Ja va ska man säga de är ett jäkla bra tag sen jag skrev sisst. Men ja de har hännt ett och annat sen jag skrev, som att jag har gått ut skolan i februari! äntligen kan man ju säga :) och de tog 4 månader innan ja hittade ett jobb. Men så är de ju här i norrbotten tyvärr, Jobbar på en restaurant här i happis, dock inte det jag vill jobba me resten av mitt liv men va gör man inte för pengar xD har jobbat en månad o de känns som om att jag jusst börjat. Känner att ja inte kommer in i de rutiner som är där o så, men de går frammåt iallafall.

I morron ska man åka till kusinerna som man inte har träffat på jäävligt länge, saknar dom så mkt så de gör ont. 
Ne nu om man skulle börja städa istället för att hitta på miljontals andra saker man kan göra. Städa måste jag ändå göra innnan jag åker så de e bättre o få de gjort nu än sen mitt i natten. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

One day i had to sit down with myself and decide that I loved myself no matter 

what my body looked like and what other people thought about my body.

I GOT TIRED OF HATING MYSELF!

Likes

Comments

Nu har ja kommit till det igen, att ja sitter och övertänker allt och inget. Jag hatar denhär kännslan... Men det är när jag är ensam så då går tankarna runt i huvudet och jag kan inte sluta övertänka allt. Har inte mått så bra idag, vet inte alls va de kan vara. Är väl något med att jag inte har fått reda på att när ja kommer få jobba o jag skulle ha börjat den 1.6 o de är redan den 9.6 så jaa.. Man sitter bara framför telefonen och väntar på att när dom ska ringa. Vi får se hur det går.. Egentligen skulle Heiduskaja åka i fredags men de blev inte så utan hon åker i dag, så ska åka dit när jag vaknar och va där under tiden hon är borta. Så kommer va där i ungefär 2 veckor. Kommer bli skönt att få bara vara, men ja känner på mig att de kommer va konstigt o va helt ensam i en lägenhet, så ja kommer säkert ha de långtråkigt! Som vanligt... Kände idag att ja behövde bara åka bort hemmifrån även fast alla ligger o sover, men så åkte jag till Nikkala hamnen o tog bilder där och sen åkte jag tillbaka till stan o åkte någon runda. Kände att ja behöver verkligen ba få åka bort hemmifrån, behövdes inte åka långt eller behövde inte vara borta länge, kände att ja kunde tänka lättare när ja kom bort härifrån. Jag har tagit fram kameran igen efter vintern, jag tycker allt ser så tråkigt ut på vintern. Allt är vitt, nog hittar man fina saker att ta bilder på, på vintern också men de är bara att det är så tråkigt att ta bilder på vintern tycker jag iaf.. I lördags va jag o drack igen.. Men vi hade det skitkul for till Torne på Jettari o satt där ett tag o sen tog vi taxi tillbaka till Nikkala igen och nog va man lite på pikalurven igen men de va inte så farligt ändå. Tur att man inte får bakis!! Ja tycker synd om alla som får bakis, själv har man ingenting dagen efter helt pigg inge illamående eller någonting. På vissa ser man att dom har värsta bakisen och när man själv sitter där ba va ska vi göra vi gör något, men sen kommer man på jaa dom andra kanske har bakis o orkar inte göra något. Men ja ska va nyckter ända till midsommar som är nästa vecka.. så de blir o va nyckter i en helg iaf. Herregud ja känner mig som en alkis.. xD Eller vi får ju se om man dricker på midsommar eller inte. Men ska nog hitta på något me Teemu iaf om han inte nu har andra planer då. Men de är tur att mamma o pappa åker på lördag till stugan o stannar där i 4 veckor!! Så ja kommer inte se dom på ungefär 4 veckor! ska bli så skönt att få slippa höra på allt tjat o gnäll. Nä nu ska jag nog slå på en film och försöka sova så att jag hinner se Heiduskaja innan hon åker.

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mkt mer än att jag varit i Nikkala väldigt mkt. Har umgåts med underbara Heiduskaja! Idag har jag inte gjort någonting, jag har bara legat i sängen och gjort ingenting. Men ibland måste man ha såna dagar att man inte gör någonting, kanske bara ligger i sängen hemma och kollar film, serier, läser bok eller bara fantisera o lyssnar på musik. Men på freda ska Heiduskaja åka så jag kommer bara katt vakt och bo där under tiden hon är borta. Ska bli skönt o få "bo" ensam ett tag, komma bort hemmifrån slippa lyssna på allt här hemma. Men jag kommer sakna Heiduskaja då hon är borta i 2 jäkla veckor!! Nu i helgen hade Heiduskaja födelsedagsfest och de va skitkul, själv va man lite på pikalurven där ett tag, men sen sprang ja runt o pratade me folk hit och dit, så kände ja där ett tag att nää nu börjar ja bli lite för "nykter", så då va de ba o hämta en grogg till. Men kvällen var lyckad även fast de blev lite fel där ett tag, men jag tor ändå att alla hade de kul. För de hade jag iaf. Men nu ska jag försöka börja sova så att jag får rätt dygnsrytm.

Likes

Comments

Ja det är ett bra tag jag skrivit men det är för att jag inte haft något att skriva om eller haft någon lusst alls. 

Ja nu har jag varit ledig i några veckor och det känns som om att jag håller på att åka upp i taket jag har det så tråkigt om dagarna så det inte är sannt! Det enda jag gör när jag är hemma är att ligga i sängen kolla filmer eller serier.. Jag är tydligen en sån person som inte gillar att sitta på en o samma plats hela tiden.. Och när man inte har råd att åka någonstans så är man ju fast hemma, och det är inte roligt! Till sommaren kommer jag ju att jobba så kommer inte att hinna göra någonting annat än att jusst jobba, och det som suger mer är ju att Teemu flyttar till Göteborg i slutet av sommaren... Men jag får hoppas att jag har tid att umgås med honom så mkt jag kan innan han åker! Sen efter sommaren har jag bara några veckor skola o sen är jag färdig utbildad till djurskötare och sen är det bara att hitta jobb!

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett bra tag nu men kan säga att ja inte har haft någon lusst alls att dela mitt liv med någon för att det känns som om att ingen bryr sig. Även mina så kallade vänner bryr sig inte om mig nåmer känns det som, kommer inte ihåg när ja umgiks me dom sisst, ja känner mig så utanför allt ja ja har varit o åkt runt i finland men de betyder inte att ja glömmer mina vänner för det. Om någon planerar att göra nått me en grupp med vänner så finns det inte plats för mig eller så glömmer man bort mig bara. Men ja va kan man göra om man inte vill va i mitt liv så visst ja står o håller upp dörrjäveln så de e ba o gå ut. Jag orkar inte hålla på o tjata o tjata på att man ska umgås om man inte vill okej men kom inte med någon jävla ursäkt säg bara rakt ut att ne tyvärr inte i dag har andra planer men nä man måste komma med en jävla story bara för att komma undan. Nå de e inte mitt problem nåmer, men de kan ja säga att om ni inte vill höra av er till mig så förvänta inte er att ja hör av mig heller. Kiitän ja kuittaan tältä erää!

Likes

Comments