Hej alla fina läsare!

Idag (tisdag) så har jag bara varit i skolan och haft en ganska seg dag. Jag kom hem och somnade direkt på soffan. Imorgon (onsdag) så kommer jag gå till skolan som vanligt och senare på kvällen har jag bokat in mig på 2 pass, 21 min body och body balance. Jag gymmar på sats och rekommenderar deras gym för er som vill träna på olika pass och gillar att variera!

Såg en sjukt bra film idag med min kära syster Katrin. Filmen heter sin nombre och handlar om ett "gangster gäng" i Mexico och den rekommenderar jag starkt till de som gillar filmer med drama, våld och historia i. Filmen får 5/5 stjärnor av mig!

Hade inte så mycket mer att berätta om den här sega tisdagen, så ni får ha det bra så hörs vi! puss :*

Likes

Comments

Hej mina fina läsare!

Jag har haft så otroligt svårt att sova dem senaste dagarna. Jag drömmer bara mardrömmar och mår bara allmänt dåligt, för att jag har fått för lite sömn. Idag/Igår var jag i skolan som har börjat nu igen efter en veckas sportlov. Det känns helt okej eftersom att det ändå är påsklov om ungefär 3 veckor. Här får ni lite bilder på mig från idag :)

Vi hörs, puss :*

Likes

Comments

Då var man tillbaka med en ny fräsch blogg!
Här tänkte jag skriva om gott och blandat, det kan vara möjligt att jag kommer lägga upp vlogs då och då beroende på hur mycket tid jag väljer att spendera på den här bloggen. Jag gör även livestreams på periscope där jag heter @Mellliizzaa

Jag är en tjej på 15 år som bor i Stockholm. Mina intressen är att umgås med kompisar och familjen, resa, smink/skönhet och mode!

I hope that you will enjoy min blogg puss :*

Likes

Comments