I samarbete med twistshake har jag ett jätte bra erbjudande till er. Just nu får ni 40 % på alla neonprodukterna. Med koden "emmalarsson40" kan du använda på alla neon produkter, så långt lagret räcker så skynda er innan det tar slut.

Sen på alla andra produkter på hemsidan, till och med redan nedsatta varor får du 20 % på. Med koden "emmalarsson20" så in och kolla om du hittar något till just dig.

Vi är så himla nöjda med alla produkterna, även fast Melker inte använder nappflaska genom munnen så ofta. Utan bara ibland, så använder vi ändå en eller två twistflaskor dagligen då vi alltid har vatten med till honom. Då han får vatten i sin knapp på magen. Så är twistshakes flaskor stora och bra för oss. Vi älskar dom!

Deras hemsida hittar ni här http://www.twistshake.com

Passa på att ta med flaskan ut i svamp skogen på en piknick nu när det finns gott om svamp i skogen. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Twistshake har äntligen lanserar deras nya produkt mini cup i 10 olika färger. Den är rekommenderad från 4 månader ålder. Perfekt att ha ned i picknick korgen eller varför inte på stranden. I med vatten sen någon frukt, skaka så får du smak på vattnet från frukten🍓

Med koden "emmalarsson20" får du 20 % på hela deras sortiment, gå in på www.twistshake.com för att kolla in deras produkter.

Likes

Comments

Äntligen har vi haft en varm och solig dag tillsammans. Vi båda va lediga och tillbringade dagen i träkumla med Melkers faster. Vi solade, badade och bara hade det mys. Melker tog sitt premiär bad i poolen för i år. Först när han kom i blev han lite orolig och gnällig, men sen vände det och han tyckte verkligen om det. Så skönt med kragen då han kan flytta runt själv i vattnet.

Nu hoppas vi på fler soliga dagar, så vi kan njuta ordentligt av sommaren.

Likes

Comments

Epilepsins färg är lila, så vi fick hem en nappflaska från twistshake i just den färgen. Som matchar Melkers andra mat hjälpmedel som är i just färgen lila. I samarbete med Twistshake så får ni 20 % på hela deras sortiment om ni uppger koden "emmalarsson20" ni hittar alla produkter på hemsidan www.twistshake.com☀️

Likes

Comments

idag kör jag igång en tävling i samarbete med twistshake, du kan nu vinna en valfri nappflaska från twistshakes sortiment. För att delta behöver du endast besvara en fråga i kommentaren + skriva med din mejl så jag kan kontakta vinnaren.

Frågan är: vad är namnet på twistshake´s lila nappflaska?

Ni kan kolla in deras hemsida http://www.twisrshake.com för att få mer information.

Koden "emmalarsson20" kan ni ange på twistshake´s hemsida om ni blir sugna på att beställa något redan nu, då får ni 20 % på hela deras sortiment.

Tävlingen avslutas på onsdag så var med men en gång, så har du chansen att få en flaska✨✨

Likes

Comments

Äntligen fredag!!

Idag har dagen erbjudit jobb, träning och grillat vid mina föräldrar. En toppen fredag helt enkelt och vädret har ju gjort dagen ganska mycket. Nu ligger Melker och sover i sin säng, vi tittar såklart på lets dance.

Melker mående just nu är verkligen dåligt. Efter vi var i Stockholm så vi sa till dom att han inte hade haft en synlig kramp på en månad så började han krampa dagen efter och sen har det bara blivit värre o värre. Sen i tisdags träffade vi Melkers läkare och sa då till henne att han sover faktist hyfsat bra om nätterna. Det fick vi ju äta upp.den natten sov han skit dåligt och har gjort sen då. Han har så oro i kroppen och har väldigt svårt o slappna av. Jag hoppas på att han har en dålig period att det skall vända snart. Så han kan få vara lite piggare och må bättre utan alla dom kramperna och aktivitet han har just nu.

Väldens starkaste kille💙

Likes

Comments

Har ni testat twistshake's hot or cold isolerad flaska? Vi gillar den enormt mycket här hemma, då Melkers mat består av 3 olika flytande ingredienser. När vi skall iväg blandar vi hans mat och sen förvarar den i flaskan som gör att den håller sig kall, perfekt när man är på språng✨ Med koden "emmalarsson20" så får ni 20 % på hela deras sortiment☀️ spana in deras hemsida på www.twistshake.com🌸

Likes

Comments

Sist jag skrev här om Melker så kräktes han otroligt mycket, nästan vid varje måltid. Alltså ca fyra gånger per dag. Från och med att vi trappade ur medicinen vimpat så har det blivit en stor förändring. Nu kräks han kanske var tredje dag men bara lite, eller kan det gå flera dagar mellan han kräks. Han krampsituation har också blivit så mycket bättre. Vi var uppe i stockholm på ett återbesök för ketogena kosten, efter han har ätit den i tre månader. Det var otroligt stor skillnad, från att ha haft dom stora kramperna flera gånger i veckan till att inte haft en stor kramp på över en månad. Sen dom andra två kramp typerna som han hade i början av året, har han heller inte haft på väldigt länge.

Men dagen efter vi kom hem från stockholm fick han en stor kramp, så det blev rätt mycket för honom med resan. Han hade en sen ingen fler, utan då bara lite små kamper efter. Men såklart när man pratat med läkaren att allt varit så himla bra och sen dagen efter får han en kramp som han inte haft på över en månad. Men ingen dag är som den andra, så kramperna kan komma tillbaka när man minst anar det.

Vi har varit på fastlandet på barndop nu helgen och det har märkts av idag. Han har haft två stora kramper ovh varit små krampig hela dagen. Han har också varit kallsvettig i händerna och fötterna, så vet inte riktigt va det är. Men den här veckan har vi inte alls mycket planerat så han skall få lugn vecka.

När Melker har haft mindre kamper så har han börjar vara mer me och reagerat mer. Det har kommit fram en mysig charmande kille, som älskar babblarna och närhet. Speciellt när man busar med honom som han ler eller skrattar åt. Så himla mysigt att se när han spannar runt och verkligen lyssnar på en när man pratar med honom.

Likes

Comments

Nu var det väldigt länge sen jag uppdaterade här, det är nog över en månad sen jag skrev något sist. Nu skall det bli ändring på det. Det har varit väldigt mycket jobb, besök med Melker, resor och fix hemma den senaste tiden. Så bloggen och träningen har kommit i sista hand den senaste tiden. Och det är inte alls bra för mig, träningen är så otroligt viktig för mig psykiskt och fysiskt, för att min kropp skall orka. Men också skrivandet här på bloggen är jätte viktig för mig, även fast jag känner ibland att jag skriver om oviktiga saker. Så är det så otroligt viktigt för mig, att få skriva av mig om saker som händer men både sånt som jag tänker på och behöver få ur mig.

Imorgon kommer det upp ett inlägg om hur det är med Melker och hur allt fungerar, vad som har hänt den senaste månaden.

Likes

Comments