Nu har UF-året nått sitt slut och vi är väldigt nöjda över vår insats. Vi vill tacka alla er som varit med oss under den här tiden, delat, kommenterat och gillat våra inlägg, men framförallt köpt våra hantverk! Det har varit en stor lärdom och möjlighet för oss på Metall Design UF! Vi vill även tacka XL-bygg i Sandviken för spillvirket vi fått och Färghuset i Sandviken AB Nordsjö Ide & Design för rabatterat pris på färg.

Det finns ett begränsat antal hantverk kvar för den som är intresserad, och ev. kan vi nog ta beställning på vissa produkter. En liten hobbyverksamhet kommer finnas med andra ord (dock kan urvalet av hantverk ändras).

Elin Hansson: 076-7671198

Emelie Boman: 070-0262177

Vi önskar er en riktigt trevlig sommar!

Med Vänliga Hälsningar,
Metall Design UF

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Den 22 mars kommer vi stå på mässan (Entreprenörskap På Riktigt) i Göranssons Arena. Ni är välkomna att komma och prata med oss i vår monter och ställa massvis av frågor. Vi kommer även att ha en tävling på plats, där ni kan vinna en vägglykta i svart. Hoppas vi kommer att ses! Mvh Metall Design :)


Likes

Comments

Hej! Nu har julafton och nyår passerat och vi redo för nya beställningar! Skynda fynda för vi avslutar vårt företag i maj men beställningar kan enbart tas tom. i slutet av april. Mvh Metall Design!

Likes

Comments

Här är våra härliga hängare som vi har i färgerna svart, vit och naturell. Vi har dom också i olika storlekar.

En hästsko med krok: 50 kr

2 hästskor med krok: 100 kr

3 höstskor med krok: 130kr

4 hästskor med krok: 160kr

5 hästskor med krok: 190krHär har vi våra superfina ljusstakar för 149kr! Här kan ni också välja färg på skorna. Svart, vit eller naturell. Ni väljer också om ni vill ha glasen raka eller i sicksack. Och om ni vill ha lösa eller fasta glas.


Våra underbara vinställ kostar endast 199 kr! Där ni väljer färg som ni gör i alla våra hantverk. Alltid lika färger ni väljer emellan.Och sist våra söta vägglyktor för 99 kr!

Likes

Comments

Igår stod vi på vintermarknaden i Jäderfors. Ingen stor marknad men vi fick grejer sålt! Den 21 December kommer vi stå i ICA Björksätra här i Sandviken, vi kommer sälja våra produkter där och ni kan även ta beställningar. Hoppas vi ses där!

Likes

Comments

Hej, här kommer lite kontaktinformation om hur du kan beställa våra hantverk.

Elin Hansson, VD. Mobil: 076-7671198

Allan Todorovac, Ekonomiansvarig. Mobil: 076-8791090

Emelie Boman, Markandsansvarig, Kommunikationsansvarig. Mobil: 070-0262177

Du kan även beställa eller kontakta oss om frågor via vår mejl: MetalldesignUF@hotmail.com

eller via vår Facebook- sida: Metall Design UF

Här är två visningsexemplar av våra hantverk:

Hängare pris:

1 hästsko med krok: 50 kr

2 hästskor med krokar: 100 kr

3 hästskor med krokar: 130 kr

4 hästskor med krokar: 160 kr

5 hästskor med krokar: 190 kr

Vinställ pris: 199kr

Vi har dessa hantverk i 3 olika färger. Svart, vit och naturell (naturell är slipade skor med klarlack, för att undvika eventuell rost)

Vi kommer även ladda upp bilder på våra andra hantverk så snart som möjligt.

Likes

Comments

Hej!

Vi kommer ha försäljning av våra hantverk på Jäderfors Vintermarknad som håller till på Holmen torsdagen den 10/12 från kl. 17.00- 20.00. Det kommer även vara luciafirande denna dag, så ta gärna med dig nära och kära för att njuta av julstämning och köp dig/er lite god fika. Det kommer finnas chokladhjul, hembakat, glögg, hamburgare, korv m.m. Endast kontanter! (Vårt företag kommer även ha möjlighet att du kan betala med Swish vid köp av våra hantverk). Eleverna från Jäderforsskola kommer tillsammans med förskolan att ''lussa'' på holmen ca kl. 18. Ni är hjärtligt välkomna att kika på våra hantverk, men vid köp är det först till kvarn som gäller. Därefter är det beställning av hantverk.

DESSUTOM kommer vi sälja våra hantverk den 21 December på Ica Björksätra i Sandviken. Vi kommer då vara där från kl. 15.00-18.00.

Hoppas vi ses där!


Likes

Comments

Hej!

Vi är en kille och två tjejer från Bessemerskolan i Sandviken som startat ett UF Företag. Vårt företag heter Metall Design UF eftersom vi mest kommer arbeta med metall, återanvändbara hästskor. Vi samlar in alla olika sorters hästskor från frivilliga privatpersoner och ridklubbar. Vilket vi är jätte tacksamma för! Annars hade vi aldrig kunnat startat upp vårt företag. Vi kommer göra inredningsprodukter av hästskor som sagt. Vinställ, vägglyktor, hängare och ljuslyktor.

Från vänster: Allan Todorovac, Elin Hansson och Emelie Boman

Allan Todorovac, Ekonomiansvarig

Allan är väldigt duktig med matematik och därför passar han ypperligt som ekonomiansvarig. Han är en lugn, självsäker och glad person som kan hålla koll på läget, vilket är till en stor fördel om företaget ska fungera. Även Allan har tillgång till de redskap som behövs för att tillverka produkterna.

Elin Hansson, VD

Elin är en driftig person som har känsla för ledarskap. Hon är mycket noggrann i sitt arbete och lägger ner mycket energi i vad hon gör. Hon är målmedveten och spenderar stor tid på sina uppgifter hon får. Elin har även tillgång till de redskap som behövs för att tillverka produkterna.

Emelie Boman, Marknadsansvarig, kommunikationsansvarig 

Emelie är en posetiv och engagerad tjej i företaget. Hon är en väldigt noggrann person som gärna tar lite längre tid på sig för att undvika misstag. Hon har en fantastisk förmåga att kombinera färger och former för att få ett seriöst och inspirerande intryck av designer.  Emelie har även goda kunskaper om hästar, vilket är en stor fördel om man har ett företag vars huvudämne är hästskor. 

Likes

Comments