​jag har sagt att jag bara skulle ta en paus från bloggen.. Men jag har så mycket att göra i skolan och hinner inte alltid att tänka på bloggen.. Jag har slutat.. Och det gjorde jag för ett tag sedan så jag kommer inte tillbaka. Jag kommer kanske tillbaks nån gång. Men ni får ha det så bra tack så mycket att ni spenderade lite tid på min blogg det betyder massor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har bloggat! jag har tyvärr tagit en paus från bloggen. Jag kanske börjar om igen om ett tag vi får ses! Ni får ha en bra jul så ses vi! :)

Likes

Comments

heeej! Kära läsare, har inte gjort ett inlägg på ett tag jag ska berätta varför, jo det är så att min blogg vart svartlistat (alltså blockad) vet inte varför och inte hur heller, men nu är jag tillbaka med nya inlägg :P Nu är det äntligen fredag visst känns det bra? Nu är det nästa vecka kvar som återstår och sen har vi lov! yessss! :D

22. Hur var det att vara blockad? Dåligt på ett sätt

Likes

Comments

Hej igen, jag passade på att göra ett inlägg, Tittade nyss på Pitch Perfect, hade sett filmen förr fast inte hela så idag tittade jag klart allt idag. Imon är det en vanlig onsdag, och jag kommer ha sovmorgon! tills 09:10  hur bra är inte det? Jag har tränat lite på några glosor tills imon, och sen så tror jag att alla läxor och förhör inte kommer att finnas tills vidare. Allt jag ville säga, vi får ses! 

21. Har du några planer denna veckan? Nej egentligen inte men jag ska kanske dra på bio inte riktigt koll på det än. 

Likes

Comments

Tisdaaaag! Idag har jag skola (som vanligt), Idag har jag inget för mig, utan att läsa och att rita medans man lyssnar på musik. Jag slutar 15:00 idag ugh så tråkigt, Några posetiva saker idag är väl att Ph (Paradise hotel) kommer på tv och att vi kommer titta på Sherlock Holm idag på Svenskan. 

Idag kommer jag bara nog chilla, och kanske ifall vi skulle få en läxa då har jag ju massor av tid till att plugga. Snart är det jul längtar sjukt mycket! Och om 10 dagar har jag haft bloggen i 4 månader!! :') 


20. hur har din morgon varit? Sådäär inte toppen morgon, vart jätte trött efter som jag låg och sov sent igår kväll. 

Likes

Comments

Nu är det måndag! Hur känns det? Jag är rätt så nöjd över att det är måndag! :) För att Ph kommer på tv idag och att det har varit en lugn och fin morgon, Idag åker jag kanske till Frölunda Torg och shoppa lite grann, jaja vi får se, jag har 30mins rast, egentligen skulle jag ha Bamba men vart inte jätte sugen på att äta, hade inte aptit helt enkelt. 

Snart så är det spanska (Bläääh va tråkigt!!) Något posetivt är att det inte finns några läxor eller prov dessa sista veckorna vilket jag själv tycker är bra för liksom det är snart jul kan inte läraren vara snälla för någon gångs skull haha :P 

19. Ska du åka någon stans under julen? Nepp! 

Likes

Comments

Jaaaa! Fredag är äntligen här! Snart är ännu en vecka närmare till skolan slut alltså jullov,Längtar så himla mycket! imon kommer jag kanske dra och shoppa lite grann i Frölunda torg, kanske kan jag köpa typ redskap kan man säga till jul pyssel, har massor av idéer som man kan göra! Tror verkligen att denna helgen kommer bli super, inte oroa sig om läxor och all mys. 

Direkt när jag kommer hem tror jag faktiskt att jag gör en kopp oboy och bara sätta på en film, hur schyst är inte det? :') 


18. Vilken film? Hmm inte bestämt än, kanske titta på serie eller en julig film haha! :p

Likes

Comments

Tjenare! Det är torsdag idag, typ bästa dagen i hela veckan, Efter Fredag såklart. Idag hade jag faktiskt prov! Och det gick bra, inte super, men det blev helt okej, godkänd iallafall :P jag ska ha en sista lektion snart och senare så slutar jag! Bästa med torsdagar är att man slutar 14:00 och inte 15:00 och så finns det inte massor av lektioner heller, NO, slöjd och SO, och sen BAM då slutar vi! ^.^ Ville bara göra ett kort inlägg, kanske kommer det en efter skolan! Vi ses!! 

17. Vilket ämne hade du prov på? No alltså Biologi/kemi. 

Likes

Comments

Hej igen hehe! Ni kommer kanske ihåg att jag sa att jag skulle slänga ett inlägg efter skolan men tyvärr kunde jag inte vänta. Engelskan idag var inställd och Svenskan är inställd idag också.. vi borde egentligen ha vikarier, här i skolan skaffar dem aldrig några. 2 lektioner till så slutar jag för idag!! :'D Och idag (fortfarande ett kanske) kommer jag att använda min nya mobil. Kommer sakna min Iphone 4s men det är värt det iallafall ^.^


16. Kommer det ett till inlägg efter skolan? Det är ett kanske tror inte det för då har jag redan gjort 3 inlägg på en dag :P 

Likes

Comments

Jao Onsdag idag då! Är så sjukt trött och har ingen lust alls att göra något. Jag sitter just nu i bibblan, Egentligen skulle vi ha engelska men engelskan var inställd.. visste jag att vi inte skulle ha engelska skulle jag kunna ha sovmorgon tills 10:10. Idag efter skolan har jag faktiskt inget för mig.. kanske plugga för kanske idag eller imon så kommer jag ha prov.. hoppas det blir imorgon då har jag extra tid till att plugga åt provet!! Kanske hittar jag på ett jul pyssel när jag kommer hem, Vi får se! ^.^

jag kanske slänger till ett inlägg om ett tag , typ efter skolan! :P 

15. Snart är det jullov hur känns det? Skit grymt! ^.^Längtar så himla mycket tills dess!!

Likes

Comments