Vet att jag sagt att jag skulle bli bättre på det här med att blogga och visst har jag saker att blogga om men har absolut ingen ork till någonting. Det enda jag vill göra är att lägga mig under täcket och sova/blunda och bara va. Känns som att hur mycket jag än sover så är jag ständigt trött. Fysiskt och psykiskt. Känner igen den här känslan och jag hatar den här känslan. Allt var så himla bra, Allt är fortfarande bra. Ingenting har hänt egentligen men ändå. Har alltid en klump i magen. Skrattar, skämtar, är precis som jag brukar vara på utsidan. Men ingenting är egentligen jätte roligt. Har slagit bort känslan ett tag nu och trott att jag bara inbillat mig själv. Men igår bokade jag och tre kompisar en resa till Magaluf igen men inte ens det känns kul. Var där förra sommaren och hade the time of my life och vill så gärna va glad och tagga. Tittar på filmer och bilder från förra sommaren och försöker tvinga fram den där glädjen men jag kan inte. Det känns inte kul. Inget känns kul. Inte ens att se serier känns kul o jag älskar att se serier! Men orkar inte. Hatar den här känslan, som att inget kommer bli bra igen. Vem ska man prata med? När man inte ens har en anledning att må såhär. För jag vet inte varför jag mår såhär, precis som alla andra gånger. Känns så töntigt att försöka prata med nån, vänner, psykolog, kurator.. när man inte ens kan ge en anledning för det finns ingen. Finns så många människor som gått igenom jobbigare saker än mig, speciellt nu när allt är bra igen. Men ändå inte bra. Har ingen ork till nått. Koppen och hjärnan är helt utmattade känns som jag gått in i väggen. En klump i magen och i halsen och tusentals tankar snurrar runt i huvudet och jag kan inte få dem iordning. Allt är huller om buller och kan inte fokusera på nått. Vill bara gråta, känns som jag behöver det men jag kan inte. Det känns som att det inte finns några tårar kvar. Allt är grått och mörkt och usch. Hatar den här känslan. 

Behövde bara skriva av mig, skriva det eller säga det till någon annan än mig själv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ja.. veckan som gått då. Har inte hänt så mycket speciellt. Haft skola som vanligt alla dagar och sedan efter skolan har jag inte gjort mycket annat än att ligga hemma och läst, pluggat eller sett på serier. Igår hade jag en väldigt chill dag. Hade inte någon första lektion, sedan hade vi vi-timme (typ som klasstimme) i typ en kvart och sedan hade vi lunch. Åt inte lunch på skolan utan åkte in till stan och mötte upp Emma och åt lunchbuffé med henne på Utopia. Jätte god mat, trevligt sällskap och roliga samtalsämnen och nostalgi. Glömde helt bort tiden och helt plötsligt hade vi suttit där i två timmar och min nästa lektion hade börjat haha. Kom sen till lektionen och gick till ett grupprum där mina kompisar satt och lyssnade på gamla låtar och egentligen bara chillade. Sen slutade jag. Egentligen en rätt ovärd dag att åka till skolan på men jaja. Efter skolan satt jag kvar med Ida och pratade och skrattde i någon timme. Sen skjutsade hon mig för att hämta min hemmanyckel och sen hem. Väl hemma var jag skit trött så låg i princip hela resterande dagen i min säng under varma täcken. Just nu sitter jag på filosofilektionen och min lärare har någon typ av genomgång haha. Äntligen fredag! Vet inte vad jag ska göra idag, kanske blir det att träffa någon kompis, annars lär jag väll ligga hemma och halv sova med lite serier haha. The 100 börjar ju sända säsong 3 idag och egentligen skulle Grimm också börja sända idag men dom har ju skjutit upp datumet.. tyvärr. 


XO

Likes

Comments

Hur har ditt 2015 varit?

Klart att året haft sina upp och ned gångar men generellt har detta år varit så himla bra! Kommit närmare vissa vänner, mått bättre, skolan har gått så mycket bättre, rest mycket, ja ett bra år helt enkelt.

Beskriv året med tre ord.

Utvecklande, skratt och resor.

Blev du kär i år?

Nope!

Lärde du känna några nya människor?

Jajamän! Matilda och Sofia lärde jag känna i Magaluf, massa ströfolk, kompisars-kompisar haha. Lärde inte känna men blev närmare med Ida, Julia, Marcus och Johanna O.

Bästa köpet?

Hm.. har inte köpt så mycket speciellt så måste nog vara mina resor. Speciellt resan till Magaluf!

