Njut livet som singel!

Varför har vi tjejer press på oss själva att hitta den perfekta kille bara för att slippa vara singel ? Varför kan vi inte få stå på vårt egna ben ?

Jag förstår att förhållanden lockar mycket när man ser sina kompisar, på sociala media och på filmer att man vill ha det. Som ni vet så hade jag en underbar förhållande som var i 4 år men det tog slut för 10 månader sen, vilket krossade verkligen mig. Ändå sen dess så har jag fått mer uppmärksamhet från andra killar på sociala media vilket jag är inte intresserad av. Har verkligen inte lust att hoppa in en förhållande bara för att slippa vara singel. Om jag ska vara i ett förhållande så ska det vara vid första ögon kastet och jag ska vara nöjd med min tid som jag var singel, vilket jag är inte idag. Jag vill stå på mina egna ben och visa till mig själv att jag klara vara ensam och det är inget fel med att vara singel. Sen älskar jag mer att vara singel än att vara i en förhållanden för jag känner mig verkligen fri, känner också att jag kan utrycka mina åsikter bättre vilket är viktigt för mig!

Med den här inlägget vill jag säga att ha inte press för att hitta någon, njut av livet som singel så kommer du hitta någon när du minst anar ?!

Foto:Malin Göransson

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229