Header

Kod för att importera min blogg till Nouw: 8537894209

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Denna blogg dog, påriktigt, jag förstår inte vad som hände.

Men tack vare det återuppstod den igen.

På http://www.nouw.com/wistemar

Likes

Comments

COLORMERAD.SE

Snart startar Color Me Rad Festivalen! Ni kan inte förstå hur tagg jag är, det känns verkligen som ett måste och kommer lätt bli det bästa jag gjort i hela mitt liv!

Color Me Rad är en färgfestival och ett springlopp på 5 km som startar i en storm av färger och fortsätter med färgkanoner och färggranater. När du kommer i mål fortsätter festen med FÄRGFESTIVAL, artister, DJ och dans. Jag som är helt galen i allt som är färgglatt älskar idén och känner att jag helt enkelt inte har något annat val än att vara med. Har ju aldrig varit på en festival eller lopp i hela mitt liv, och kombinera detta + färgbomber, det kommer bli en helt otrolig upplevelse.

Likes

Comments

Har hunnit åka en sväng fram och tillbaka till Umeå idag, var på röntgen och får väl snart veta när operationen kommer ske och hur dom har planerat upp det. Gick in på två olika Djurmagazinet butiker och GODISHUSET, har aldrig sett så sjukt mycket godis i hela mitt liv, kände mig verkligen som ett litet barn igen.. Och jag som lovat mig själv att inte äta godis. Gick ju sådär. 👎

Är nämligen en riktig energidrycks-slukare, inte drickare utan verkligen slukare. Men har aldrig druckit Rockstar i hela mitt liv, så bestämde mig för att pröva och köpte ur Rockstars super sour sortiment smaken Green Apple. "Super sur" var den inte direkt men luktade veeeerkligen gröna äpplen.

Likes

Comments

Mörkretts drottning

Foki har på sin blogg en tävling där hon lottar ut en iPhone 6. Jag själv har ju en, men min bästavän vill så galet gärna ha en och har inte råd med den själv så vinner jag det här kommer jag ge den till henne!

Foki, jag tror att du kommer vilja ha på dig den här outfiten eftersom att den är förförisk, mörk, mystisk, "sexig" och kan även vara söt. Den är inte gullig och har inte för mycket färg, det är ju trots allt halloween och då är det väl ändå meningen att man ska se ut som att man kan sätta tänderna i nån ;) Plagget hittar du HÄR eller genom att klicka på bilden

Likes

Comments

Har varit i Umeå idag igen, bara en snabbkoll över min reumatism och inte mer än så. Tanken var att jag skulle få en tid för käk-röntgen inför operation idag också, men så blev det inte.
Gjorde inte så mycket på stan idag heller, köpte block för träningsanteckningar, tröja och en trappa till hamstern som för stunden hoppar ner från hyllan och slår huvudet i marken. 😏

Åt lunch på Valls kafé för första gången idag, valde bort allt bröd och pasta så blev laxsallad. Känner verkligen att det är dags för en jävla förändring nu. Har ätit alldeles för mycket dåligt i mina dagar. 👎


Likes

Comments

Så jag fick inte veta någonting alls när jag var i Umeå. Allt jag fick veta var att jag skulle skickas på röntgen och att mina käkben måste sluta växa innan operationen, vilket betyder... att det kanske inte blir fören jag är 18 år.

Jag kan inte beskriva hur arg, frustrerad och framför allt ledsen jag är. Att jag ska behöva stå ut med det här, något som har haft en stor del i mitt mående i 3 år till. Hela 3 år. Och om jag gör operationen innan så måste jag ändå ha tandställning i 1 år före, jag vill inte. Jag vill inte behöva må dåligt över mitt utseende och sen att dom ska sätta på en tandställning på det.

Det känns verkligen helt värdelöst just nu. Jag är inte ens säker på att jag kommer vilja göra det här längre.


Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett riktgit bra tag nu. Så mycket har varit på gång. Har skaffat mig en iPhone 6 nu och kunde absolut inte vara nöjdare, så grymt mycket fina bilder jag kommer kunna lägga upp nu. Jag har även tagit tag i mitt liv och är nu 2 veckor rökfri och äter inte godis eller dricker dricka! Har börjat träna och känner verkligen att det här har behövts, min kropp behöver en förändring, min sjukdom tär på mig och gör illa mig ifall jag inte gör något åt det. Dom senaste veckorna har även varit grymt jobbiga då jag fått sömnproblem och inte kunnat sova mer än 2 timmar per natt, men tag vare lugnande sömntabletter så börjar jag komma in på rätt spår och orkar ligga i med skolan.

Jag känner helt ärligt att detta kommer bli det bästa året hittills.

Imorgon. Tänk att det är imorgon jag får veta detaljerna om operationen, kanske jag får veta när det kommer att ske och se vilken skillnad det kommer bli. Jag kan verkligen inte vara lyckligare än vad jag är just nu! Jag är så nervös. Jag kommer inte kunna sova inatt hur många piller jag en stoppar i mig! Så nyfiken och allt, ÅH. Jag vill göra det här nu!

Likes

Comments

Finns det någon i världen som inte avundas "överklass människorna"? Tänk er, att kunna spontan köpa sånna saker som du bara drömmer om att ha. Igår slog det mig. Man kan inte få någonting om man inte kämpar för det. Men man måste kämpa redan från sina unga dagar. Tonåringar som skolkar skolan, bara sitter ut tiden.. Vilket framtid kommer dom få? Kommer dom behöva kämpa extra hårt senare i livet för att kunna ställa at på bordet och ha råd med det där "lilla extra"?

Är det så jag vill att mitt liv ska vara? Nej. Jag tänker härmed från 2015, kämpa för min framtid. Kämpa för att slippa avundas. Tycker vi att människor är bortskämda just för att vi själva inte har råd med det? Jag tror faktiskt att det är så. Jag vill inte sitta och titta på bloggar och tv där folk kan köpa fina kläder och skor, när jag själv inte ens har råd att ta hand om mig själv. Man behöver inte vara känd för att ha bra med pengar, man behöver ett bra jobb. Hur får man ett bra jobb? Man går i skolan, man klagar inte på mattematik man inte tror att man behöver. Tro mig, en dag kommer det att vara bra.


Likes

Comments

Min helg hade varit toppen, den hade kunnat bli bättre. MEN jag klagar inte, för snart är det nyår! "Nytt år nya chanser" som man brukar säga. Det här ska bli mitt år. Det känns som att allt kommer ligga på topp 2015.

Min helg var det jag egentligen skulle prata om, har varit uppe i Amandas stuga hela helgen. Egentligen skulle vi åka skoter, grilla och basta. Gjorde vi något av det? Nej. Amandas pojkvän, Christian, gjorde illa sin rygg, det första han gjorde. Så ingen skoteråkning blev det och strömmen i bastun fungerade inte heller. Så vi såg mest bara film och åt. Tog en hel del toppen-bilder men eftersom att jag har en Chromebook så går det inte att ladda över bilder från min systemkamera till datorn. Blir riktigt less på sånt. Tycker verkligen inte om Chromebooks, men jag älskar Google Drive, men det kan man ju använda på varenda dator?! Shame on you Chromebook. Shame on you.


Likes

Comments