Idag eller egentligen i eftermiddag och kväll har jag haft en sådan bra feeling, vad är länge sen jag kände mig så pigg, klar och på bra humör. Jag dolar som på i min egen värld. Jag har lyssnat på podcast, diskat, lagat mat och sorterat mitt smink. Det är verkligen svårt stt beskriva känslorna för det är som natt och dag. Det är inget speciellt som hänt utan de bara känns bra och det är en sådan härlig känsla. Nu vill jag inte sova för den kanske inte är kvar när jag vaknar.

Pusshej

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Lördag idag, skönt! Imorgon blir det lite jobb, hoppas att det inte regnar då.
Veckan har gått snabbt men det har varit tuff också, kvittar hur mycket jag sover så är jag ändå slut och slö när jag vaknar. Drömmer så mycket också, vaknar kallsvettig och halverst i panik innan jag inser att det var en dröm.
I torsdags kom några kompisar förbi och fika och snacka lite, tråkigt att man träffas så sällan och kommer väl bli mer sällan nu när jag flyttar. På kvällen träffade jag mitt ex för middag. Vi har inte träffats på jätte länge och det var skönt att bara sitta ner och prata. Vi har så mycket minnen och upplevelser tillsammans. Jag hoppas att vi kan hålla kontakten även efter att jag flyttat och att det inte ska vara ett problem för våra eventuella respektive. Han berättade att han dejtar någon från hemtrakten och jag tog det inte så hårt som jag trodde. Självklart kändes det jobbigt men samtidigt bra att han gått vidare, jag vill inget annat än att han ska vara lycklig. Vi skulle träffas någon mer gång innan jag flytta och byta lite grejer som vi hittat.
Idag ska jag försöka bli klar med mitt examensarbete och så måste jag diska.
Pusshej!

Likes

Comments

Ibland känns det inte bra, det är som att det är som bomull i bröstkorgen som gör att det är svårt att andas. Det liksom kittlar på ett obehagligt sätt och är tungt. Vissa gånger kan jag förstå vad det handlar om och ibland kommer det bara utan att jag kan förstå. Tårarna börjar rinna och jag blir irriterad på mig själv för att jag är ledsen när jag har så mycket att vara glad över. Varför kan jag inte bara se allt positivt i mitt liv istället för det som saknas eller är fel.
Det är tungt, jag vet inte hur jag ska ta mig upp när jag hamnar där. Om jag är hemma så är det bara att fulgråta tills det gått över och sedan sova en stund för att starta om systemet liksom. Men om jag inte är hemma då funkar det inte att bara bryta ihop, jag vet inte hur jag sak göra för att komma tillbaka till normalläge.
Varför är det så här?

Likes

Comments

Igår var en lång dag!
Började med opponeringen som gick över förväntan, så det var roligt. Sedan var jag på en föreläsning om vad man ska tänka på som nyexaminerad lärare när man söker jobb och sådana saker. Riktigt spännande och det är mycket man ska ha koll på.
På kvällen jobbade jag, va inte så pigg och höll på att få huvudvärk men de gick. Slutade vid 21 och skulle ta bussen hem, det var super halt ute. Missade första bussen och mobilen dog. Fick väl vänta en halv timme innan nästa buss kom. Sedan byte jag buss två gånger och fick vänta ute i regnet länge. Tog 1,5 h att ta sig hem, inte alls kul och genom frusen va jag! Vart onepice, gröt och sedan sova när jag kom hem!
Fortfarande trött idag men kan ju inte sova hela dagen.

Vi får se vad denna dagen har att erbjuda, pusshej!

Likes

Comments

Hej där!
Jag har inte riktigt bestämt vad jag kommer att skriva om på denna blogg men jag känner att jag har ett behov av att skriva så vi får se vad det mynnar ut i.
Just nu ligger jag och ska sova och hjärnan går på högvarv såklart och så stressar man upp sig för att man vet att man ska upp snart och så snurrar det på.
Imorgon ska jag först på skolan och ha opponering och på kvällen ska jag jobba, jobbar som ledsagare i en familj som har barn med särskilda behov. Jätte spännande och givande jobb som jag rekommenderar alla att prova. Hoppas att opponeringen går smärtfritt och att jag får lite tips och idéer om hur jag kan förbättra mitt arbete.

Pusshej!

Likes

Comments