Vad önskar du att du gjort mer?

Solat under sommaren haha, nä men varit ute mer (speciellt under sommaren) och tagit vara på dagen istället för att vända på dygnet typ hela sommarlovet. Annars typ inte så mycket, tränat kanske........? fast nä hehe men typ pluggat kanskee. Och definitivt önskar jag att jag sparat mer pengar.. slösade alldeles för mycket på absolut ingenting!

Vad önskar du att du gjort mindre?

Sovit mindre på loven, skjutit upp saker och rökt mindre

Vem har du umgåtts med mest?

Ida, Julia, Marcus och Emma tror jag!

Gjorde du något under 2015 som du aldrig gjort förut?

Började köra bil, besökte London första gången, hm.. ja jag har gjort saker jag inte gjort förut men inget stort liksom.. har besökt ställen jag inte besökt förut och så men inget specifikt egentligen vad jag kan komma på iallafall.

Ditt bästa minne från året?

Har så himla många underbara minnen från detta år.. men harry potter maratonet hos mig, sportlovet hos Ida, fjällen, åsele, alla resor men det bästa minnet från året måste nog ändå vara resan till Magaluf. Hade de kiing!

Största framgång på det privata planet?

Främst att jag mått så otroligt mycket bättre! Har verkligen utvecklats detta år tycker jag, blivit mer självsäker och självständig. Står på mig, klär mig i det jag vill och trivs i, tar plats, säger vad jag tycker och tänker i mycket större utsträckning än tidigare. Inte så mycket för att jag inte vågade tidigare, kanske lite grann men främst för att jag nu mera har energin till det vilket kommer från att jag mår bättre. Vågar visa och göra sådan som jag mår bra av, exempelvis "ta bort" personer från mitt liv som jag inte mår bra av. Finns massa detaljer kring allt detta men det skulle bli så himla långt haha. Men måste säga att jag som person har absolut vuxit och utvecklats himla mycket 2015.

Vilka länder besökte du?

Magaluf som ligger i Mallorca i juni, Turkiet i augusti, London i september/oktober och sedan London igen nu i december/januari!

Vem/vilka saknade du?

Louise saknade jag, annars saknade jag folk som jag har träffat under året men kanske inte så ofta som jag velat eller som jag gjort tidigare till exempel Johanna och Carolina.

Största misstaget?

Att jag inte sökte sommarjobb haha och att jag inte började övningsköra tidigare. Och att jag spenderat alldeles för mycket pengar!!

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?

Typ ingenting speciellt.. min födelsedag sög tyvärr! Tur som var hade jag iallafall min syster så vi gick på stan ett tag och sedan låg vi bara i min säng och såg på film resten av kvällen. Men inte någon speciellt lyckad dag :(

Men hade en ganska försenad 18 års fest senare som vart väldigt lyckad och rolig!

Tror du att 2016 kommer bli bättre?

Just nu känns livet ganska jobbigt och mår inte så jätte bra och under 2015 mådde jag väldigt bra så just nu måste jag säga att nej. Men förhoppningsvis mår jag bättre snart och då tror jag året kommer bli skit jätte bra! Svårt att slå 2015 men jo.. mår jag bra i år kommer nog detta år att bli bättre!

Vad gjorde dig riktigt glad i år?

Mina vänner, min syster, serier, mina resor och sommaren. och alla serier hehe!

Hur många kysste du?

Hahah har ingen aning!

Har du några löften inför 2016?

Inga typ nyårslöften men jag har mål som jag satt upp för mig själv för året!

Hade du något förhållande under 2015?

Nej det hade jag inte!

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?

Det var nog både och måste jag säga! På våren var det inte så himla många partykvällar under sommaren vart det väldigt mycket och hösten har haft lite både och!

Hur skulle du beskriva din stil under 2015?

Hm.. lite blandad skulle jag nog säga men mörk, mycket svart, grått och vinrött. I början av året var den lite "rockig" eller hur man ska förklara haha och sen har jag haft mycket mjukiskläder och ofixad hehe. Men har ingen specifik stil utan de varierar lite och sen har jag på mig det jag gillar och känner för just den dagen. :)

Högsta önskan just nu?

Att må bra igen, få ett jobb jag gillar och att skolan ska va chill.

Vad är du mest stolt över från 2015?

Måste nog säga mitt insats i skolan. När året började såg inte skolan ljus ut för mig över huvud taget men i och med att jag började må bättre och bättre hängde skolan med. Tog tag i saker jag missat/låg efter i, höjde min närvaro otroligt mycket - både fysiskt och psykiskt. Lyssnade på genomgångarna och deltog på lektionerna osv. Är faktiskt väldigt stolt över hur snabbt och mycket jag ändå lyckades vända på hela min skolsituation!

