Vores tur hjem gik ikke som planlagt


Hi loves. Det her blivet et meget hårdt og hurtigt skrevet indlæg, da jeg virkelig har brug for at komme ud med nogle ting. Jeg er rasende og jeg er mest af alt forarget over, at man kan behandle mennesker på den måde.

Igår skulle Lau og jeg hjem fra Paris og alt gik helt godt, lige indtil, at vi sad i en photobooth. Lau og jeg var meget forsigtige, hvilket betød at gardinet var åbent hele tiden. Problemet kom, da vi skulle have taget det sidste billede, et kyssebillede. Lau kyssede mig i 2 sekunder og da han kiggede tilbage på vores kufferter, var hans væk. Han spurtede ud og løb hele vejen ned i den anden ende af metrostationen, men han fandt ikke tyven. Vi gik begge to ret meget i panik og vi ville bare gerne have fat i nogen nu!

Derfor løb vi hen til nogle service medarbejdere og sagde at hans kuffert var blevet stjålet. Servicemedarbejderne stod og kiggede os dødt i øjnene, som om de ikke forstod en disse af hvad vi stod og snakkede om. Efter 3 minutters forklaring, sendte de os hen til to andre servicemedarbejdere og de var endnu værre. De to, sad bare og snakkede med hinanden, sådan helt casual, da Lau og jeg kom løbende ind og forklarede hvad der var sket. De blev ved med at afbryde og snakke med hinanden og grine igen. Det var en forfærdelig følelse, så jeg råbte bare "DO YOU KNOW ANYONE AROUND HERE WHO CAN SPEAK ENGLISH?" og endelig sagde han, at vi kunne gå hen til politiet, eller rettere sagt, hans ord var "you - go - police - police - right - left - right - blue" så vi løb hen til politiet, for kun at finde ud af, at der var lukket. Endnu engang løb vi rundt, som små forvirrede høns der ikke kunne få hjælp. Så fandt vi endelig en mand, som forklarede hvor politistationen rigtigt lå. Vi skyndte os derop og de ville gerne hjælpe, men da vores fly gik om 3 timer, ville de ikke kunne nå det. De sagde i stedet at vi skulle tage til lufthavnen og få lavet en rapport der.

Så tog vi til lufthavnen og dér begyndte kaoset om igen. Vi gik hen til en servicemedarbejder og forklarede hvad der var sket. Han sagde at han ikke kunne hjælpe og at vi skulle gå op til security. På vej op til security så vi en politimand, vi skyndte os over og forklarede ham hvad der var sket. Dét han gjorde var, at sige "no help" - SELV POLITIMANDEN ville ikke hjælpe os! Så sagde Lau "but aren't you a police officer?" og hans svar var uden lyd, han pejede bare på Lau og så igen på sit politiskilt, jamen tillykke med det! Hjælp os dog. Men nej, det fik vi ikke meget ud af.

Vi skyndte os så op til security, hvor vi selvfølgelig skulle ligge alle vores ting op på båndet og blive gennemtjekket. Vi kom igennem og snakkede med én af medarbejderne. De forstod ikke hvad vi snakkede om, så vi løb over til en anden servicemedarbejder. Hun sad med høretelefoner i ørene og sagde, at vi skulle gå hen til SAS informationen. Vi skyndte os derhen, men der sad ikke én eneste. Lau løb hen til et andet flyselskab og prøvede at forklare ham det hele, men han sagde, can't help. Derefter gik vi hen til en anden mand fra security, han stod og grinte af os og sagde "go down - information" og vi prøvede at forklare ham, at vi havde prøvet ALT OG ALLE og han var bare sådan, jamen jeg kan heller ikke hjælpe, gå derned. Vi løb ned og det viste sig, at man ikke kan komme ned til informationen igen, når man først er kommet op. Vi var helt ude af den, vi løb rundt i 3 timer, for at lede efter nogen der kunne hjælpe os, men alt vi fik tilbage var bare, grin, arrogance og folk smidt i hovedet der ikke kan engelsk. SÅ frustrerende.

Heldigvis, efter 3 timer, spottede vi en ny politistation. Dér var de så rare, at hjælpe os. De kunne ikke nå at skrive en rapport, men skrev i stedet en anden seddel, som Lau måske kunne få noget ud af, når han kom hjem.. Puha, endelig..

Jeg er ked af dette lange og negative indlæg, men jeg har været så frustreret. Jeg forstår simpelthen ikke, at der ikke er én eneste i Frankrig der kan engelsk, og så i lufthavnen!!! Der skal man da kunne engelsk? Arg.. Vi er heldigvis hjemme nu. Vi nåede flyet og vi nåede at få en lille seddel.

Dårlig afslutning, på en fantastisk ferie, men jeg håber i har nydt at følge med i vores lille kærlighedstur til Paris. Det har vi i hvert i fald!

Ha' en dejlig dag! xx

Knus fra mig

  • Personal

Synes godt om

Kommentarer

Louise Falk
,
Hold da op, hjælpsom kan man da ikke sige de ligefrem er i Frankrig!! Jeg håber alligevel i havde en dejlig rejse, som i formegentlig vil huske, trods alt den turbulens der har været!!!❤️
SARAHHYE
SARAHHYE,
Sikke en oplevelse! Det må da have været så forfærdeligt. Håber det hele løser sig for jer!
nouw.com/sarahhye

Instagram @bentsenn

Follow my blog