Vägde mig på Itrim idag - helt ärligt så blev jag helt förskräckt. Jag klädde på mig imorse, åkte till gymmet, tränade, duschade, slängde i mig min shake, drack typ en liter vatten ... och sen helt plötsligt skulle jag kliva upp på vågen.

Det är väl ett tecken på att en är helt störd i huvudet.

Jag menar. Det är ju inte speciellt långsiktigt att bli förskräckt över att vågen kommer visa vattenvikt - som egentligen inte är farlig. Det är ju jättepuckat. Och att ens tänka så - att det där kilot eller vad det kan vara - spelar roll? Det gör det ju inte egentligen.
Egentligen så borde jag bara tänka att jag var grym som tränade. Det är fullt rimligt att äta frukost. Jag har en ambition om att äta mer än 150 kalorier till frukost i framtiden. Och det kan inte vara det som är problemet.

Jag vet ju det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så börjar vardagen igen.. fantastiskt väder! Cyklade till jobbet.
Blir faktiskt lite provocerad över att det bränner så lite kalorier.

Okej att det inte var någon längre tid, men iaf. 😜😅Är ju helt rosig om kinderna.

Drar mig lite från att öppna min inkorg. Vill inte riktigt börja jobba än.. men det är väl bara att dyka ner.

Likes

Comments

Jag mår fortfarande lite omtöcknat. Världen är lite blurrig i kanterna. Men jag har inga nya utslag och det är just nu iaf bättre i halsen. Om det inte blir värre så kanske en skulle ta o våga träna imorgon?

Jag mätte mig igen. Det känns lite som om det är på låssas, fast jag ser att det är på riktigt. Jag testhöll på min "gamla" midja, jag det är stor skillnad. Jag är rätt häpen måste jag säg.

Jag är jättehungrig. Och jättegnällig. Men jag tycker det är spännande med resultaten.. jag hoppas att jag kan stå ut länge länge.. att jag också lär mig något nytt så att den här längtan och det här suget går över.

Igår fick jag rosor. Det är mycket bättre än choklad..
men jag är såååå sugen på kyckling att det är helt sjukt.

Likes

Comments

Mina utslag är borta! Det är ju fantastiskt! Undrar om de kommer tillbaka efter helgen - isf är det ju klockrent att det är stress. Läskigt!

Igår fixade vi batterier till vågen igen. Jag sa ju igår att jag inte känner riktigt att jah krymper nu. Men jag hade iaf krympt ytterligare två kilo, så grymt nöjd! Och tacksam 💪🏾 jag har ju inte kunnat träna iome att jag har så ont i halsen.

Ah, kul kul! Nu ska vi till badhuset! 🐠🐟💕

Likes

Comments

Alltså min kollega har varit i Bryssel och köpt choklad. Jag har vansinnig huvudvärk. Känns som att all energi går till att inte äta praliner.

Likes

Comments

Igår gick jättebra! Jag var dessutom väldigt nöjd med att jag styrt iväg ett mat-möte som var planerat sen länge.. 2,5 timme på min favorit vegan-ekologiska buffé. Det hade aldrig slutat väl.

Så nu är det snart helg igen. Det var utmanande förra helgen.. kalas är svårt!

Jag tänker mycket på hur jag ska äta sen.. handfast minus. Lite eller inga kolhydrater så som potatis, bröd, pasta.. jag tycker det är svårt. Inte för att jag inte gillar sallad, broccoli och annat som är okej. Jag är väl bara helt enkelt inte bekväm med att välja bort sånt som är gott.

Förra veckan kände jag hela tiden att jag blev mindre. Det var en rätt rolig känsla. Nu har jag inte riktigt den (än?) .. jag har inte kunnat träna på grund av halsen och luftvägarna. Det är väl gissningsvis därför det eventuellt går mer långsamt nu.

Likes

Comments

I måndags var jag på coachsamtal och bekände mina synder. Det var bra, inte så läskigt.. vet inte om det är eller borde vara mer avskräckande?

Iaf - jag gnällde över hur tråååååkigt det är att äta vlcd. Och jag tycker det är helt hopplöst att jag snarare kastar i mig shakesen än lär mig ta det lugnt. Jag säger inte att de är äckliga. Inte att jag blir överdrivet hungrig. Men de gynnar inte behovet av att sakta ner och ta det lugnt. Mindfull eating, väldigt viktigt tror jag - väldigt väldigt svårt!
Tanken är väl att om jag äter tillräckligt tråkig mat nu så ska jag njuta o vara mindfull sen?

Men jag tror det bidrar till uttråkning. Jag har insett att jag brukar få kickar av mat. Det är inte bara energi - det är gott, härligt, upplevelserikt! Jag älskar det!
Så hur ska jag få de här kickarna nu istället?

Likes

Comments

Bestämde mig redan igår för att jag behövde ta det riktigt lugnt idag. Så jag tror jag har typ 3000 steg, alla inom lägenheten 😜
Men annars har det väl gått bra. Jag önskade så innerligt mig chips i eftermiddags - men jag gjorde inget åt det! Hade vi haft det hemma så hade jag nog inte klarat det, så det var ju smart!

Ofantligt tacksam att min dotter kunde följa med pappa till jobbet idag så jag kunde vila vila vila. Jag tror att det var helt rätt prio idag och att jag mår bättre nu än vad jag hade gjort om jag jobbat.

Likes

Comments