Ett kapitel avslutas

Torsdag och jobb!
Jag har precis druckit kaffe på Espresso house efter ett morgonpass på boendet, nu väntar jag bara på att få påbörja ett kökspass på Pinchos. Igår tog jag det stora beslutet att säga upp mig på Pinchos, det känns vemodigt då jag arbetat där sedan premiären men samtidigt har alla kapitel i livet ett slut någon gång! Med tanke på att jag redan går på en heltidstjänst som vårdbiträde så måste jag fokusera på det, att ha två tjänster fungerar inte just nu. Men vem vet vad som händer i framtiden!
Så nu sitter jag här och förbereder mig mentalt inför arbetspasset, hade jag inte haft en ledig dag imorgon så hade det känts tungt att arbeta så mycket idag (och sent). Men nu känns det konstigt nog peppande! Och eftersom det är sista restaurangpasset så får man kämpa sig genom slutklämmen!

Imorgon står det bara träning och hemmafix på schemat, ska troligen ringa och boka tid för vaccination och andra ärenden. Om jag nu ska sikta på utlandsstudier igen så bör jag börja med småsakerna redan nu i förberedelse.
Sen har jag arbete i stort sett hela helgen!
Jag kommer dela med mig av lite träningsbilder imorgon och recensera lite inköp, håll utkik!

Ha en skön torsdag!

  • 149 visningar

Gillar

Kommentarer