​Alltså, vänner. Förlåt för kass uppdatering, men nu måste jag dela med mig utav denna till er. Finns inga finare på detta jordklot, och lilla jag som ALDRIG tidigare förstått grejen med att bli så obsessed utav människor man aldrig träffat, förstår nu. Helt fantastiska och om denna släpps på Spotify så är det jag som skriker högst utav alla utav lycka. 


Detta är alltså en sample på Seinabos "still" som även den är fantastisk


Kikar väl ev. in i framtiden, men tänker inte lova någonting som jag är osäker på om jag kan hålla, haha

​Emmie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår, mina vänner, på den internationella systerdagen, så träffade jag åter min lillasyster, efter att inte ha setts på över 3 (!!) år. Anledningen till dessa glesa möten har väl egentligen handlat mest om slarv för vår del, då vi trots allt inte bor mer än en tågresa eller två emellan varandra.

Igår höll jag på att kräkas av nervositet, men helt i onödan, då vi, eller åtminstone jag, har haft en helt fantastisk natt och dag med henne idag!

Efter att ha pratat en del så skapade vi en deal, gav varandra ett löfte, om att vi åtminstone ska ses MINST en gång per halvår, och Gud så jag hoppas att vi håller det!

På bilderna över ser ni;
1. Vendelas kusiners hund Yoshi, som kommer från Japan och är en skicklig dansare!
2. Vendelas mango-skärar-kunskaper, och livets dryck, kaffe.
3. Världens vackraste V som sussar sött.

(Vendela hittar ni nyfikna på instagram under namnet Vendelave)

Likes

Comments

Jag finns fortfarande, tro det eller ej!

Har den senaste tiden gått på sommarlov och börjat jobba, och just idag jobbar jag 08:30-20:30, då lilla Alexander som jag jobbar med i vanliga fall är sjuk, och lät mig överta hans pass idag, utöver det passet som jag redan har för dagen, men pengarna rullar in i slutet av Augusti, så jag tänker inte gnälla!

För övrigt så har världens bästa mamma (aka min mamma) fått sin examen, mina bröder Elias och Gabriel har fyllt år, jag har åter igen påbörjat ett hårresande äventyr mot att bli blond (ha-ha, hårresande)
Jag har spenderat mycket tid på att umgås med nära och kära, när jag inte jobbat vill säga, och till den kategorin tillhör systrami och systerdottern Nella.
Sen har jag spenderat tid på Sveriges mysigaste festival-Roots, samt sett världens finaste Håkan på Ullevi!

Mer än så vet jag inte om jag gjort på dessa månader!

Likes

Comments

Underbara, bästa hov1, må dem ersätta vårt orginalhov

Likes

Comments

Idag var en bra dag, och jag skrattade för första gången så att tårarna sprutade och mascaran/eyelinern rann, trots det påstådda vattenfastheten.
Dokumenterade tyvärr inte detta fenomen, men det var fint och underbart!
Hadeee!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag har jag nationella och min frukost på bussen bestod av en super-elegant smoothie i en super-flott flaska... Och en proteinbar...

Lyckades stänga av alarmet och somna om imorse, så jag jade drygt 20min på mig att fixa allt som behövdes fixas. Det gick nog bra med tanke på att jag nu befinner mig i skolan i god tid!

Likes

Comments

Över ser ni bilder från Timmys 20-års fest! Micke och Timmy hittade varandra ganska fint som ni ser på bilden i mitten, vilket passar bra då jag råkar älska Timmys flickvän Lollo en hel del! Hade en superbra kväll med mina älskade snäckor, och människor som jag aldrig tidigare träffat!

Likes

Comments

Sjuk. Jag har gått och blivit sjuk, aint life great? Jodå! För nu är jag påväg mot min underbara säng, mitt astmaspray, nässpray, min varma dusch, te, pyjamas, och så mycket mer. Jag försöker att ta tillvara på detta nu, njuta lite av att vara sjuk, försöka vara sjuk på detdär gosiga-film-sättet!

Så, vad ska jag göra när jag ligger och myser med täppt näsa? Plugga, plugga, plugga. Har egentligen ingenting speciellt att plugga på, jag ligger i fas med allt som har med skolan att göra, men att arbeta ytterligare och finputsa sina arbeten är väl aldrig fel?

Likes

Comments

Godmorgon!
Dagen är torsdag, och om lite drygt 1,5h sitter jag och gör nationella. Jag minns hur jag naivt tänkte att "nu behöver jag aldrig mer göra nationella prov igen" när jag gjorde dem i högstadiet, där fick jag för att jag inte tänkte längre än näsan min räcker!

Likes

Comments

Efter att mina skor blev halvt uppätna utav myror när jag var på Gotland förra sommaren, har jag nu äntligen tagit tag i problemet och införskaffat mig ett par nya vänner till mina fötter!

Likes

Comments