Längtar så mycket till Stockholm nu!
Calle och jag har bokat resa dit över min födelsedag för att ha en hel helg tillsammans. Min mamma och syster har oxå bokat så de ska vi hänga med lite också.

Längtar efter att få shoppa lite nytt, äta på nya restauranger och fika i gamla stan.
Det är så viktigt att boka in små resor eller en tripp över dagen emellanåt så man har det att se fram emot, det ger mig otroligt mycket energi av att se en ny miljö eller testa en ny resturang.

Jag och syrran från förra årets weekend i Stockholm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag

Lördag

Hoppade in på Cubus och jobbade och efter jobbet lagade jag och tjejerna middag och körde en utekväll på statt. 02.30 kom jag hem med pizza till Calle som blev väldigt glad haha.

Idag ska jag också jobba på Cubus så har 9h jobb framför mig, så glad jag får hoppa in där så jag kan få in lite extra pengar + att det är så goa brudar jag får jobba med!

Likes

Comments

Ska snart öppna butiken och idag har jag en lång dag framför mig men slutar 18 ikv och då ska jag hälla upp ett glas vin för imorgon är jag ledig!
Sen jobbar jag fredag lördag, ledig söndag måndag.
Har roliga planer för denna helgen så jag har mycket att se fram emot.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag har jag många timmar i butiken framför mig men hann med ett konditionspass imorse innan jag åkte till jobbet, bästa sättet att vakna till!
Igår hade jag en skön ledig dag med träning, fikade med mamma och hade lite tid med Calle på kvällen.

Denna ringen såg jag på sisters och vill så gärna ha!!!

Likes

Comments

Vilken skön eftermiddag jag haft med lite hemmaspa och nu ligger jag i soffan med min bok jag ska läsa ut tillsammans med ett glas vin. Ledig imorgon och jag njuter verkligen av den känslan just nu!

Likes

Comments

Igår var det verkligen trevligt på Nivå, vi satt där och pratade till de stängde, ibland är det skönt att gå ut och äta lite senare på kvällen.

Jobbar bara några timmar idag sen har jag en helt ledig eftermiddag/kväll och imorgon LYX!

Likes

Comments

Efter jobbet körde jag till Ronneby hem till mamma för att mysa där & samtidigt se hockeyn.
När matchen är slut ska jag köra tillbaka till Karlskrona för att hämta upp Calle i hallen och sen ut och äta middag på Nivå.
Detta är en bra dag!

Idag har jag fått upp alla fina vårskjortor i butiken som kommit. Det är verkligen inte svårt att få till det fint när alla färger är så ljusa och färgstarka.

Likes

Comments

Mmm alltså kolla sushin igår.. sumo sushi I LOVE YOU!

Vilket mysigt vinterväder jag kom ut till imorse påväg till gymmet! Super härligt att se hur ljust allt blir ute.
Hann med 5km löpning innan jag åkte till jobbet, fullt upp i butiken med alla vårnyheter men det blir superfint!
Bara ett par timmar jobb till innan en ledig kväll med massa mys!

Likes

Comments

Sitter på min rast och har en timme kvar att jobba innan jag ska stänga butiken för idag.
Calle kommer hem ikväll från Skellefteå så det blir en lugn kväll med sushi iom match imorgon och jag jobbar hela helgen.

Min morgon börjar bra med fys på gymmet och lite magövningar. När jag gjort mig klar för att köra till jobbet möttes jag av parkeringsböter, lär mig fortfarande vart man får stå och inte i Karlskrona. Det var inte på fel städdag jag stod och det var framför skylten och i en markerad p-ruta.. men något fel måste det varit iaf haha!

Längtar till imorgon då blir det bara några timmar i butiken, sen titta hockey och ut och äta på Nivå med Calles pappa. Så mysigt!

Likes

Comments