Tips för nybörjare

Bloggen/Allmänt/Mig

Välkommen till världen av gratis & billigt!

Det är inte lätt i början men när man väl kommer in i det så flyter det på ganska smidigt.

För bäst resultat så är det som med det mesta, det behövs tid och vilja!

Men man kan hålla på med det på hobbynivå också, eller bara hålla koll på vad som finns där ute.

Oavsett vad ditt mål är så ska jag försöka ge lite nybörjare-tips nedan:


x Läs Frågor & Svar inlägget här i bloggen. Istället för att gå in på en facebooksida och ställa frågan "vart hittar ni rabattkuponger?" "hur gör ni detta?" osv, så försök hitta information först själva. Saknar ni svar på någon fråga, kommentera gärna så försöker jag svara så fort jag kan - och kan kanske lägga in det i inlägget med.


x Samla kuponger du hittar i butiker. I de flesta butiker finns oftast några kuponger, på bröd, schampoo osv. Ta en kupong eller två och spara - du kan använda dem senare till ett bättre pris. Pris är alltid i rörelse.


x Gå med i Facebookgrupper där du hittar jämlikar. Där kan du byta kuponger, få tips ständigt och lära dig av andra.


x Håll koll på och följ företag på Facebook. De delar ut prover, har tävlingar och berättar om något nytt spännande kommer hända.


x Anmäl dig att testa produkter. Oftast får man behålla produkten efter testperioden och behöver bara fylla i ett formulär om vad du tyckte om produkten.


x Kolla reklambladen! Detta kan inte understrykas nog. Där ser du priser och kan jämföra med kuponger, medlemsrabatter och butikers priser mot varandra. Vart är det billigast i veckan? Har du någon kupong du kan använda? En del bloggare, däribland jag själv, tipsar varje vecka om kuponger som finns att använda till veckans priser.


x Gå med i kundklubbar, bli butiksmedlem och skaffa kundkort. Oftast är det helt gratis, du får billigare priser, extra-erbjudanden och förmåner. Ica, Coop och Willys-plus är bara några förslag.


x Ladda ner 'gratis-appar'. Det finns flera appar som hjälper dig hålla koll på allt. En del som ger rabatter och/eller delar ut gratis varor. Håll koll i apparna, och du kan spara massor. Jag tipsar om bra appar att ha HÄR.


x Använd återbäringssidor om du handlar online. Många online-butiker går det att få återbäring ifrån vilket innebär att du får tillbaka en summa på det du handlat. Som en typ av rabatt. Handlar du mycket online så kan du spara massor på detta viset. Jag tipsar om en del sidor HÄR


x Kom ihåg att kunden "alltid har rätt"! Detta innebär inte att du får bete dig som du vill, vett och etikett rådet alltid. Men du har alltid rätt att vara nöjd med din produkt. Du har rätt att använda de betalningssätt du vill och du får lov att använda t ex kuponger på de varor du köpt. Du ska reklamera en vara du inte är nöjd med och du ska bli ersatt om du inte fått vad du utlovas. Glöm inte att bemöta folk som du vill bli bemött, så löser sig det mesta.


x Håll koll på samlar klubbar/sidor. Om du köper en produkt kanske du också kan få något extra med den. Vissa produkter har koder du kan samla för att växla in till roliga premier. Andra kan du spara kvitton och skicka in. Håll koll, du behöver inte bli medlem på alla sidor, men spara det - kanske är det någon annan som samlar men som vill byta bort mot något du kanske vill ha? Här passar facebook-grupperna perfekt! :) Jag tipsar om lite såna sidor HÄR.

  • 1 441 visningar

Gillar

Kommentarer

LKandLife
LKandLife,
Jättebra tips! Tack för att du delar med dig
nouw.com/lkandlife
mergratis
mergratis,
Åh tack! Känns dock som jag glömt något, men det går ju alltid att lägga till 😊
nouw.com/mergratis
mergratis
mergratis,
Det är många som har mycket frågor i början, hoppas att det kanske kan hjälpa dem lite. 😊
nouw.com/mergratis
Malin,
👏👏👏 härlig blogg, den länkar jag till 😄
mammatrixar.se
mergratis
mergratis,
Åh vad snällt, tack! 😊
nouw.com/mergratis
Daphne Alice
,
Har du några tips på grupper på facebook där jag kan lära mig mer? 😊
mergratis
mergratis,
Sök på gratis, kuponger, kupongklipp osv så borde du hitta något 😊
Säg till om du behöver mer hjälp 😊
nouw.com/mergratis