Här är fyra skärp du borde ha. Om man kan ha skärp med byxorna du har på dig så ska du ha på dig ett skärp. Ett skärp ger mycket snyggare proportioner och ger en snygg avslutande touch.

Men vad för skärp ska du ha och hur matchar du dom med din stil. Jag skulle säga att du behöver tre fyra stycken minst. Du behöver något ljust, somrigt och casual. Som jag visar i bilden nedanför har jag ett flätat som är ljust beigt. Jag har köpt alla mina flätade på Dressman. Tycker dom håller bra och dom är väldigt snygga. Dom passar många stilar och är perfekt till sommaren.

Sedan behöver du ett svart läderbälte med ett klassiskt spänne, Den ska du kunna ha som finskärp till kostym och till finare outfits. Den ska du inte använda allt för ofta för då ser andra det mer som ett vanligt skärp och tycker det är viktigt att man har några man bara ta r fram då och då.

Det kan vara en bra ide att skaffa ett bälte till som är svart då det är en färg man använder ofta. Skulle rekommendera något casual som ett i tyg.

Det sista jag har är ett navy blå flätad som jag inte får jättemycket användning av för har inte på mig så mycket som passar till den. Men om man har ett par ljusa jeans och vit polo och ett navy skärp kommer det se grymt ut. Passar bra till militär grönt också.

En sak man ska tänka på är att matcha skärpets läder eller färg med skorna du har på dig. Det gäller inte riktigt vita då man nästan kan ha på sig vilket skärp som helst och det ser bra ut. Men om du har bruna skor på dig försök att hitta ett skärp som matchar dom snyggt. Har du fler bruna med olika toner och texturer så bör du ha flera skärp som matchar just dom skorna du har på dig.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Organisering är ett måste om du vill ha en bra klädstil. För om du inte hittar eller ser det du letar efter som du vill ha så kommer du att försämra många outfits. Många vill ha en walk in closet men dom flesta har inte tillgångar eller pengar för att bygga en sådan.

Jag skulle rekommenderas Ikeas flytande hyllor lack. Döm är lagom stora och man kan sätta upp fler a ovanför varandra. Jag har min garderob längst till höger och en Ikea kallax längst till vänster och tre Ikea lack i mitten. Så den väggen är min garderob eller som man också kan säga walk in closet för det blir som en sådan.

I mina hyllor har jag accessoarer och skor. På den översta har jag skärp, halsband, slipsnålar och min klockbox.

På den andra har jag hår och hudprodukter som hårspray, vax, parfym, hudlotion och nagelsätt och lite annat.

På den sista har några skor på display som jag använder ofta. Har kartongerna med den andra skon i botten på min garderob.

Har ett uttag under andra hyllan så jag kan koppla in hårtorken. På det här sättet är kan jag se allt jag använder och välja den perfekta outfiten för dagen. Det som är extra bra är att det inte kostar mycket heller. Tre Ikea lack kostar 300 kronor och sedan en spegel ovanför. Jag köpte en spegel på loppis och sprayade den svart så det kostade mig bara 50 kr.

Hoppas du fått lite inspiration och kan bygga något liknande själv!Likes

Comments

Vad för skjortor behöver du? Är du på gång att köpa en men vet inte vad för någon för valen är oändliga.

Jag skulle börja med att skaffa dom basiska färgerna som är vitt, blått och svart enligt mig. Har du dom tre så kommer du kunna klä upp dig till nästan vad som helst. Den vita går bra till finare tillfällen och om du vill matcha en helvit outfit med vita byxor. Passar bra till kostym också.

Blåa skjortor relaterar man med yrken mer så om du ska ha en skjorta på jobben är en blå en bra att starta med. Den ska vara rätt så ljusblå till jobbet. Om du vill ha en blå men kan tänka dig att liva upp det lite så skulle jag rekommendera något roligare mönster. Den jag har vita ”pear” mönster och den är väldigt versatil och passar till mycket.

Den sista du behöver är en svart som ger bra kontrast till vitt och andra färger. Är snyggt om man har en skjorta istället för en långarmad eller tjocktröja.

Jag har köpt många av mina på Dressman och Brothers. Dom på Brothers har en bättre passform så dom är lite bättre en Dressman.

Likes

Comments

Här är tre klockor som du borde införskaffa dig. Det är två finklockor och en stål eller dykarklocka.