Vad ser du mest framemot med 2016?

Studenten!!!! och allt som har med studenten att göra. Sommaren, studentresa och förhoppningsvis/förmodligen bartenderresan till Karibien.

En låt som påminner dig om 2015?

Oj.. har ganska många haha men här är typ alla:

FourFiveSeconds, Bitch better have my money, Take me to church, Pinne for landet,

Stole the show - Kygo, I'm gonna show you crazy - Bebe Rexha, Groupie - Samir och Viktor, Ain't nobody - Felix Jaehn och Jasmine Thompson, Next to me - Otto Knows, Fan va bra - Jakob Karlberg, Tills vi koolar - Medina, Ganjaman - Alfons, Hey mama - David Guetta, I really like you - Carly Rae Jepsen, Want to want me - Jason Derulo, On my way - Axwell Ingrosso, See you again - Wiz Khalifa, Lean on - Major lazer, Ingen annan rör mig som du - Norlie & KKV, Stole the shoe - Kygo, The hills - The weeknd, Dör för dig - Danny Saucedo, Can't feel my face - The weeknd, Lush life - Zara Larsson, Shots and Squats - Vigiland, Sun is Shining - Axwell Ingrosso, Trap queen - Fetty Wap, Waiting for love - Avicii, Levels - Avicii och I took a pill in Ibiza - Mike Posner

Vet att det vart skit många men har massa minnen med alla så kunde inte välja hehe, det är ändå liksom låtar för ett helt år och jag är expert på att lessna på låtar hyfsat snabbt så har ingen låt som jag lyssnad på konstant hela året :)

Det bästa du åstadkommit i år?

Typ fortfarande det här med skolan!

Vad hoppas du inträffar 2016?

Att jag mår bra, att skolan går bra, studenten, studentresa, att jag får ett jobb och bartenderutbildningen i Karibien!!

​Hittade detta inlägg som jag glömt att publicera så den blev lite sen, men bättre sent än aldrig, ellerhur?

Likes

Comments

Måndagen, igår, spenderades på skolan som vanligt. Slutade halv fyra och for hem direkt. Hade mjukisbyxor på skolan och när jag kom hem frös jag så jag tog på ett till par mjukisbyxor åvanpå de mjukisbyxor jag redan hade hahaha, då är det illa. Sedan satt jag och läste lite, kollade på lite youtube videos och tog de lugnt. På kvällen så satte jag mig ner för lite plugg. Skulle läsa fyra engelska short stories, välja tes och argument och så. Satte mig då ner och läste dem och en stor kopp te. Ganska chill plugg ändå. Sitter på skolan nu och lektionen slutar nu så måste kila för lite pannkaka.


XO

Likes

Comments

I helgen har jag endast sovit, läst och sett lite serier. Pluggat lite också men fortfarande hemma, chill o så ändå är jag så trött i både kropp och sinne.. Trots att jag haft ett tre veckors lov och bara hunnit gå skolan en vecka.. Exempel på denna utmattning var här i veckan då jag sov från 1 på dagen till 6 på kvällen (tror jag) för att sedan somna om vid 10 och vakna morgonen därpå lika trött som innan.. Aja bara en sista termin nu tills studenten och sommaren, så jääkla skönt!!👏🏻👏🏻

På tal om studenten fixade jag (Emma då biljetterna var slut på min skola) en biljett till studentskivan. Skönt att ha det fixat i och med att de endast tar in 1100 personer vilket är typ hälften av alla studenter i Umeå (??) och att de säkert är massa 98 som hunnit fylla 18 som köpt biljetter, tyvärr. Är så taggad nu. Tror ändå den här sista terminen kommer gå himla snabbt, dryg och jobbig och stressig osv men snabbt kommer det gå!

​Igår, söndag, hade jag som vanligt söndags ångest och var inte alls taggad på veckan och ville inte alls kliva upp dagen efter. Så fick jag detta meddelande helt random av Emma och det gjorde verkligen hela min kväll. Att sådana här små kommentarer ändå kan betyda så mycket.. sånt borde man skriva mer till sina nära och kära! Blir så glad att veta att man ändå betyder något för någon. (Hhaha och ja, jag och Emma kan visa vår kärlek genom snälla och gulliga ord och handlingar, men vår vänskap och kärlek går även ut på sarkasm och lite elaka kommentarer. Men that's just how we roll och det är så vi visar vår kärlek haha!)

