Jeg kan snart ikke mere

Hi loves. I aften har jeg brug for at komme ud med noget. Noget der er begyndt at gå mig helt vildt meget på. Jeg har indtil videre prøvet at ignorere det og prøvet at forbigå følelsen af at det gør mig virkelig ked af det, men det er snart ved at blive for meget for mig.

For et år siden mødte jeg én, en som jeg aldrig nogensinde havde regnet med ville have så meget effekt på mig, men som nu er hele mit liv. Den person er Mike. I kender ham nok alle sammen, hvis i følger med her på bloggen eller på Instagram. Mike og jeg mødte hinanden for et år siden og i det år, har vi bygget det mest fantastiske venskab op. Vi skriver sammen hver dag. Vi ved altid hvad hinanden laver. Vi gør alt sammen. Vi er der for hinanden HVERT ENESTE SEKUND og kan snakke til langt ud på natten. Vi griner konstant og hele tiden, men kan på samme tid sagtens være seriøse og professionelle. It's the beauty of our friendship. Jeg er simpelthen så glad for ham, for jeg ved, at uanset hvad der nogensinde sker, så vil han stå ved min side og aldrig nogensinde svigte mig. Man skulle tro at det hele var perfekt så - men det er det ikke. Med Mike jo, men med offentligheden nej.

De sidste 2 måneder har været et kæmpe kaos. Vi er blevet dobbelt så tætte og det har for os været fantastisk, men for andre, kan det godt se helt forkert ud når jeg havde en kæreste. Da Lauritz og jeg var sammen, var jeg meget afhængig af ham (Lauritz). Jeg kunne slet ikke undvære ham, og med hans job, var det utrolig svært at finde tiden (om dagen) - b.la. derfor jeg startede min blog - så jeg havde mit eget. Bloggen var et fantastisk tidsfordriv og nu kan jeg ikke takke ham nok for at hjælpe mig igang - men det var ikke nok for mig. Jeg havde brug for én og det fik jeg i Mike. Mike er aldrig nogensinde kommet imellem Lauritz og jeg. Lauritz var rigtig glad for, at jeg havde fået en ven. VEN. Jeg har brug for, at fortælle jer - en gang for alle - Mike er KUN en VEN og ikke andet. Mike er som min storebror og IKKE andet end bare DET.

Jeg får så mange beskeder fra jer derude omkring at i ved, at Mike og jeg en dag finder sammen og at jeg har været en kæmpe idiot overfor Lauritz fordi jeg har postet så meget med Mike, men sandheden er - at i ikke ved hvad der foregår. I ser kun det vi viser og hører kun det vi fortæller - og derfor kan jeg godt forstå at i tænker som i tænker - men på samme tid ville det også betyde meget for mig, hvis mine ord betød noget for jer. Jeg vil ikke føle at det er forkert at poste glade videoer og søde billeder med min bedste ven. For jeg elsker ham og jeg er såsåså glad for ham. Og jeg vil ikke have - at fordi i tror at Mike og jeg bliver kærester eller at vi er vilde med hinanden - så skal jeg passe på med hvad jeg lægger ud.

Jeg ved, at det godt kan virke som om, at der er noget imellem os - men når jeg ligger klart ud på både skrift og på video - at vi ikke er mere end bare venner - så ville det betyde rigtig meget hvis i viser tillid til mig, indtil det modsatte er bevist. Vi er så glade for hinanden, men det er på familieplan. Jeg elsker ham som en bror. Ikke andet.

Jeg håber at i kan se hvad jeg mener. Jeg elsker hver & en af jer og jeg ville aldrig nogensinde lyve for jer. Det er imod alt hvad min blog omhandler. Nemlig ærlighed.

Ha' en fantastisk aften! ❤︎

Knus fra mig

Synes godt om

Kommentarer

Sigrid Lyhne
Sigrid Lyhne,
Årh mellissa, du er det sejeste!! <3
KathrineLoekke
KathrineLoekke,
Kan 100% sætte mig ind i det, ved at det kan ødelægge et venskab fuldstændig at skulle høre på det fra alt og alle, og det må du endelig ikke lade ske, for kan hilse og sige at den fejl fortryder men rigtig længe. Så i skal bare blive ved med at have det sjovt som i plejer, også er andre folks meninger egentlig lidt ligegyldige! nouw.com/kathrineloekke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229