Den första att skaffa är en finklocka eller som flera säger dressklocka. Den bör vara vit i urtavlan med svart läderband. Jag tycker att en silverkant är mest användbar men om du har mycket guld smycken så är den bättre att skaffa en i guld. Man ska försöka matcha metaller men finns lite undantag. Den jag har är The Fifth - New York Classic Tribeca

Den andra att ha är en svart mörk klocka. Den jag har är en Rosefield – The Tribeca. En mörk dressklocka är alltid snyggt och tycker att guld passar bäst till den för det ger en bra kontrast. Man kan ha den till allt nästan. Den kan göra allt som den vita kan fast med mer kontrast i sig.

Den sista är en i stål. Jag gillar dom lite mer simpla modellerna då dom är lättare att styla med. Kan vara lite svårare att styla en dykarklocka då dom är väldigt höga. Den jag har i bilden är en äldre Seiko. Silver passar mycket och om man har en vit urtavla så blir den lättare att ha till flera plagg.

Om du använder mycket bruna skor så kan du byta ut ett av läderbanden till en som är brun på dressklockorna.

En sak att tänka på när du är inne i klockmarknaden är att inte bara köpa märkesklockor som Michael kors Gucci och sådana. Dom brukar inte ha så bra ur i sig och det är märkets namn som gör dom dyra. Så leta efter bra märken som har bra ur i sig. Seiko och Certina gör bra ur som inte kommer kosta för mycket.

Har med en bild på när du ska använda olika typer av klockor nedanför:

Likes

Comments

Dagens outfit är en vardagsklädsel. Man kan variera färgerna så du kan byta ut till en vit tröja eller byta ut det ljusa skärpet mot ett svart. Vita skor är nödvändigt du kan ha höga men rekommenderar låga med vita strumpor.
Det jag har på bilden är :
Vita låga sneakers från soc
Byxorna är från Hollister och dom är i slimfit
Bältet är ett Louis Vuitton Damier azur 40mm
Tröjan är en v-neck från dressman. Men du borde bytas ut till en vit istället
När man provar jeans så är det bättre att köpa några som är lite tightare vid låren men du ska fortfarande kunna göra några squats i dom utan att det känns som om dom ska gå sönder. För med jeans så töjs materialet ut lite så efter ett par gånger av användning kommer dom sitta perfekt.


Likes

Comments

Dom här två oxfordsen behöver du ha i din skosamling på grund av att dom gör så många outfits och är väldigt veritabla.

Dom svarta passar perfekt till kostym och finare kläder. Man kan ha dom om du har en svart polo tröja med vita byxor så avslutar du med svarta oxford så ser det kanon ut. Du kan också Ha helvitt på dig och göra kontrast med dom svarta skorna längst ner.

Medans dom bruna kan man ha till lite vad som helst. Dom passar jättebra till vit tröja och ett pa mörka eller ljusa jeans. Dom passar också bra till chinos i många färger speciellt ljus bruna.

Min svarta är märket vagabond för 1200 kronor och dom bruna vet jag inte riktigt vad för märke dom har. Köpte dom I en skoaffär under plattan i Stockholm för 500 kroner.

Vagabond

Likes

Comments

Tröjor som alla behöver är vanliga traditionella crew neck t-shirts. Dom är tidlösa och ser alltid bra ut. Dom du behöver är simpla färger som vitt, grått och svart. Har man dom och passformen är bra så kommer du att se snygg ut.

V-necks skulle jag säga är snyggare och bättre en vanliga crew-neck då man får en bättre linje runt nacken. Men du borde inte skaffa djupa v-necks. Dressmans skulle jag rekommendera då dom kostar runt 130 kronor och är sköna, Jag har tvättat mina flertal gånger och dom håller ihop bra. Men vill man ha lite bättre och bekvämare så skulle jag rekommendera brothers v-necks. Dom har lite bättre kvalitet och kostar runt 300 kronor.

Nu när du vet vad för tröjer du behöver hur ska dom passa?

Båda är vardagskläder och är casual så dom ska inte vara tajta men inte allt för hängiga heller.

Runt armarna ska dom sitta lite tightare för då ser ens armar mer muskelösa ut. Om armarna sitter för löst kommer det göra så att din arm ser smal och kommer göra så det inte ser bra ut.

Vid axlarna så ska sömmen till armarna vara precis vid slutet på axeln så den inte ser för stor eller för liten ut.

Köp här
köp här

Likes

Comments