Sommaren är igång, har en skarp bränna o 1 vecka till studenten. Ingen klänning har jag dock. Ångesten växer bara. Men haft många bra dagar inklusive min dagsfest förra veckan som var najs! Imorgon ska vi till Antons landställe för sol och bad och dricka vin. Vilket är basically det jag gjort med Sofia idag, hence the tan. Allt låter så drömmigt när man sammanfattar livet men ändå hinner man låsa in sig i jobbiga tankar vissa dagar, men man klarar sig. kämpa gänget <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har haft en dunder helg här i Stockholm, solen skiner och det va 26 grader, gaaah!
I fredags drog vi tjejer till Nytorget efter skolan och spenderade eftermiddagen i solen. Sedan träffades vi alla upp hos Emma för lite middag och mys.
Emma hade sin dagfest på lördag och det var svinkul! Bra musik och bra umgänge!
Idag har jag varit hemma och solat, har äntligen fått lite färg!

Likes

Comments

Just nu lastas allting på och livet e ba allmänt emot en. Vi närmar oss slutet o arbetet hinner verkligen ikapp nu haha! Har precis fått våra sista uppgifter nu, typ 3 veckor innan vi slutar?? I alla fall så är allt ba stressigt just nu, massa besvär med skiva (som är på måndag!!) och förberedelser inför den stora dagen haha. Men på en trevligare punkt så har vi bokat vårt boende på Bali nu! Superfin villa där vi kommer ligga o steka o lyssna på bra musik med icetea i handen.
Senaste tiden har vi alla pluggat för det mesta, men hade en rolig kväll på Södra teatern i fredags, love that place, och en oplanerad utgång i söndags som slutade på Bakfickan där vi dansa tills benen ramla av!
Förbereder vår lista för flaket just nu på tåget o blir så taggadddd!

  • Emma
  • 490 Readers

Likes

Comments

Jacka-Zara, svart skjorta-??, loafers- Mango, kickflares-HM, väska- Longchamp, sollisar-Dior

Hej alla, hur mår ni? Själv mår man bra, har spenderat alldeles för mycket pengar på alkohol på sistone, så går det med mösspåtagning...
Det är så himla skönt att vi har äntligen fått lite sol här i Sthlm och snart tar vi studenten!

Likes

Comments

Helt sjukt att om två månader är vi på Bali. Är så himla taggad och glad över att jag och tjejerna har äntligen bokat biljetterna. I år kommer jag spendera en månad av min sommar på Bali/lombok/gili och dom första två veckorna är tjejerna med mig! Super skönt att både ha tid för att umgås med Mes Amies och sedan med mina bali vänner + pappa och Chels.

Likes

Comments

Läser nån denna blogg längre ens haha. Jo vi suger lite på bloggfronten nu för tiden. men det finns massa annat att tänka på tyvärr. Har försökt få ihop livet och planera framåt. Har kollat på resor i helgen och bokar förhoppningsvis en med tjejerna snart! Guess our destination.. hehe nemen ska ej ha för höga förhoppningar ifall nåt inte går igenom. Har även kollat för familjen men vi har typ vart på varenda grekiska ö som e värd att besöka så tror vi måste sikta in oss på ett nytt land nu hah. Pappa älskar Grekland.

Måndag och redo för en ny vecka. Ska troligtvis på Spa idag om mamma kan dra sig tidigt från jobbet. Sen har vi MÖSSPÅTAGNING på Fredag vilket kommer bli superkul! Inlämning av Gymnasiearbete nalkas också tyvärr, men kommer va så skönt när det är äntligen klart. Även Valborg på söndag!Likes

Comments

Jag är rädd för mig själv, att tankarna som inte ska tänkas ät något jag inte kan undvika. Att mig egna uppmuntran är lika misslyckad och bedrövlig som jag känner mig.

Jag är rädd att tappa verkligheten och bli dyster, att mitt liv och alla som står mig nära inte kommer räcka till. Att folk ger, och jag tar inte ens emot.

Jag är rädd att träffa nya människor. För de kanske ser igenom mitt påtvingat leende och ser ner på mig för jag knappt duger.

Jag är rädd att jag ska stöta bort dig, du som älskar mig så mycket. Att din kärlek mot mig inte ens möter upp till mitt självhat.

Jag är rädd att jag kommer sluta bry mig om det små viktiga sakerna i livet. Som ert skratt, era ord, och er.

Jag är rädd att jag aldrig kommer älska som alla andra, aldrig kommer känna lycka som alla andra, och aldrig leva som alla andra.

Likes

Comments

Hej hej hej hur mår ni? Jag mår super! Har haft det super mysigt i solen, middag hos Anna och även mysat hemma med Ludde. Märker ni att mitt favorit ord just nu är mys?

Igår kväll beställde beställde jag min studentklänning samt två andra dröm klänningar som jag ska inviga i sommar + en midi kjol. Är så otroligt taggad för sommaren!! Tjejerna och jag kollar på Bali biljetter just nu och jag fy vad jag hoppas det blir av! Är så taggad på att åka hem och visa mina närmaste tjejkompisar hur livet är på Bali.

Och juste, jag har även valt vilket universitet jag ska plugga i! Det blir University of Glasgow så i september kommer jag flytta hemifrån och bo i Glasgow...galet ju!

Likes

Comments