FIFTY SHADES OF ROTTING


Outfitbilder från i helgen som jag och Lollo fotade innan vi drog till Söder för att shoppa, har börjat gilla min kappa som jag köpte för över ett år sedan- en nygammal favorit i garderoben.Höstsolen<3Är kär i allt som har med rotting att göra, inredning och samma färgskala och känsla på plagg. Håller ni inte med?

Kappa - H&M / Byxor - Na-Kd / Boots - Primark

Hej vänner! Hur mår ni?<3
Med mig är det bra! Allt rullar på, både jobb och privat och känner mig rätt nöjd med tillvaron för tillfälligt. Har funderat och reflekterat på sistone hur livet kan ta en vändning, från dag till dag och framför allt från år till år. Häftigt ändå.
Vill ni att jag gör ett inlägg där jag pratar om mitt liv för 1 år sedan vs. mitt liv idag? Tryck på gilla i så fall.<3
———————————————

Idag har jag jobbat, tränat och ikväll var vi bjudna hem till Louise och Alex på middag, sådär mitt i i veckan. Jag fick en sådan fredags-feeeeeling.<3
NU: jag har på mig pyjamas, drucken en kopp te, lyssnar på julmusik och håller gubben som jobbar sällskap. Sen väntas ett avsnitt av Vår tid är nu, huuur mysig serie är inte den?
Anyway, vi hörs, godnatt fina. <3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub