4 December!  Luka 4 {Tips} Topp 6 julkalendern

Tänk att det är den 4 December nu är de bar 20 dagar kvar tills julaftonen är här & Nu så ha man sett 4 avsnitt av årets julkalendern som är PANIK I TOMTEVERKSTAN! Den verkar okej än så länge.
Men nu ska jag tipsa er om topp 6 julkalendern som jag tycker om av åren som vart.

Här kommer lite mer jultips, här nere⤵️

Ett: Dieselråttor och Sjömansmöss - År 2002.
(Dieselråttor och sjömansmöss var SVT:s julkalender 2002. Serien utspelas på ett fartyg där två barn, Ofelia och Philémon, bli krympta och tillfångatagna av ett gäng råttor som bor bland rören i maskinrummet.)

Den såg jag då jag car liten, jag älskade den julkalendern och gör det fortfarande. Deb är den bästa som dem ha gjort. Den är nummer 1 på min lista asså högst upp, den är bäst av alla.

TVÅ: Mysteriet på Greveholm - År 1996.
(Mysteriet på Greveholm var SVT:s julkalender 1996, skapad av Dan Zethraeus och Jesper Harrie. Den blev en stor tittarsuccé och brukar betraktas som en av de allra mest klassiska och populära av SVT:s julkalendrar. 2012 fick den uppföljaren Mysteriet på Greveholm – Grevens återkomst.)

Den såg jag också då jag va yngre, en av mina favoriter. Den är en bra julkalendern som dem lyckades med igen.

Tre: Tjuvarnas Jul - År 2011.
(Tjuvarnas jul var 2011 års julkalender i SVT. Programmet vann Kristallen 2012 för "Årets barn- och ungdomsprogram" och utgavs på DVD den 14 november samma år. Julkalendern är tänkt att vara i Charles Dickens anda och spelades in på Skansen och lägenheter från 1800-talet.)

Den här julkalendern gillade jag rätt så mycket men vet inte vart man kan se den på internet, hittar den inte nån stans. Ni få kommentarer om nån vet vart på internet man kan se den.

Fyra: Trollkarlens Dotter/Tjuvarnas Jul - År 2014.
(Tjuvarnas jul – Trollkarlens dotter är en svensk komedi-, familje- och äventyrsfilm med biopremiär den 14 november 2014. Filmen regisserades av Stefan Roos och Per Simonsson och är en fristående fortsättning på julkalendern från 2011, Tjuvarnas jul.)

Den här julkalendern var också supoer bra och dem lyckades med den med det är bra. Men finns många dem inte har lyckas med.
Älsksr denna julkalendern.

Fem: Panik i Tomteverkstan - År 2019.
(Julina har en plan för hur hon ska rädda julen. Hon tar släden i hemlighet och beger sig iväg på ett uppdrag. Tomten är apatisk och tröstäter renklämmor. Tomtemor håller nu på att tappa tålamodet och tvingar ut Julius för att leta efter barnen.)

Iår verkar det faktiskt som om dem har lyckas med julkalendern Panik i Tomteverkstan den verkar ju rätt så vra än så länge.

Sex: Mysteriet på Greveholm – Grevens återkomst - År 2012.
(Mysteriet på Greveholm – Grevens återkomst var namnet på SVT:s julkalender 2012, och var en uppföljare till succékalendern från 1996. TV-serien skapades av Dan Zethraeus och Jesper Harrie, som även låg bakom den första upplagan.)

Den här gilla jag faktiskt mycket, kyckad julkalendern faktiskt. Synd nu att dem bars gör vars misslyckas med dem flesta sv julkalendern.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229