Min nye tatovering // til jer ♡


Hi loves. Det her bliver nok det mest betydningsfulde indlæg jeg hidtil har lavet, for det skal nemlig handle om min nye tatovering. Min tatovering til jer. ♡

Den her tatovering betyder alt for mig. Den når nemlig helt ind til mit hjerte, da jeg altid har haft et specielt forhold til følelsen af, at alle skal have det godt. Jeg har altid gået meget op i, at der ikke er nogen der skal føle sig udenfor, eller føle sig mindre værd end andre. Jeg har altid vidst, at jeg skulle have lavet en tatovering der beskrev den følelse. Men det gik først helt op for mig hvad der præcis skulle stå, efter at jeg blev blogger og blev en "offentlig" person.

Jeg modtager dagligt beskeder fra fantastiske mennesker som skriver til mig, at de har det svært med sig selv og at de bliver mobbet, fordi de enten er lidt større end andre, eller fordi de bruger noget så ligegyldigt (efter min mening nice) som briller. Det gør ondt på mig, at nogen så smuk, kan føle sig så nedprioriteret og utilpas.

Mobning er noget af det værste. Jeg blev selv mobbet da jeg gik i folkeskole og det er ubehageligt. Det vigtigste og bedste man kan gøre er udelukkende, at vise, at man er så meget bedre end det. Det er SÅ LIGEGYLDIGT hvordan du ser ud - så længe du er et godt menneske, så er du det smukkeste og bedste menneske.

Teksten på min tatovering siger:


"you are so much more"


Og den betyder, at du er så meget mere, end hvad vidt din forestilling om dig selv er, at du er tyk eller føler dig anderledes end andre. Du er helt perfekt som du er, så længe du behandler andre mennesker, som du gerne selv vil behandles.

Jeg kender godt følelsen af, at alt går dårligt. At man bare vil begrave sig ned i dynen og græde sine øjne ud, men det er lige præcis dér man skal huske på, at man er mere end det. Man kan godt klare det. Alt godt kommer til den der venter. Jeg er det mest utålmodige menneske der findes og hvis ikke at det jeg ønsker sker, sker med det samme, så kan jeg blive helt skør, det indrømmer jeg gerne, men lige så meget, som at jeg håber, at i vil være tålmodige og huske på, at man godt kan klare det, så vil jeg også gøre mit, for at beherske mig selv og lære, at hvis man arbejder hårdt nok, så skal det nok komme en dag.

Det kommer hurtigt til at lyde som om, at jeg snakker om noget helt andet end hvad meningen bag min tatovering er. Men det gør jeg ikke. For den her tatovering betyder så mange forskellige ting for mig - overordnet betyder min tatovering bare, at du er mere end alle dine dårlige forestillinger om dig selv. Husk på, at ligegyldigt hvem der siger at du ikke er god nok, så er du det. Du er smuk og dejlig helt præcist som du er.

Gay/straight, lyst hår/mørkt hår, høj/lav, tyk/tynd, bumser eller ej. Det betyder ingenting. Vi ser alle forskellige ud, føler forskelligt, brænder for forskellige ting og vi er alle sammen helt perfekte præcist som vi er. Det er vores små forskelligheder, der gør os så specielle. SO LET'S EMBRACE THEM. LET'S EMBRACE OUR DIFFERENCES. WE ARE SO MUCH MORE!Jeg ønsker så inderligt, at alle jer som sender mig alle de beskeder omkring, at i ikke er gode nok - husker det jeg har skrevet. Jeg bliver så ked af det, når i er så ulykkelige over jeres små "fejl", som i kalder dem. Det er IKKE fejl, det er JER. Det er jeres små "fejl", der gør jer så specielle og unikke. Det er IKKE fejl, det er det der gør jer så fantastiske.


Husk, du er så meget mere.


Knus fra mig

Synes godt om

Kommentarer

KatjaW
KatjaW,
Smukt ❤️😍
nouw.com/katjaw
MelissaBentsen
MelissaBentsen,
Tak tak tak 😍
nouw.com/melissabentsen
nathjafollin
nathjafollin,
Så godt indlæg smukke! Og sikke en fin tattoo ❤️
nouw.com/nathjafollin
MelissaBentsen
MelissaBentsen,
Tusinde tak smukke ❤❤!
nouw.com/melissabentsen
sigrid_lyhne,
Verdens alle sejeste jeg kender!! You go Girl
MelissaBentsen
MelissaBentsen,
Aww ❤❤❤❤
nouw.com/melissabentsen
Mettehogh
Mettehogh,
Hvor er du sej mus! Så godt skrevet! Den er så smuk til dig ❤️
nouw.com/mettehogh
MelissaBentsen
MelissaBentsen,
Så mange gange tak smukke ❤
nouw.com/melissabentsen
Mikkeline lærke
,
Du har lige beskrevet hele min folkeskole!! Du så pisse sej, den sejeste😻
MiaKellerPetersen
MiaKellerPetersen,
Hold da kæft hvor er du sej❤️ Elsker din nye tatovering og kan godt forstå at du er glad for den❤️ Vi er bare så meget mere ❤️
nouw.com/miakellerpetersen
Cecilie
,
Virkelig fin tattoo og sikke en smuk betydning! Må man spørge hvilken skrifttype der er brugt?
SofieElnegaard
SofieElnegaard,
Mega flot tatovering!
nouw.com/sofieelnegaard

Instagram @bentsenn

Follow my blog