En helg hos/med pappa/Isä!

Fredag:
I förrgår så tog jag bussen från Skellefteå till Norsjö klockan: 11.45 för skulle till pappa i helgen, köpte hamburgare med och for hem till min faster oh åt de där. Sen for vi handla lite, jag köpte hårnålar för hade inga med mig så🍔🍔.
Sen for vi hem och åt middag de blev taco🌮🌮🌮oh jag kolla mobilen lite, tror jag gick ned oh hämta mina nagel produkter, minns inte det.
Men sen for vi en stund till nån vi känner för tror pappa skulle gö nån grej där, men jag va med hunden där ett tag den hunden är jätte snäll också 🐕.

Lördag:
Igår så for vi in till Norsjö ett tag och vi handlade lite godis först, sen for vi till ett par vi känner och va där ett bra tag, men senare for vi hem och åt middag.
Sen kollade vi på tv och minns inte om jag hämta mina nagel produkter där nere i förrgår eller igår men jaja spela roll.
Sen på kvällen la jag mig på sängen och kolla på en film som heter (Nöttknäpare) otäknad film🤩🥰.

Söndag:
Idag vaknade vi ganska sent, men när jag klev upp idag så kolla jag upp vilken buss imorgon som jag skulle ta hem till älsklingen💜💜💕.
Hitta en buss som går klockan:10.30 till Skellefteå perfekt 👌🏾, sen kolla jag in bloggen.
Senare på eftermiddagen så for vi till nån som har hästar här, dem va så fina hästar, så jag fotade hästarna oh andra djuren🐎🐔🐓.
Sen när vi kom hem så åt vi mat och jag prata med älsklingen i messenger ett tag, sen spela jag o pappa nå spel 💕.
Jag började kolla på en ny serie ikväll som heter (The 100) den är bra än så länge, men ska fortsätta kolla den på bussen imorgon.
Kommer sakna pappa när jag åker hem 😢❤️❤️.

Kommer lite bilder här uppe😁👌🏾

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229