3 TJEJER SOM INSPIRERAR PÅ IG

Ett av allt hundra olika sätt som får mig att hämta inspiration är ju utan tvekan: instagram <3
Jag blir inspirerade av många olika konton och på olika sätt. Just nu har jag 3 konton som jag gillar lite extra och konton som inspirerar mig på olika sätt och som ändå håller en rödtråd till varandra.

1. Tsutsumi Hoang HÄÄÄR

- Det här kontot hittade jag för inte alls så länge sen och föll verkligen för flödet och stilen. Bilderna och miljöerna inspirerar mig väldigt mycket.

2. Negin Mirsalehi HÄÄÄR

- Min girl chuch nr. 1 är LÄTT Negin, WOW. <3 Hennes skönhet är verkligen dödlig!! Jag älskar hennes hår, det får mig alltid att ångra att jag klipper av mitt haha... Nejdå!! Bara en allmänt DÖSNYGG kvinna som jag inspireras av många gånger.

3. Nilofar Yaqoubi HÄÄÄR

- Är det någons garderob som jag inte hade tackat nej till så är det den här kvinnas: ÄLSKAR HENNES STIL! <3
Väldigt stil fult men ändå SÅ chic. Och sen måste jag även påpeka den här kvinnas hååår: WOW. <3

______________________

-Har du något konto på instagram som inspierar dig lite extra? Släng gärna iväg en kommentar, oavsett om det är ditt egna, en väns eller någon annan, ÄLSKAR att hitta nya konton.
Men vill också bara påminna er om att det endast är bilder, det är inte någons liv, utan låt instagram endast inspirerar dig och inget annat - viktigt att påminna sig själv om det. <3

LOVE, M

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub