Header

Hej alla fina där ute.

Idag är ytterligare en fin dag fylld med sommar i luften. Denn dag spenderar jag som alla andra denna veckan på ungdrive headquaters aka science park ( för en vecka iallafall ). Just nu är det "frivillig" lunch typ så jag multi taskar. Vill ge lite creed till vem det än är som fixar cateringen till oss, det är as bra och god mat så tack till er. Tänkte passa på att breifa er lite om detaljerna inför sommaren, (nu när jag har skrytigt om maten).Det kommer finnas pass ca två gånger i veckan och dom kommer då att hållas på strandängen, på den stora gräsplanen framför hunddagiset och veterinären. När man kommer dit så swishar man eller betalar 100 kr kontant. Men så klart är första gången gratis. Passen innehåller en ca 30-40 minuter lång konditions del och sedan ca 15 minuter styrketräning. Under styrkedelen så kan man anpassa sig lite efter egen kapacitet och efter hur mycket ens hund kan, även då vad man vill fokusera på, sin egna träning eller hundens klicker träning. För enkelhetens skull läggs alla pass ut på facebook så man lätt kan anmäla sig eller ta kontakt med mig. Gilla därför gärna https://www.facebook.com/meratraining/

Önskar er en härlig dag kramar Kajsa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det ÄNTLIGEN dags. Nu ska jag avslöja det jag har slipat på under denna tiden. Jag är, som några av er vet med i Ung Drive. UD är ett projekt som hjälper unga att starta egna företag. Det finansieras utav kommunen och drivs utav andra inspirerande entreprenörer. Energin som finns i luften här dunder kickoff veckan är helt magisk. Jag är såå taggad.

Trumvirvel nu då…

Mera training är mitt UD företag. Vi erbjuder en unik möjlighet att träna med din hund som träningskompis. Företaget består av två olika delar, en interaktiv del och en fysisk del. Den interaktiva dela kommer finnas här på bloggen. Den kommer bestå av instruktioner till att lära din hund olika trix som kan utmana dig i din styrketräning. Tex kommer en övning bestå av att hunden ställer sina framtassar på din rygg samtidigt som du står i plankan eller gör arm hävningar. Den andra delen av mera training är den fysiska delen. Jag kommer att hålla i träningsträffar då intresserade träffas och tränar en del kondition och sedan en del styrka tillsammans. Under styrkedelen kan man själv anpassa vad man fokuserar på ens egna träning eller att hunden ska lära sig.

Allt känns så overkligt nu, som en dröm. Hoppas ni alla gillar min idé och några av er tom kommer. Jag kommer såklart lägga ut mer info men till dess hoppas jag att ni har det bra.

Kramar Kajsa

Likes

Comments

Nu hörrni. Nu händer det. Detta är första dagen på kickoff veckan för ungdrive i Jönköpings trakten. Snart släpper jag min affärs idé och jag hoppas att ni alla kommer bli glatt överraskade. Just nu handlar det bara om att få ner allt på papper och strukturera allt jag vill göra. Stay tuned för mer spännande info.
Kramar Kajsa

Likes

Comments

Nu alla är det dags! Äntligen! som jag har väntat. - Nu är det äntligen långhelg :)

Så efterlängtat. Kanske inte i mitt fall förtjänat, men jag tackar ändå. Idag har jag bara haft en biologi lektion, nu sitter jag och "pluggar" och snart ska jag iväg och jobba. Denna helg ska jag bara ta det lugnt och vila ut efter alla nationella prov, njuta av det fantastiska vädret och förmodligen plugga lite till... vädret är så fint nu att det egentligen inte spelar någon roll vad det är man gör så länge man gör de utomhus.

Nu när vädret även e så fint vill jag berätta om den skönaste sysselsättningen en försommarkväll. Ut och springa vid skymnings tiden ungefär. Det är helt underbart. Ta med huden också så slår du två flugor i en smäll.

Kort och koncist önskar jag er en riktigt go helg

Kramar Kajsa

Likes

Comments

Hej igen alla fina

Insåg att jag har varit lite för ivrig med att blogga och helt glömt att överhuvudtaget berätta om mig själv. Därför kommer nu min presentation. Jag heter Kajsa den Braver och är nu 16 kalla vintrar. Min familj har två hundar, lilla Mera och Triss. Mera är nu ungefär ett halvår... eller mer? Tiden med valp går fort. Hon är iallafall en berger des pyrénées. Triss är elva hela år och är en borderterrier. Båda dessa bor hos min mamma i lilla Habo, utanför Jönköping. Jag läser naturvetenskap inne i Jönköping och extrajobbar nu på ett hunddagis. I mitt liv är det alltid hundar närvarande innan har jag tränat mycket agillity och även klicker-tränat en del. Utan hundar tränar jag orientering hyfsat ofta. Det kommer mestadels från min pappa och hans egna intresse. Vi åker ofta ut och tävlar på helgerna tillsammans.

Likes

Comments

Idag har det varit vårruset. För er som inte vet är detta ett löpnings arrangemang då man springer 5 km. Och gissa vad.... det är bara tjejer som springer, GIRL POWER :) Här i Jönköping, där jag bor går rundan runt rocksjön, själva starten och "arenan" brukar vara i knektaparken. Jag vill bara tipsa er om detta, eftersom jag själv tycker det är ett av det roligaste loppen som jag springer. Det finns olika startfållor för vilka tider man tror att man kommer springa eller gå på, vilket är jättebra eftersom det gör så att alla är välkomna. Det spelar ingen roll hur pass tränad du är, du kan vara med ändå. Plus att det är väldigt många företag som lanserar och marknadsför sina produkter där, vilket betyder: -goodiebags :) Kan det bli bättre liksom. Är själv väldigt nöjd med mitt lopp. Tycker personligen rundan är extremt fin och löpvänlig- rekommenderas starkt.

Hoppas eran dag har vart bra, med eller utan vårrus

Kramar Kajsa

Likes

Comments