Mamma ville se filmen om Winnerbäck så jag fick följa med... som han sa själv, han har inte så mycket att söga. Det är ju genom text och musik han gör sig bäst. Och tavlor, han målar ju grymt bra. Han är lite som en sackosäck full med ångest. Men han har en fantastiskt fin röst i alla fall.

Folk brukar söga att man ska säga till folk man tycker om att man tycker om dom. ”Man vet aldrig vad som händer imorgon” brukar dom säga. Men det är fan det värsta man kan göra... Ni vet när man skickar ett sms med något känsligt och man inte får svar. Man vet ju att som flesta läser sina sms direkt när dom får chansen. Så när hen inte svarar betyder der väl att man har skrämt iväg dom. Det behöver inte ens vara något obekvämt skrivet. Det kan vara helt vänskapligt.

Jag blir som en sprucken skinnsoffa. Ångesten kokar. Hur tryckt stämmning blir det inte dagen när man ses...

världen skälver

*************

Så nu får jag väl uppdatera några timmar senare.

Jag blir helt knasig såna här perioder. Superparanoid. Bara för att det är i alla fall två personer som gör en illa betyder inte det att alla är likadana. 

När man skickar ett sms till någon och dom väntar typ ett dygn med att svara hamnar kag i något slags upplösningstillstånd och tror att dom hatar mig. Händer varje gång och jag lär mig aldrig. Nu har jag fått svar o då känns det ju bättre i alla fall en liten liten bit bättre.

Ibland hamnar man i ett litet mörkt hål där man är helt helt övergiven och ensam där ingenting rationellt eller logiskt existerar. Nu ska jag sova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments