MIN PÅSK

Jag tänker säga det direkt, detta året firar jag inte påsk alls! Jag sade det igår I förra inlägget men säger det även idag. Istället använde jag gårdagen till att städa, skapa ett träningsprogram, tvätta och göra alla sysslor innan helgen helt enkelt. Lovade även mig själv att skärpa mig med kosten och träningen. Höll inte särskilt länge då kvällen spenderades med en mjölkfri Ben & Jerry i soffan och med en påse lättsaltade lantchips vid sidan. Tragiskt, men man kanske kan se det som ett farväl?
Hahah idag har jag iallafall mått illa hela dagen tack vare min lilla soff-fest igår - så nu får jag ta mig i kragen på riktigt. Det ni ser på mina översta bilder är middagen jag gjorde igår: jackfruit- och spenatröra I ugn med potatistäcke, fantastiskt gott!
Vaknade tidigt imorse och körde andra träningspasset enligt min nya planering, det var otroligt tufft och kroppen skakade länge efteråt! Därefter åt jag grötfrukost med proteinsmoothie till frukost och tog tag i lite mer disk och städ. Nu har jag precis kommit hem efter en tur på stan med mamma undertiden Conny var hos tatueraren, otroligt mysigt!
Åt lite rester nyss från middagen igår och förberedde ett mellanmål att äta under jobbpasset sen.
Hur firar ni påsk? Äter ni middag med hela släkten? Letar ni påskägg i buskarna? Klär ut er?
Jag lär bara jobba, men det är bra pengar!
Nu ska jag pysa iväg till jobbet,
Ha en fortsatt bra helg,
Kram!

  • 211 visningar

Gillar

Kommentarer