Nyår va jätte rolig! Firade den me min pojkvän och hans familj:)
Jag kommer snart att starta en "ny" blogg, som en nära vän fixar!:)
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla behöver nog en paus nu!
Skoltrötta och vill bara hoppa av skolan just nu, det blev inte riktigt som jag trodde det skulle bli.
Nu vill jag bara ha lördag... Åka till Stockholm och träffa morfar och sedan vidare till Norrland och umgås med familjen och mina vänner.
Saknar dom gamla tiderna... Men har en känsla i magen att allt kommer bli bra igen❤️

Likes

CommentsOkej...Okej... så dagen skulle börja dåligt, man vaknar upp och ska äta, så finns det inget som jag var sugen på...
min mat på rummet var slut, så jag gick och la mig igen, jag och killarna skulle tydligen ut i skogen i stället för prov, men jag skulle till halmstad på jobb intervju.
Men dom glömde kolla om någon kunde köra mig... så de va skit, när man ska maila dom så hade jag redan ett mail där det stod att dom hade inte tid i dag och att det kommer ta ett tag innan dom har tid.

Va fan ska man göra nu? ligga och plugga själv? jaja kanske ska ta morgon cigg så kanske det blir lite bättre. (fett gammal bild)

Likes

Comments

Alla kvinnor behöver en dag som den här... Bara ta de tungt, äta va fan man vill, fixa me naglar och lång dusch, fixa ansiktet, ut me hunden, bara ta de lugnt och tänka på kvinnliga saker typ 😘

Likes

CommentsVisst livet har mot gångar.
Men när man har bestämt sig för att leva varje sekund av livet så går de snett.... Min hund fick cancer, men hon mår bra nu, och för hoppnings vis så fick dom bort hela tumören. Sen så hörde jag av mig till dom som har min gamla häst och tänkte kolla hur han mådde för jag saknade han, och då fick jag veta att han har nyss varit tvungen att sy väster fram ben... Men dom båda mår bra nu och de värmer hjärtat.

Nu ska jag försöka att inte tänka på de och tagga till en till underbar helg med dom bästa!

Likes

Comments

Vet inte hur jag ska säga vissa saker...vet knappt hur jag ska förklara det jag vill säga i dag.

Men jag undrar varför står folk kvar och pressar dig när du inte vet hur du ska förklara det dom vill veta...
Jag ville hoppa av skolan och då ville ungdomsledarna veta exakt varför jag ville hoppa av.... det är så många anledningar, och så kände jag mitt pressad så jag kunde inte ens ge ett exempel på varför..... Jag har lätt för att känna mig pressad av vuxna.

Men jag ska försöka hålla huvudet uppe och inte vissa mig svag, jag ska hem till norrland om mindre än en månad och det är ju kul, men jag har sån hem längtan upp ditt så jag känner klumpen i halsen varje dag.....

Likes

CommentsFörlåt för att jag inte är som du tycker jag ska vara, jag kanske är en centimeter för kort hår? eller kanske....okej jag vet inte vad jag snackar om.
Vill bara få fram att ibland vet inte vi tjejer vad vi snackar om, men det jag och kanske många andra tjejer också vill få fram när dom blir nobbade är att vi vill säga förlåt.

Ska förklara så ni förstår.... vi säger så här..att en tjej gillar dig och du gillar henne, men sen hittar du en annan, och du pratar med tjejen som gillar dig och hon skrattar lite och säger något och du fattar inte vad hon menar, men det hon menar är 'Förlåt att jag inte är lika perfekt som din nya tjej, förlåt att jag inte är lika smart, lika smal, lika snygg som henne.
Vi vill bara säga förlåt, men jag tycker att vi kvinnor ska sluta upp med att säga förlåt för något vi inte har gjort.
Vi är bättre en så, ge bort dina gamla leksaker till dom mindre värda<3

Likes

Comments

Idag är de min dag!
Idag väntar:
Lång promenad med hunden, en härlig lunch, träna, städa, tvätta, lång dusch, och handla!
Snälla förstör inte den här dagen🌸


Likes

Comments

Ibland händer det saker i livet som gör att man inte klarar av vissa saker.

Jag har utsatt mig för saker i livet som jag ångrar, jag har haft den otrygga känslan många gånger och det har varit mitt egna fel.
Saker jag gjort och sagt kanske jag inte kan ändra, men jag kan bara leva med att jag ångrar mig och kommer alltid göra.

Känslan jag hade förr vill jag inte ha igen, men det känns som den håller på att komma tillbax.
Jag tror att nu när det är rörigt runt mig och saker och ting händer så kanske jag bara ska ta en paus.
Åka hem till Norrland och vara med min familj, och mina vänner och bara få vara på ett ställe där jag känner mig som hemma och där jag känner att jag hör hemma.

(Jag är inte på den här skolan för att vissa vad jag kan, jag är här för att lära mig)

Likes

Comments

Har jag hög feber? Nä tror jag inte....hade bara lagt korven och mjölken i bestick lådan och letade efter brödet i kylen!
Och kanske hosta och ont i halsen, kall svärtas lite ☺ Inge fel på de 😱

Likes

Comments