

Likes

Comments

Ja, det var ett tag sen jag bloggade. Jag verka int få så mycke läsare nu när jag mår bättre vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt. Ni verka vilja läsa allt negativt i mitt liv som händer. Men det blir yttligare ett inlägg med positivt.
Jag har int gjort så mycke i helgen , tagi det fruktansvärt lugnt. Vart i Lule men det hände int sådär jätte mycke. I Måndags gjorde jag int så mycke heller mer än att ladda batterierna inför det stora mötet. Igår var det stora mötet. Det vart mycke info. Fick berätta varför jag behöver viss hjälp med vissa grejor & att jag ska ha det jag har rätt till att ha. Efter mötet skrev jag på lite papper f-kassan ska ha men för att den ska vara helt ifylld så fick jag gå till SOC för att dom skull fylla i nå, tillbax till sjukhuse där jag haft möte & sen traska till brorsan & bara vari. Tills nu inatt då allt bara rasa. Skulle väl int sitta fel att få känna ångesten rinna ur kroppen. Skulle bara vara så jävla skönt & slippa dehär...

Bjuder iaf en bild på min prinsessa 🤘🤘😘❤️💋

Likes

Comments

Tjena alla läsare! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har blivi förkyld, haft tandläkarn samt möte på arbetsförmedlingen. Jag kan börja från veckans början:

Måndag: Hände inte så mycke. Bus med Rose. Samt hämtade ut paket.
Tisdag: Tittade på razze sport ( hockey ) samt tog lugnande tablett inför morron dagen.
Onsdag: Väcktes klockan 07.40 för att ta min andra lugnande tablett för att jag skulle till tandläkarn då jag har sån tandläkarskräck. Lagningen jag skull göra tog 20 min. med 1 paus. Sen vart det arbetsförmedlingen & där gick det bra & kom fram till att jag har egentligen int nå med dom åh göra då jag har en väldigt låg arbetsförmåga.
Torsdag: Int gjort så mycke, bara funnits. Självklart busat med Rose & även haft tandvärk, huvudvärk, blivi sjuk helt enkelt.
Freda: Idag somna jag vid 05.00, vakna 05.45, 08.45 & 13.30. Vart åh hämtat ut mina piller samt vart en sväng till Djurmagazine för att köpa skor till Rose men kom ut med en tröja åt hon ist.

Men det är det som gjort att jag int har orkat blogga, men jag ska absolut skärpa mei!
Hoppas att ni har klarat er från förkylningen!

Likes

Comments

Godmorron på er få läsare jag har. Hur är det med er? Dagen idag blir nog int så mycke, eventuellt en tur till brorsan. Får väl se vad vi hittar på, jag misstänker att det kan bli en åh annan skräckfilm! Jag fundera även på om jag ska ge er möjlighet att få lära känna mei! Here we go!

