Jeg er tilbage!

Indeholder tilknyttede links

Hi loves,

Jeg er tilbage! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst satte mig ned og udfoldede mine tanker på bloggen. Jeg har savnet det. Grunden til at jeg holdt en pause med at blogge, var som nok mange af jer godt var klar over, stress. Stress mht skole, kærlighed, sociale medier og hvad man nu ellers kan blive stresset over. Jeg er typen som kan blive stresset over de mindste ting. Om jeg vil med ud og spise, om jeg vil mødes til en hygge snak eller om jeg skal stå op på et bestemt tidspunkt. Dog er det noget jeg tror jeg slipper af med nu! Jeg er nemlig færdig med gym og skal nu til at arbejde fuldtid på mit ynglings "job" i verden, nemlig at inspirerer og levere content til mine dejlige følgere. Jeg går ikke kun all-in på bloggen, jeg går nemlig også all-in på både Instagram og Youtube.

Instagram har altid været og vil altid være min ynglings kanal. Jeg ELSKER at tage billeder og jeg elsker at dele ud af mine ynglings poses og styles. På Youtube kan jeg rigtig godt lide at snakke om ting, jeg ikke har plads nok til at få ud på skrift. Mange ting er super svære at skrive om, da folk i længden bliver trætte af at læse. Heldigvis har jeg masser af tid, hvilket betyder at jeg nu har alle midler i brug,- jeg har lidt af hvert til alles præference.

Her på bloggen vil jeg blive ved med at dele ud af mit liv, - både mit fashion-liv og mit personlige-liv. Nogen ting holder jeg selvfølgelig for mig selv, men da jeg er et meget åbent menneske generelt, så skal i nok få et kæmpe indblik i mit liv hehe.

Jeg håber i er klar til at være en del af min kommende rejse og mit skønne eventyr jeg nu drager ud på. Jeg skal rejse en masse og jeg kan love jer for, at jeg nok skal gøre mit bedste for, at i får en masse inspiration med på vejen!

Jeg elsker jer alle sammen og jeg håber at i har/får en fantastisk dag!

Knus fra mig

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Velkommen tilbage 😊 Tror det er sundt med en lille pause en gang imellem 😉
nouw.com/itsmypassions
FrederikkeKjaer
FrederikkeKjaer,
Mange gange velkommen tilbage! Du får lige endnu en følger her. Super fin blog du har dig! 😊
nouw.com/frederikkekjaer

Instagram @bentsenn

Follow my blog