Header

Hej igen! Nu har jag bestämt mig för att testa for.me ett tag och se om jag tycker bättre om de, tycker väldigt mycket om nouw men jag känner inte att "stilen" så som jag vill ha den så ja jag byter! Såklart kommer jag gå tillbaka till nouw om jag inte trivs med for.me! vi får se men in och kika nya bloggen nu!!! Puss och hej!

http://melissalindh.for.me/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen hörni! Jag har tänkt lite och jag vill börja om med min blogg.. känner att jag varit helt off och opepp på att blogga för jag inte varit nöjd med utseendet eller något. Jag vet dock inte vad jag ska göra.. ska jag byta bloggportal eller ska jag vara kvar?? Jag tycker också mon blogg är fett ointressant så vill inte bara skriva om mitt liv, vill skriva om ALLT typ haha. så hur fan gör jag??? ska jag ta bort & börja om eller byta portal liksom?? HJÄLP

Likes

Comments

Hej igen! Jag berättade om att jag hade ont i magen i mitt senaste inlägg så ni vet ju att jag hade ont i magen eller rättare sagt, jaghar ont i magen och har haft i hela 6 dagar nu 5 av dom dagarna släppte de inte utan gjorde ont exakt hela tiden.
Vi ringde sjukvården och så men de kunde inte komma på vad de kunde var de bad mig komma upp men jag sa att jag kan avvakta tills måndag men jag pallade inte så igår runt 3 eller 4 kom inte ihåg riktigt ringde mamma vårdcentralen igen och då ville dom att jag skulle åka till akuten så vi åkte direkt dom tog lite prover på mig men hittade inget bra men tråkigt för då stack dom mig med sprutor i onödan haha.
Jag har verkligen inte orkat göra något för inte nog med ont i magen så blev jag superförkyld, synd om mig! allt jag gjort är att ligga i sängen och kolla tv, inte prata med någon eller knappt kollat mobilen. Men nu 6 dagen så gör de inte ont hela tiden iaf, de kommer och går i ställt så lite bättre haha. Aja, jag ville bara berätta varför jag inte varit så aktiv fast jag sa att jag skulle vara de!
Puss&hej

Likes

Comments

Hejsan, läget med er? Med mig är de sådär för jag har såååå ont i magen, haft de sen igår men idag har de varit värre men nu är de värst. Ja.. Just nu sitter/ligger jag i min säng och kollar runt lite super tråkigt liv jag vet men vad gör man inte när man har ont och är trött.
Idag var ändå en bra dag, jag hade kul i skolan osv fast vi hade bara tråk lektioner men vi slutade tidigt så de var lugnt!!
Nu ska jag försätta kolla runt på datorn och försöka hitta nya saker jag kan skriva om här på bloggen för de är ju inte kul att bara skriva om mitt liv varje dag så ska försöka hitta något intressant haha.. vi hörs! Puss&hej

Likes

Comments

Hej igen!! Ja, ingen är sämre på att blogga än jag, de vet jag. Vill så gärna komma igång och blogga varje dag och så som jag gjorde ett tag men eftersom jag inte bloggat på väldigt läge är de ingen varna så jag glömmer de lika snabbt.. synd om lilla mig.
Iallafall jag har ny "höst" header, vad tycks? Bilden är fotad av min vän Fanny, kika in hennes fina blogg
här http://fannymagnusson.for.me/ hon är bra på att uppdatera och hon har väldigt fina bilder så in och kolla!
Idag hade vi en väldigt lång rast så jag Wilma & Amanda sprang runt lite på stan så jag köpte ett linne och ett halsband från bikbok super fina och de var behövligt!!
Linne: https://bikbok.com/sv/7158558_F900
Halsband: https://bikbok.com/sv/7172095_F04

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan! hur mår ni? Jag mår väl sådär, jag är väldigt trött och hängig eftersom de inte blev mycket sömn inatt. Idag har jag bara legat i sängen och kollat massor med gamla filmer pappa skaffade Netflix igår så de blev en filmdag helt enkelt haha, nu ska jag kolla lite yt och vänta på att ph ska börja!

Likes

Comments

Hejsan! hur är läget med er? med mig är det bara bra. Igår sov jag hos Oliwer så jag vaknade hos han imorse åkte hem ganska tidigt dock, ska ju fira pappa sen var jag tvungen att städa och redigera en video, men nu är jag klar med allt det och sitter på mitt rum och kollar på datorn & lyssnar på musik men tanken slog mig nyss "vafan? jag fyller 18 nästa år" Jag tror de är störra att fylla 18 än vad det är att vara 18 dock haha.. Alla som är under 18 bara längtar dit men när man väl är där är de lika kul då??
Jag blir liksom vuxen?? Jag vågar ju fan inte ens sova ensam i mitt hus än.. Känner mig som ett barn liksom, men något jag tycker ska bli kul med at bli myndig är att gå ut, ta något att dricka med kompisar eller typ göra i princip vad jag vill sen är jag ju mer nära vuxen och behöver ta mer ansvar de ska ändå bli kul haha. men men de är ett år kvar får vara barn tills dess

Likes

Comments

Idag har jag inget kul att berätta för er.. De ända roliga var att jag fick träffa lilla prinsessan idag igen ❤️❤️

  • 1230 Readers

Likes

Comments

God morgon eller vad man säger vi den här tiden.. Idag så vaknade jag med huvud verk eller huvudet kändes typ tungt på något sätt, jag frös jätte mycket och sen efter någon timme så började min mage göra ont så jag vet inte riktigt vad som händer med mig idag.. Jag hade inte börjat förens tolv idag så sen hade vi bara två lektioner så mamma och jag kom överens om att stanna hemma idag. Magen känns iaf bättre nu så jag ställer in mig på att var pigg i morgon så jag kan gå till skolan då.
Ja, just nu ligger jag i min säng och kollar på unga föräldrar superbra program faktiskt! Älskar att titta på de för man ser verkligen hur det är för dom och att de är fett starkt att kunna ta hand om ett barn när man inte är mer än 16 typ, intressant tycker jag iaf.
Mer ska jag väl inte göra idag tror jag inte, vi får se om jag bara ligger här hela dagen eller hittar på något annat haha, lat som jag är.

Likes

Comments

Instagram@melissalindh