Likes

Comments

I fredags gjorde jag inte mycket alls på dagen. Chillade hemma i pyjamasen bara, pluggade lite, såg lite serier och så. Sedan på kvällen så skypeade jag med Carolina i fem timmar, kul att catcha upp lite på livet och så. Beverly Joinade i några timmar med, skrattade en heel del!

Sedan i Lördags sov jag ut och vaknade vid 1 tiden, såg lite serier och så började jag fixa mig för kvällen. Blev utgång till Corona, Emmas debut, med Emma, jacke, Ludde, Oscar och sen även Jennifer. Hade en jäkligt roligt kväll med mycket mer alkohol än vad som var planerat. Emma må ju va en av de bästa partypeepzen ändå! Det var glow in the dark tema också så det var kul. Kom hem sent i natt och sov som en bebis haha. Idag var planen att plugga men har knte orkat så har bara degat hemma och sett serier och så.

Har förresten hittat en ny serie idag som heter The americans, jääkligt bra serie är den! Ni borde absolut se den.

XO

Likes

Comments

Hallå där. Har inte blivit några inlägg här då jag befunnit mig i London och inte haft något internet på hotellet. Anyways, sedan jag senast uppdaterade bloggen har jag varit på min kompis Emmas 18 års fest. Hade så himla roligt! Dock inte lika kul dagen efter då jag skulle kliva upp tidigt för att sedan flyga resten av dagen... Ganska jobbigt faktiskt haha, men värt det. Så dagen efter festen den 29 dec for jag, min syster och min mamma till London för att spendera nyår där. Kom hem i förrigår kväll. I London har jag väll bara gjort sånt som turister med familjer gör haha. Åkt London eye (igen..) sett big ben, kings cross, Madame tussauds och shoppat en massa. Trots en fel kaos, stress och missar blev det en bra resa ändå. Men skönt att vara på hemmaplan iallafall. Bilder från både festen och London kommer nog inte förens jag börjar skolan igen. Har nämligen fått virus på min dator så kan typ inte använda internet med den datorn så..:/
Igår var jag ute med lite kompisar och bara umgicks och catcha upp på livet. Idag har jag inte mycket planer, ska nog försöka ta tag i skolarbete men vi ser väll hehe.

XO

Likes

Comments

Har glömt att skriva det föresten. För ungefär tre veckor sedan eller så, så klippte jag mig. Var tvungen att klippa en hel del (typ 1 decimeter ungefär), som ni ser på jämförelse bilderna. Mitt hår var så himla slitet och förstört så även fast det sög att måsta klippa så mycket (nu när jag äntligen lyckats få mitt hår någorlunda långt) så känns ändå skönt att få fräscht och friskt hår. Var jätte ovan i början men nu är jag van och tyckte det blev jätte bra. Vad tycker ni?
XO

Likes

Comments

​Dessa är samma bilder som i inlägget under men i svart/vitt/grått. Har ett filter i en app på min mobil och tycker detta filter är så himla fint. Blir som svart/vitt men lite mer matt om ni förstår vad jag menar. Mörkt och matt. Super snyggt!

Likes

Comments

​Hejsanhejsan. Blev ingen sömn för mig inatt, bestämde mig för att dygna, det är mitt sätt att vända tillbaka på dygnet. Idag vid två tiden for jag till stan och mötte upp Emma. Vi kollade på mellandagsrean och provade en del kläder. Sa ju att jag inte skulle shoppa meeen.. fyndade en del saker ändå haha. Kan visa det i ett senare inlägg. Gick runt på stan tills ungefär halv fem. Då bestämde vi oss för att gå till Espresso House, blev en vit mocha latte för mig. Så himla god! Satt där i ungefär en timme/en och en halv kanske och pratade om allt och inget. Sen for jag hem och hann typ precis sätta mig vid datorn när Emma ringde mig haha, så satt och pratade med henne i telefonen i en timme, igen om allt och inget. Så mysigt ändå att ha sådana kompisar där man verkligen kan prata om allt och ibland absolut ingenting. Älskar den där bruden. Stan har fortfarande julpynt uppe, såklart. Tycker det är så himla mysigt med massa ljus och julgranar osv. Dock bor vi ju i landet mellanmjölk.. hade ju varit roligare om folk, affärer och kommunen gick lite mer in för det. Menmen ska inte klaga. Nu ska jag se lite grey's och sedan sova. Har som sagt inte sovit något alls inatt så är ganska trött nu.

XO

Likes

Comments