Prestation

Då var denna fredagen snart förbi och jag har gjort ovanligt lite! Jag vaknade relativt sent, vilket var otroligt skönt, sen vart det en joggingtur ute i skogen med brorsan följt av lite lunch. Därefter har jag bara tagit det lugnt och kollat mailen. Jag kommer troligen att få möjlighet att samarbeta med ännu ett märke nu snart, mer om det kommer i senare inlägg - men jag kan säga redan nu att ni kommer gilla det!
Min träning har på sistone gått otroligt bra, min kropp utvecklas för varje dag och jag mår just nu bara bättre och bättre! Löpningen går lätt, jag körde ett yogapass i förrgår och ett idag, jag cyklar nu minst 1mil om dagen (turerna till jobbet) och har kunnat öka vikterna på gymmet. Det känns helt enkelt fantastiskt!
Imorgon blir det ingen träning bortsett från cykelsträckan till och från jobbet då jag jobbar en delad tur och kommer vara tillräckligt trött ändå haha!
På söndag har jag däremot tänkt träna ett ordentligt ryggpass eller öva på knäböj med skivstång - min stora svaghet på gymmet just nu, behöver verkligen våga öva mer!
Så vi får väl se vad det blir.

Nu ska jag ta itu med tvätt och smått fix resten av kvällen,
Ha det fint!

  • 377 visningar

Gillar

Kommentarer