Header

Priser: Vänster: Yaya 800:- Mitten: Nümph 750:- ​Höger: Yaya 700:-

Tre fantastiska klänningar som finns på Meloa just nu. Olika modeller och olika användningsområde men alla tre är perfekta att ha i garderoben. Sköna naturliga material.

Välkommen in!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​​

Nej vi är ju aldrig svåra för en semla. Så det fick det ju såklart bli efter lunchen på Meloa idag. Har du ätit någon? ​

Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått in en vårkänsla i butiken. Nyheter har fått ta plats i butiken och vårblommorna får pryda bord och hyllor. Då mår man :)

Ett helt nytt märke, som också får pryda borden, är ​​​​Soapery. Linnevatten och tvål framtaget av två Malmötjejer. Luktar magiskt och ger den där speciella känslan i hemmet. Tvålen är mjuk och skonsam för huden och kostar 229:- (500 ml) och Linnevattnet doftar magiskt om man sprayar det på t.ex lakan och andra textilier i hemmet, 149:- kostar den. 

Vi fortsätter med rea på vantar, mössor, halsdukar, skor och​​ höstens kläder som är kvar. Välkommen in!

Likes

Comments

​Vi har satt ihop 6 olika personliga kit att klicka hem i vår webbshop . Perfekt om du har fått idetorka på julklappar, vill ge något personligt och dessutom till ett kampanjpris. Skynda in och shoppa loss! 

Likes

Comments

Blus 600:- Byxor 499:- Skor 1299:-


Det är inte så varmt som det ser ut på bilden. Snarare så där riktigt kallt, krispigt, blå himmel och sol. Den där perfekta höstdagen. Nu närmar sig december och alla julfester som är uppskrivna i kalendern. Då vill vi passa på och tipsa om denna fina outfiten. Välkommen in i butiken!

Likes

Comments