1. Hur gammal är du om fem år? Då är jag 26
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Rose 😍
3. Hur lång är du? Jag är 165cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Landet för länge sen 😉
5. Vem ringde du senast? Jag ringde mamma sist
6. Vem ringde dig senast? Fredrik ringde mei sist.
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Morrn morrn
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem det är. Är det nån jag känner ringer jag, äre nån jag nyss börjat prata med så messar jag :)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom är separerade
10. När såg du senast din mamma? I våras.
11. Vilken ögonfärg har du? Grönblåa
12. När vaknade du i dag? Vid 12.
13. Vilken är din favoritjulsång? Hatar allt som har med julen åh göra, men MÅST jag välja EN låt så är det Tänd ett ljus.
14. Vilken är din favoritplats? En solig vårdag med cameran i högsta högg ute i en okänd skog 🤘
15. Vilken plats föredrar du minst? Duschen.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Har ingen aning.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Tror inget skrämde mei bär jag var liten.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? 2-3 dar sen 😂
19. Hur stor är din säng? Enkel säng 😔
20. Har du stationär eller bärbar dator? 1 bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan kläder, men det finns en anledning till det.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Jag har en kudde med 2 tjocka filtar under.
23. Hur många landskap har du bott i? 3
24. Vilka städer har du bott i? I Norrbotten: Kalix. I Östergötland: Motala. I Västra Götalands Län: Hjo, Falköping x2, Tibro, Skara x3, Göteborg & Vänersborg.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på årstid.
26. Är du social? Om du är social tillbaka.
27. Vilken är din favoritglass? Käkar inge glass typ.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Har ingen aning 😱
29. Tycker du om kinamat?Om jag gör! 🤘
30. Tycker du om kaffe? Dricker i sällskap.
31. Vad dricker du till frukost? Ingenting.
32. Sover du på någon särskild sida? Har ingen aning 😜
33. Kan du spela poker? Tyvärr!
34. Tycker du om att mysa/kela? Om jag gör! 🤘
35. Är du en beroendemänniska? Hmm...
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner åh känner, jag vet vem hon är & det är mitt ex.
37. Vill du ha barn? Absolut!
38. Kan du några andra språk än svenska? Finska, smått Danska & smått Norska. 🤘
39. Har du någonsin åkt ambulans? I en dröm annars nej.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Hmm, helst där det är så lite folk som möjligt.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Små grejor till Rose
42. Äger du dyrbara smycken? Hmm, jo, ett armband för 400.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Halv åtta hos mig, MasterChef, Sveriges Mästerkock, Simpsons, Family Guy samt American Dad.
44. Kan du rulla med tungan? Jopp. 🤘
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag vet int.
46. Sover du med gosedjur? Nope.
47. Vad har du för ringsignal? IPhones ringsignal.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Tyvärr! 👎
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?Ettiketten på Colaolaskan ;)
50. Flirtar du mycket? Nope.
51. Kan du byta olja på bilen? Jo.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Aldrig. Har inge körkort.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Elva år i fångenskap.
54. Läser du dagstidningen? Nope!
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope.
56. Dansar du i bilen? Om jag tycker att det svänger så! 😉
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Hmpnga 😜
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hmm, ingen aning 😱
59. När var du i kyrkan senast? Det var evigheter sen 😂
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Barbro, Anette, Caroline & Mimmi 🤘
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Haha 2 timmar & det var dom värsta i mitt liv 😂
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Mitt ex.
63. Vad lyssnar du på just nu? Rösterna som görs till dinosaurier i The Land Befor Time.
64. Har du varit med i tidningen? Jepp, även i radio.
65. Vad är det konstigaste du ätit? Har ingen aning 😜
66. Vem såg dig naken senast? Min katt.
67. Vad är det för färg på din tandborste? Flerfärgad.
68. Hur imponerar man på dig? Blå ögon, mognad samt om människan är självgående.
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma & Morbror! 🤘❤️
70. Har du någon piercing? Haft.
71. Din största vinst? Min katt!
72. Civilstånd? Singel & lever livet.
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? EC & Fb 🤘
74. Är du fåfäng? Nope.
75. Ångrar du någonting du gjort? Det gör väl alla 😱
76. Hur gammal är din pappa? Han blir 44 om 1 månad & 1 vecka ca.
77. Vilket är ditt drömjobb? Naturfotograf 😍🤘
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Jag vet int. Int som jag kommer på nu 😉
79. Vad har du haft för husdjur? Katt.
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag äter oftast inte frukost, jag är colaberoende samt nykter alkoholist.
81. Svär du ofta? Hur fan kan du tro det? 😉
82. Sverige när det är som bäst? Utan dessa negrer som bara förstör.
83. Kan du åka slalom? Nope.
84. Vad har du ätit i dag? Mjölk ö flingor, macka samt en Mannafrutti.
85. Vad har du för utbildning? Estet inriktning bild & musik 🤘
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Ögonen
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?magen, låren & höfterna.
88. Vilken är din bästa egenskap? Jag är en förstående människa.
89. Vilken är din sämsta egenskap? Hmm 🐽
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Stephen Hawkings & Axl Rose
91. Saknar du något? Hmm, näh.
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Nope.
93. Vad gör dig ledsen? Folk som sårar.
94. Vad gör dig glad? Haters make me famous!
95. Har du varit gift eller förlovad? Int vart långt ifrån att förlova mei.
96. Vad ska du göra i helgen? Ingen aning.
97. Vad är det knasigaste du gjort? Jadu.
98. Vad har du för laster? ??
99. Vem är din förebild? Min mamma & Axl Rose
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Publicera? 🤘😂

Likes

Comments

Sådär! Nu var jag tvungen att skapa ny blogg då jag int kom min gamla! Men välkommen till en ny fräsch & härlig sida! Som många vet så är jag singel 4 mån. tillbaka & det är det bästa jag någonsin har gjort i mitt liv. Tog beslutet att lämna han jag tidigare i år älskade. Nu har jag fler krafter till att ta hand om mei själv & slippa tänka på han! Jopp, jag vet att jag är självisk, men det måste jag få vara då & då! Det har hänt ganska mycke sen jag sist bloggade. Jag har skaffat katt, har börjat & även hunni avsluta min arbetsträning. Haft mycke möten, fått en kontaktperson som är helt underbar! Ja, så än en gång! Varmt välkommen till en ny & fräsch blogg om mitt absolut nya blogg!

Likes

Comments