Tja!

Idag såg jag Magic Mike för första gången! Jag har tänkt se den så himla länge men det har bara inte blivit av att jag har gjort det men idag så gjorde jag det. Jag ÄLSKAR Channing Tatum, han är en av mina största kändis crusher. Asså liksom bara kolla på honom. Jag hade ganska höga förväntningar på filmen och trodde att den skulle vara grym, men ärligt talat så var det ingen höjdare. Handlingen var ganska tråkig och det hände ingenting speciellt. Men Channing Tatum var het, som vanligt. Han är den ända anledning till varför jag såg klart filmen. På en skala på 1-10 så får den en 2.

Likes

Comments

Tja!

Jag tränar aldrig men har nu bestämt mig för att börja lite lätt med det. Jag är as otränad och har aldrig tränat i hela mitt liv. Jag äter vad jag vill när jag vill så jag är inte hälsosam. Jag är inte nöjd med min kropp överhuvudtaget! Jag hatar den men nu är det dags att ändra på det. Nej jag är inte överviktig, jag har ett bmi på 18,8 och jag är nöjd med vikten men inte med vart mitt fett sitter. Jag har ganska smala ben och absolut ingen rumpa så när jag väl kommer igång med träningen på riktigt så är det nog rumpan jag kommer fokusera mest på. Mitt fett sitter på mage och armar, min mage hänger när jag står upp och armarna bara fladdrar när jag rör på dom. Men jag tror att om jag bara skulle sluta äta så mycket sötsaker och röra lite mer på mig så skulle det fettet försvinna, förhoppningsvis. Iallafall eftersom att jag är så otränad som jag är så tänker jag börja enkelt och idag gjorde jag det. Jag sprang på samma ställe i 5 minuter och jag blev andfådd av det så ni förstår nog hur otränad jag är. Efter det så gjorde jag bara 20 lunges, 20 donkey kicks sen 20 lunges och 20 donkey kicks till. Jag vet att det är lite men som sagt så är jag väldigt otränad och blir trött av att göra bara det där lilla så jag börjar enkelt och ska jobba mig uppåt. :)


Likes

Comments

Tja!
Vem är jag egentligen? Jag är en helt vanlig tjej på 14 år som har ett tråkigt liv och jag gillar att skriva så jag tänkte att varför inte skaffa en blogg. Jag har aldrig haft en blogg förut och jag har aldrig läst några heller för att jag tycker inte att bloggar är roliga att läsa. Jag gillar att skriva men orkar inte skriva i en dagbok så det fick bli på en blogg. Jag kommer inte visa bilder på mig eller säga vad jag heter för att jag inte vill att folk som jag känner ska hitta min blogg av olika anledningar.
Det jag kommer skriva om i min nya blogg är allt mellan himmel och jord, det är ju trots allt min offentliga dagbok. :)

Likes

Comments