Fredag satte Adrian på meg bind for øynene og kjørte meg til et hemmelig sted. Han vet jeg elsker vann, for der finner jeg virkelig roen. Det var akkurat til et vann vi tydeligvis skulle. Det var så fantastisk!

Dette var synet som møtte meg i det Adrian tok av meg bindet foran øynene. Noe så vakkert! Jeg ønsker å holde plassen spennende og litt magisk så mens vi var der ante jeg ikke hvor denne perlen var.

Så hele fredage kveld tilbringte vi ute ved vannet. Om det ikke var fint der i fra før fikk vi også med oss solnedgangen.🌅

Snakkes😘

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Endelig tilbake på bloggen. Kjent en stund at jeg har lengtet etter å ta masse bilder, redigere og ikke minst, skrive! For en stund siden bestille jeg meg noen nye produkter, og noen kjære favoritter som er gjengangere. 98% av all hudpleie og sminke jeg har kommer i fra Korea. De har kommet så utrolig mye lengre innen kosmetikk enn alle andre land. Anbefaler alle å ta en titt, bestill hjem noen produkter og prøv!

Første produkt ut er en storfavoritt!

Liolele Cosmetic - Be My Skin Powder PactEtude House - Silk Scarf Hair Essence

Denne rosa herligheten er også et igjenkjøp.

Etude House - Dear Darling Tint

Aldri prøvd før, veldig spent på å prøve dette produktet, skikkelig. Har testet det kun engang på leppa, og vet ikke helt hva jeg synes enda.

Tony Moly - Delight Circle Lens Mascara
//bildet er lånt fra Ebay//

Ikke prøvd ut enda!

Kommer oppdatering på produktene når jeg har fått testet alle skikkelig ut.😃 Skal sies at jeg har litt tekniske problemer for tiden. Har nytt kamera jeg prøver å sette meg inn i, nytt redigerings program og ny plattform når det kommer til bloggen. Nouw virker helt fantastisk, men er en del å sette seg inn i.


Snakkes 😘

Likes

Comments

Dagen startet rolig i dag, sov til 08:00 noe som ikke gjør noe så lenge jeg er syk og skal være hjemme likevel. Siste dagene har vært veldig rolig på grunn av sykdom, men i dag må jeg virkelig i gang med skolearbeid. Har en del å ta igjen nå som jeg har vært borte. Jeg har også arbeids helg, noe jeg ser frem til!

Elsker virkelig Arabia sine Mummikrus.😍 Dette er kruset som heter Mymlen.

"Mymlen forelsker seg ofte. Hun er veldig jålete og forfengelig, men samtidig ansvarsbevisst og lojal!"

Likes

Comments

Kjenner det er rart på begynne helt på nytt, det er skummelt å begynne på en ny plattform. Føles faktisk litt ut som første skoledag, og alle ser at du er en fersking. Jeg har blogget siden 2008, veldig av på vel og merke. Så helt fersk er jeg nok ikke likevel.

Det er en del å sette seg inn i når man går over til ny plattform, ser det er veldig mye nytt her. Alt er annerledes faktisk, men tror jeg kommer til å trives godt her for alt er så ryddig og fint.

Liten presentasjon av meg selv og mitt liv er at jeg er ei jente på 18 år, blir kalt Menirt på internett og er fra en liten by. Er så heldig og har verdens mest fantastiske samboer, Adrian. Jeg er interessert i fotografering/redigering, spesielt natur og macrobilder. Elsker å koble helt ut med bullet journalen min, ellers er jeg å finne i CC Amfi når Storhamar spiller kamper.


Likes

Comments