Midja: 77 -> 73
Stuss: 105 -> 98
Byst: 92 -> 89
Vad: 39 -> 37
Lår: 62 -> 55 (!!!!)
Överarm: 29 -> 27
Hals: 33 -> 31,5

Heja mig vad grym jag är! 💪👊

Likes

Comments

Bild ett: 136 kilo, 2010.
Bild två: 80 kilo, 2015.
Bild tre: 71 kilo, idag.

Jag känner mig precis lika stark som jag ser ut. Vilken resa! 💪


Likes

Comments

Rester från igår = en livräddare idag.

Likes

Comments

Jag har haft några riktigt dåliga dagar som kulminerade i ett totalt sammanbrott i fredags förmiddag, vilket resulterade i att jag sedan sov resten av den dagen. Igår var jag på kalas hos min mamma, och hörde mig själv svara ärligt "jag är sjukskriven för utmattningssyndrom sedan tre månader, så det är väl inte så värst jättebra" när mina mostrar frågade hur det är med mig. Sedan gick jag och la mig och vilade mellan middagen och tårtan. De måste ha undrat vad sjutton som hänt med mig, den eviga duktiga flickan, men det skiter jag i. Ett av stegen mot ett friskare jag.

Idag skiner solen. Jag sov länge imorse och sedan låg jag och morgnade mig ett bra tag innan jag klev upp och åt en långsam frukost framför tvn. Lillkillen blev kvar hos mormor igår och snart tonåringen sover fortfarande. Jag ska snart lägga mig på mattan och göra lita yoga och andas. I övrigt är min enda plan och målsättning för dagen att ta mig ut och få lite sol, även om det bara är för en kort stund.

Söndagsfrukost

Likes

Comments

Efter att ha samlat energi i några timmar (nej, det är inte en överdrift) lyckas jag orka masa mig ut i köket och sätta på kaffebryggaren för att sedan orka lägga in tvätten som jag vek ihop igår i garderoberna. Därefter orkar jag hälla upp kaffet i koppen och gå och sätta mig i soffan. Sen tar orken slut varpå kaffet blir kvar i muggen istället för att hamna i min mage. Nu är kaffet kallt men jag orkar inte gå ut i köket och hämta nytt = jag dricker kallt kaffe. Det var det där med att balansera sin ork ja 😂😂😂

Likes

Comments