Idag var vi på sista drevjakten för denhär hjortsäsongen och så roligt det var igen! Längtar redan till jaktsäsong 2018-2019 och att jag då kommer ha mera tid att fara ut och sitta och på jakt. Denhär säsongen har varit givande och lärorik och var den första säsongen för mig som jägare påriktigt, då jag även har skaffat jaktvapenlicens och klarade älgprovet (skjutprov på älgfigur). Till nästa säsong ska jag (hoppeligen) skaffa egen studsare.

Förstår inte hur man seriöst går ut och frivilligt fryser i flertal timmar men ändå inte klagar. Idag t.ex har det både regnat vatten och slask och jag var påriktigt genomblöt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag mått skit tack vare min dumma deprimerade hjärna. Skakade, visste inte om jag skulle packa mina saker och bara dra iväg, att rymma hemifrån. Men varför? Jag har det påriktigt bra, men av någon anledning så hade jag såna tankar. Och mer skrämmande, till och med destruktiva tankar. I såna tillfällen vill jag dö, inte dö-dö påriktigt, för det är ju påriktigt skrämmande, men dö. Ni vet? Efter ett tag släppte allt och tårarna börja forsa ner för kinden, och jag vågade berätta för gubben min hur jag kände mig. Att jag ibland vill dö och försvinna men inte påriktigt. Att jag påriktigt vill bara vara i hans närhet och tröst. Men jag har varit för feg för att våga berätta det innan. Det känns skönt nu i efterhand.

Likes

Comments

Det här att studera till kosmetolog och inse att människor faktiskt fuckar upp sina ögonbryn? Why?

Bild: Marie Claire

Gurl.com

Snälla flickor och kvinnor och varför inte män, ERA ÖGONBRYN HAR STORT INTRYCK PÅ ER.

Nej jag har inte perfekta ögonbryn, men jag försöker få dom ännu någon dag att se mänskliga ut. Och ögonbrynen är inte tvillingar, utan systrar! Men snälla sluta nyppa era ögonbryn så dom börjar vid halva ögat.

Likes

Comments

Denna vecka är snart igen slut och det har inte hänt så mycket. Förändringar i skolan har hänt, mest pga skolans dåliga budget dras massor in och det gör mig en aning arg, eller kanske mer frustrerad. Vi skall lära oss en massa saker som specialmasker men vi får inte använda såna mera gratis = hur ska vi lära oss? Inte just nu det största problemet i världen och inte heller i min 😅

Fick klädpaket ifrån f21, sminkpaket från Cocopanda och måste säga att jag är sjuuukt nöjd med min milani foundation som också verkar concealande. (Concealer) Beställde av färgen creamy vanilla 01 och hade sett en massa first reaction videon och många var missnöjda över den att den blev cakey och crusty men på min hud har den än så länge fungerat.

Sen var jag till läkaren och visade mina bölder, och fick en antibiotikasalva som även ska hjälpa till MRSA drabbade, så jag hoppas VERKLIGEN att denna ska hjälpa!

Likes

Comments

I lördags hade jag tid igen att ta mig ut till tornet och hade förhoppningar att få fälla mitt första klövvilt. Förhoppningarna blev högre då ganska snart efter vi kommit dit hoppade ett rådjur ut på åkern. Det hoppade in i skogen och efter en stund senare kom det ut igen och ett annat rådjur efter. Man såg dom båda bra, men dom var ~100m ifrån så det blev inte att skjuta. En stund senare var det 3 djur ute, dom båda rådjurena samt en vitsvanshjort. Kul iallafall att få se på djuren även om jag igen heller hade jaktgudarnas sida.

Likes

Comments

God fortsättningen på julen hörni! Julen var förbi i ett huj igen men skönt att få den helgen understökad iallafall. Firade för 3:e året i rad hos mina svärföräldrar och det är nog det mest ljuvliga jag nånsin har gjort. Visst är min släkt fin men när man firat med dom i alla år har det varit skönt med lite omväxling. Till julklapp fick jag en jäkla fin ugnshandske med hjortmotiv, och ett presentkort till XXL och en pink swingblade slaktkniv med buköppnare. Önskade mig en sådan på skämt och tomten hämtade. Nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen för imorgon har jag jobb!

Likes

Comments

Gjorde för första gången franspermanent på någon igår och det var roligare än vad jag trodde. Jag gillar att göra förlängningar trots att det är småpetigt men hatar att färja ögonfransar. Dethär var petigt men ändå lättare vad jag trodde.

Dethär var första steget, att limma fransarna uppåt på dynan som är den som gör hur stor böjning det blir. Lade storlek L för kunden hade långa ögonfransar. Efter dethär skedet lade jag själva permanentvätskan på, ett jämnt lager och aluminiumfolie + handduk för att få värme och aktivera ämnet. Efter 15minuter tog jag bort och lade på settinglotion och den fick också verka 15min. Till sist kollagendroppar för att vårda fransarna. Sen togs allt bort och voilà så hade kunden min böjda fransar.

Likes

Comments

Såg en ljuvlig jaktrock i en butik och bara måste köpa den. Beställde den på Black Friday och kom igår hem! Började googla om märket Dovrefjell och kom fram att det är nytt i Finland men är ett 20år gammalt märke från Norge, av jägare för jägare.

På svenska nätsidor har jag bara läst bra om deras kläder och bestämde mig att prova.

Denhär rocken har små rosa detaljer som var en orsak varför jag köpte den. Annars hade jag nog köpt en realtree rock, men dendär kom i rätt tillfälle i mina ögon.

Ännu är den prasslig, men det var min blaze rock med, men den mjuknar upp o användning.

Får se om det blir användning för den här i helgen.

Likes

Comments