Varje dag är det alla hjärtans dag för mig!

Vill först säga att jag respekterar alla som firar alla hjärtans dag och allt jag säger är mina åsikter hoppas att ni respekterar det också!

Ingen har missat att det är alla hjärtans dag och det är egentligen bara trams. Om man älskar någon så ska man visa kärlek hela tiden och inte bara en dag. Det gäller för familjen också och det ät bara en dag där alla affärer vinner på allt och läsa häromdagen att en tjej ville köpa något till sin kille och behövde pengar som hon kunde visa honom sin stora kärlek. Men hallå är det inte pinsamt ? Plus man kan inte köpa kärlek för pengar och jag att killen inte skulle förvänta sig något present utan bara att du ger honom din kärlek. 

Jag och "A" firar inte vilket känns bra för varje dag för oss är det och att vi visar verkligen varandra att vi behöver ingen en sån dag där allt är gulligt och perfekt och nästa dag är det vanligt igen. Så alla hjärtans dag är bara en sån dag där dom vill att ni ska köpa och visa era kärlek för pengar vilket jag tackar nej till! 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229