"Bloggen gör mig säkrare i mig själv och vem jag är"

Det mest vardagliga ting fångas i vackra bilder hos Mercedes, tillsammans med en stor dos mode och inredning av hennes nya hem. Vi startar veckan genom att prata om vad bloggen gett henne, om en outfit som räddar en stressig morgon och vad som händer på bloggen framöver!

Heii Mercedes, berätta lite kort om dig själv, vem är du?
- Hei! Mercedes Lindqvist heter jag och är 23 år. Jag har precis haft flyttat med min mamma till stan i Skellefteå. Till vardags håller jag på med blogg, Men håller på att söka jobb. Älskar allt som har med foton och film att göra. Uppskattar hemmakvällar med god mat och en riktigt bra serie.

Vad fick dig att starta din blogg och vad är din drivkraft idag?
-Jag startade min första blogg när jag var ca 17 år, Men har inte haft samma blogg nu har jag en ny. Det var min bästa vän Marit tiger som hade en blogg så hon inspirerande mig med bloggen, så jag startade en egen blogg.

Vad är det bästa som hänt, som inte hade varit möjligt om det inte vore för bloggandet?
-Det bästa som har hänt i samband med bloggen är att jag idag är väldigt säker i mig själv. Via min blogg får jag uttrycka mig i både foton och text vilket gör att jag för varje dag blir ännu mer i mig själv och vem jag är

Vad kan vi förvänta oss i bloggen framöver?
-Eftersom jag inte jobbar så... Kan jag ängna mycket tid på min bloggoch min vardag ser lite olika ut, framöver kommer mycket tid läggas på bloggen självklart. Jag älskar att fota så kommer väl komma mycket foton här på bloggen. Kommer även komma flytt inlägg på bloggen eftersom mamma ha flytta.

Tre snabba frågor:
Just nu längtar jag till...? Sommaren tills "Stadsfesten och Trästocks"

Min absoluta go-to-outfit en stressig morgon är...? Ett par svarta eller vita jeans och en shorts eller hoodi och nån väska kanske.

Det viktigaste för mig i en blogg är...? Inspirerande och motiverad.

Mercedes blogg:  https://nouw.com/merceedesaudrina

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
Så roligt att du börjar följa mig, nu följer jag dig tillbaka! 💕nouw.com/jessina
MerceedesAudrina
MerceedesAudrina,
Jao jo de va roligt💞nouw.com/merceedesaudrina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229